xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kozalak bizden önce gitti çaldı şarkıyı galiba, kazaya sebep olup kaçtı olay mahalinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kalorifer çok yanıyor piştim anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ya da çalmaya kasmadan direkt kendi gitti kapıya dayandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Archangel_ said: napıyon üstat. okulum nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kol kırık, boğazlar şiş yatıyorum napiyim :/ hastane iyi yav, 5 lerin protez sınavı vardı, hatırlarsın o heyecanı :P yeterlilik dönemi bir de, seneye ben de 3.5 olucam bu dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 vaay seneye mi senin yeterlilik kıyamam :) sen de iyileşemedin bi kurşun döktürücem sana sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Duduklugun sirasi degil gunluk. Akilli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 halbuki o kadar da döküm yapıyorum prekliniklere.etkilemiyo demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahahhahaa deli . önemli olan niyet (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yatıyım ben yavaştan, yarın erken kalkcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahahah yok lan çalmadım şarkıyı ya da kapıyı :D youtube dan açtım ama bekledim bi daha loop etsin diye. etmedi :( not a single f*ck was given.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 balon said: Phyxinsevgilisi said: Günlük balon patlamış bugün orjinal balon dışındaki bütün balonları patlatıyoruz. yes sir, bang bang bang bang ahah, yazarken seni de göz önüne almalıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bugün yine çok uzundu. Bitmek nedir bilmedi, oysa kışın günlerin kısa olması gerekir. Sabah derse gidip kapitalizmin çarklarının bir parçası olmayı sürdürdüm, akşam da eylemdeydim. Faşizme ve adaletsizliğe karşı yürüdük ama eylem bitince herkes normal yaşantısına döndü. Yine bir şey değişmedi. Hiç değişmez. Her şeyi normalleştirebiliyoruz çünkü. İnsanlar öldürülür ama kimse umursamaz. Cinayet normalleştirilir. Normalmiş gibi sunulur. Herkes unutur kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sevgilinin adı da Alig mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 he öyle soyadımız aynı, nüfusuma geçirdim hatta. Benimle olacaksan bu soyadını taşıyacaksın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/thumb/c/c7/Ali_G.jpg/215px-Ali_G.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Günlük oturdum pilates dersi veren yerler araştırıyorum, ebru şallı videoları falan bakıyorum dsf Şu ince halimle gidip pilates dersleri alacaksam nebiliyim mesela Adele napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sevgili günlük, neden bilmiyorum fıldır fıldır başım dönüyor gerçi şimdi biraz geçti ama sebepsiz yere baş dönmesi daha önce de olmuştu, korkuyorum böyle şeyler olunca çok mu yattım acaba ondan mı oldu ki, tamam yarın çıkar 2 km koşarım ya np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Phyxinsevgilisi said: Günlük oturdum pilates dersi veren yerler araştırıyorum, ebru şallı videoları falan bakıyorum dsf Şu ince halimle gidip pilates dersleri alacaksam nebiliyim mesela Adele napsın incelik önemli değil. sıkılık kaliteli cilt önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 portakal kabuğu görüntüsü istemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sıkıyım da, fitligimi koruyayım diyorum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Saeros said: sevgili günlük, neden bilmiyorum fıldır fıldır başım dönüyor gerçi şimdi biraz geçti ama sebepsiz yere baş dönmesi daha önce de olmuştu, korkuyorum böyle şeyler olunca çok mu yattım acaba ondan mı oldu ki, tamam yarın çıkar 2 km koşarım ya np koşunca daha çok başım döner benim. şekerin falan düşmüştür. vertigo ihtimali de yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 iyi o zaman aferim. türk kızları doğru yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jaffa said: koşunca daha çok başım döner benim. şekerin falan düşmüştür. vertigo ihtimali de yok değil. şekerim düşmüş olamaz, şimdi burda iki gündür yediklerimi yazıp jabba the hutt imajı çizmek istemiyorum ama yeteri kadar şeker aldım diye düşünüyorum sdf vertigo filan ilginç şeyler benim gibi sıkıcı adamda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar