Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 FAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bella said: üni okumadan sekreter olup 3000 pound 6.ooo tl kazanan insanlar var günlük ben de masterlı halimle iş bulamiyim. sonra isyan. valla oyle bacim. artik her is ilanina apply basiyorum, tutarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Benim master bitince hayırlısıyla bir işsiz olarak aranıza katılacağım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yer bol kardes, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 1lt kahvenin son yudumlarını tüketiyorum şu an. uyku yalan oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 benim masterım da bitmedi daha, isyana erken başladım bunları duyunca. 3000 pound sekreter ya. keşke ingiliz olsaydım lan şu an resmen acı çekiyorum. gerizekalılar gidip sıvacı falan oluyolar bu kadar fırsat varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 PARDON PERSONAL ASSISTANT SEKRETER DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 personal assistan izdirap bi is, iyi yapmak da o kadar kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 UK maaşlarını görünce tr aklıma geliyor. 30k-40k-50k falan. fakir gibi görünüyorsun ama pound paalı bişi demek kiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 :) Benim yapacağım işi Amerika'da yapabilsem orada ortalama yıllık kazancı 100.000 dolar. Burada eve çıkabilecek miyim, düzen kurabilecek miyim hesabı yapıyorum ben. O parayı bana verseler 4 senede kaçakçılık şebekesi kurarım 9 seneye güney amerikada veya orta asyada bir devletin liderini askerlerimle devirip yönetime geçerim bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 meslek ne deneyim ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Tıbbi Radyofizik xD Onkolojide hastaların tedavi planlamasını ve bazen tedavilerinin bir kısmını yapıyorsun vs. Yüksek lisansını okuyorum okulda 2 sene staj yapacağım kadar deneyim olacak başka yok =) Diplomamı almadan hastaya dokundurtmazlar hiç bir yerde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 şu radyoterapi bölümlerindeki fizikçi elemanlar var onlardansın hmmss. evet o kadar alıyorlar 90k-100k falan. rad onco m.d. deli kazanıyor orada olup 300k-500k ortalama. amerikada sağlık sektörü tamamı iyi zaten istersen lab tech ol yine iyi maaşlar valla. mühendislik falan yalan abi. o parayı apple phd mühendise ancak veriyor 100k-110k lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nerden biliyorum http://forums.studentdoctor.net/ her gün takip ediyorum burayı amerikada tıp eğitimi nasıl alabilirim, kabul şartlarına falan filan hatim ettim siteyi.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 apple kistas degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 umarım uykuluyken yanlış anlamışımdır.çalma listesini öncelikle wmpde oluşturup sonra şarkılarla birlikte playera aktarmak gerekiyor. playerdaki mevcut şarkılardan wmp yi kullanarak bi playlist yapamıyorsun. ulan 30gb müzik arasından tek tek boşuna mı tarayıp da doldurdum playeri var mı böyle bi saçmalık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ohoo bu da sarki derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 aquila said: apple kistas degil ya. tabi bu dediğim maaş management, marketing gibi bölümlere kaymamış olanlar için teknik yönü ağır basan mühendisler için. maaş ne yazık ki belli bir yerden sonra artmıyor tech yönü ağır basanlar için diğerleri coşuyor tabi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 e mesleğimden memnunum, işim var, az çok maaşı da var, gelecek eskisi kadar olmasa da yine parlak, napiyim mühendis maaşı mı tartışayım ben de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 cik aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 günlük benim.sen çık.peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 mühendis maaşı dediğiniz 5-6 kuruş bişi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 insanların mışıl mışıl uyuduğunu hayal ederek kendimi avutuyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ne baydım sıkıldım ya cumartesi izmire gidicem ama hiç sevmiyorum değişikliği, dersler devam etseydi mal mal gidip gelseydik keşke okula aile fertlerini özledim gerçi ama ne bileyim, bi atraksiyon bişey olsa bari bi anneye bi babaya geçmesin 2 hafta. gerçi bi sinema keyfi yapıcam o kesin, dragon dövmeli görl gelmiş ona gidicem. neyse en azından bugün bölümden insanları görücem son kez gitmeden, özlüyorum laleleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Günlük geçtim vallahi de geçtim, nasıl mutluyum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar