Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

:) Benim yapacağım işi Amerika'da yapabilsem orada ortalama yıllık kazancı 100.000 dolar. Burada eve çıkabilecek miyim, düzen kurabilecek miyim hesabı yapıyorum ben. O parayı bana verseler 4 senede kaçakçılık şebekesi kurarım 9 seneye güney amerikada veya orta asyada bir devletin liderini askerlerimle devirip yönetime geçerim bea...
Sosyal ağlarda paylaş

şu radyoterapi bölümlerindeki fizikçi elemanlar var onlardansın hmmss. evet o kadar alıyorlar 90k-100k falan. rad onco m.d. deli kazanıyor orada olup 300k-500k ortalama.
amerikada sağlık sektörü tamamı iyi zaten istersen lab tech ol yine iyi maaşlar valla.

mühendislik falan yalan abi. o parayı apple phd mühendise ancak veriyor 100k-110k lol
Sosyal ağlarda paylaş

umarım uykuluyken yanlış anlamışımdır.çalma listesini öncelikle wmpde oluşturup sonra şarkılarla birlikte playera aktarmak gerekiyor. playerdaki mevcut şarkılardan wmp yi kullanarak bi playlist yapamıyorsun.
ulan 30gb müzik arasından tek tek boşuna mı tarayıp da doldurdum playeri var mı böyle bi saçmalık :S
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

apple kistas degil ya.

tabi bu dediğim maaş management, marketing gibi bölümlere kaymamış olanlar için teknik yönü ağır basan mühendisler için. maaş ne yazık ki belli bir yerden sonra artmıyor tech yönü ağır basanlar için diğerleri coşuyor tabi. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ne baydım sıkıldım ya
cumartesi izmire gidicem ama hiç sevmiyorum değişikliği, dersler devam etseydi mal mal gidip gelseydik keşke okula
aile fertlerini özledim gerçi ama ne bileyim, bi atraksiyon bişey olsa bari bi anneye bi babaya geçmesin 2 hafta. gerçi bi sinema keyfi yapıcam o kesin, dragon dövmeli görl gelmiş ona gidicem.
neyse en azından bugün bölümden insanları görücem son kez gitmeden, özlüyorum laleleri
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...