SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 AKIŞTAN TEKTE GEÇMENİN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 evdeyim lan evde, bitti askerlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 everytime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Oh be Antalya sonunda. Akşam da Lig Tv'nin Deplase Keyifleri için Antalyaspor anlatıcaz kameralara. Sonrasında da Tyrannusla bir bira içeriz herhalde kaleiçinde. Özlemişim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 fede said: danışmanlık gibi bişey Hadd kutlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Hadd!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 lan bana da YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 abi aramızda en sağlam işi sen bulcan ona inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 aquila kesin iş beğenmiyor. burası senelik 120k dolar veriyor. çalışmam filan diyip. yoksa amarikanyalarda nasıl iş bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 said: Your application status Visa decision ready for pick up by Applicant or Courier company ya gerçekten abv yarın 2 sınavım var cumaya kaldı gidip alma işi ölürüm ki heyecandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ben nasil is bulunucani bilmiyorum abi galiba, anlamadim bisey, 120 ne, 40a calisirim, yer yer 30a bile razi olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 pogodi said: said: Your application status Visa decision ready for pick up by Applicant or Courier company ya gerçekten abv yarın 2 sınavım var cumaya kaldı gidip alma işi ölürüm ki heyecandan. umarim hayirli bi cevaptir =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 off umarım. aslında sınavlardan önce gidebilirim almaya ama çıkmamışsa bi de üstüne 2 dersten kalmiyim asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 şu arapça öğretmeni arkadaşla beni tanıştırmak için bi topic açabilirmisiniz biriniz, otelin neti çok yavaş valla çok kasıyo. öm atarsam yazıyorum sanar diye topic istiyorum, hem size de malzeme olur hadi bakiiim. Kuveytteyim, 3-5 kelime bişeyler öğrenmem lazım herşeye wahed itniin talate diyorum dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 senko said: Hadd!!! Seni beenmüürüz. DRaGoN_SLaYeR said: şu arapça öğretmeni arkadaşla beni tanıştırmak için bi topic açabilirmisiniz biriniz, otelin neti çok yavaş valla çok kasıyo. öm atarsam yazıyorum sanar diye topic istiyorum, hem size de malzeme olur hadi bakiiim. Kuveytteyim, 3-5 kelime bişeyler öğrenmem lazım herşeye wahed itniin talate diyorum dsfs Direk sorarsan rahatsız ettiğim için kusura bakma ama böyle böyle gördüm şunu nasıl söylerim acaba yardım eder misin diye bişi olmaz. Siz bişiler yazınca kızlar aha bu bana yazıyor diye bakmıyorlar abi rahat olun azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 olm ne bileyim belli olmaz bu, kız milleti sonuçta. zaten zor bela post atıyorum öm lerde cinnet geçirmeyim sdf neyse öm atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 lan işten çıkamadım daha. iş buldum diye sevinirken, proje bazlı karın tokluğuna ilk günden mesaiye kaldım. bahtıma sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 is dunyasi boyle kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 darısı başına kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yok lan bok gibi hiç bulaşma. öğrencilik gibisi mi var be. finallere girdiğim günler daha dün gibi aklımda. hıffff öğrencilik ya. sdfslşjsdlksdghkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 koskoca okulda benle yemek yicek insan bulamadım. herkes yemiş. foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 fede said: yok lan bok gibi hiç bulaşma. öğrencilik gibisi mi var be. finallere girdiğim günler daha dün gibi aklımda. hıffff öğrencilik ya. sdfslşjsdlksdghkdj HAHAHHA duyanda 10yüzmilyon yıldır çalışıyor sanar. İlk günden direk ne o öyle ınga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 barbu said: aquila kesin iş beğenmiyor. burası senelik 120k dolar veriyor. çalışmam filan diyip. yoksa amarikanyalarda nasıl iş bulamaz. aynen abi biz accuk maaşa tamah ederken adam yıllık 200k'ya burun kıvırıyordur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tecrubesiz, yetersiz adama 200k verilen bi iklimde degiliz arkadaslar, hayal kurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 evet ya kesin yılda 280k para mı diyip istemez yan cebime koy diyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar