xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 adres ver o zaman.. kışın ortasında nerden çıktı şimdi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 güneş deniz kum alkol özlemi. sıkıldım pofff :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hawaii'ye kadar gittin, ordaki bara vereceğin parayı düşünüyorsun sende sdf ondan önce, vize işlemleri için para, uçak parası, taksi parası, otel parası vs vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hayal de mi para senko hayalde mi ühü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bi arkadaşım bademciklerini aldırıcak diye youtube'dan bademcik ameliyatını izledim, sonra beyin tümörüne baktım falan filan derken 5-6 tane ameliyat izlemiş oldum. Midem bulanıyo. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kendin kaşınmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Macrocenter'da leffe var bu arada git al. Aa orda var mı macrocenter onu bile bilmiyorum gerçi sdfklsş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 stajyerlik zamanımda ilk kez hastaya dikiş atılmasını izlerken küt diye bayılmıştım ben de. ama şimdi kes biç dik farketmiyo. alışıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jaffa said: stajyerlik zamanımda ilk kez hastaya dikiş atılmasını izlerken küt diye bayılmıştım ben de. ama şimdi kes biç dik farketmiyo. alışıyo insan. ağız ve diş sağlığımızı kimlere emanet ediyoruz, pehhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hea =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 napae said: Macrocenter'da leffe var bu arada git al. Aa orda var mı macrocenter onu bile bilmiyorum gerçi sdfklsş migros'ta da olabiliyor leffe, ama hepsinde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jaffa said: güneş deniz kum alkol özlemi. sıkıldım pofff :/ alkolün neyini özlüyosun, her yerde bi sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Comboyu ozlemis bence. Gunes kum deniz alkol bi arada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bu yaz 6 yıldan sonra falan ilk defa tatile çıkmıştım bende, onda da deniz görmedim, tam bi geri zekalılık sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 xaty said: jaffa said: güneş deniz kum alkol özlemi. sıkıldım pofff :/ alkolün neyini özlüyosun, her yerde bi sürü hepsini bir arada istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: jaffa said: stajyerlik zamanımda ilk kez hastaya dikiş atılmasını izlerken küt diye bayılmıştım ben de. ama şimdi kes biç dik farketmiyo. alışıyo insan. ağız ve diş sağlığımızı kimlere emanet ediyoruz, pehhh. öyle demeyin... müthiş memnunum ben dişçimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bügün işyerinde kim sabahlıyacak??? TABİİKİ DE SENKO!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bizde bir yerlere gidelim diyorduk, neyse kısfmet değilmiş Selçukcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 beni beenmediğinizden değil yani sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Yok seni beenmiyoruz o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ben begeniyorum . hih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 git şirkette sabahla o zaman senkoyla irem hatun, biz king oynamaya gidiyoruz hıh. Aslında hiç bi yere gitmiyoruz ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 siz birbirinizi götürürsünüz, şirkette sabahlamak vs. king oynamak . king kazandı. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Dediğim gibi seni beenmiyoruz senko bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Sevgili Günlük, Bugün de mesaimiz bitti. Hadi bakalım. albüm konusundaki fotoğraftan sonra akşam bira nargile planı yapıyorum bizim tayfayla. Selametle kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar