Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oh be Antalya sonunda.

Akşam da Lig Tv'nin Deplase Keyifleri için Antalyaspor anlatıcaz kameralara. Sonrasında da Tyrannusla bir bira içeriz herhalde kaleiçinde. Özlemişim be.
Mesaj tarihi:
said:
Your application status Visa decision ready for pick up by Applicant or Courier company

ya gerçekten abv yarın 2 sınavım var cumaya kaldı gidip alma işi ölürüm ki heyecandan.
Mesaj tarihi:
pogodi said:

said:
Your application status Visa decision ready for pick up by Applicant or Courier company

ya gerçekten abv yarın 2 sınavım var cumaya kaldı gidip alma işi ölürüm ki heyecandan.

umarim hayirli bi cevaptir =D
Mesaj tarihi:
şu arapça öğretmeni arkadaşla beni tanıştırmak için bi topic açabilirmisiniz biriniz, otelin neti çok yavaş valla çok kasıyo. öm atarsam yazıyorum sanar diye topic istiyorum, hem size de malzeme olur hadi bakiiim.

Kuveytteyim, 3-5 kelime bişeyler öğrenmem lazım herşeye wahed itniin talate diyorum dsfs
Mesaj tarihi:
senko said:

Hadd!!!

Seni beenmüürüz.

DRaGoN_SLaYeR said:

şu arapça öğretmeni arkadaşla beni tanıştırmak için bi topic açabilirmisiniz biriniz, otelin neti çok yavaş valla çok kasıyo. öm atarsam yazıyorum sanar diye topic istiyorum, hem size de malzeme olur hadi bakiiim.

Kuveytteyim, 3-5 kelime bişeyler öğrenmem lazım herşeye wahed itniin talate diyorum dsfs

Direk sorarsan rahatsız ettiğim için kusura bakma ama böyle böyle gördüm şunu nasıl söylerim acaba yardım eder misin diye bişi olmaz. Siz bişiler yazınca kızlar aha bu bana yazıyor diye bakmıyorlar abi rahat olun azıcık.
Mesaj tarihi:
yok lan bok gibi hiç bulaşma. öğrencilik gibisi mi var be. finallere girdiğim günler daha dün gibi aklımda.

hıffff öğrencilik ya.

sdfslşjsdlksdghkdj
Mesaj tarihi:
fede said:

yok lan bok gibi hiç bulaşma. öğrencilik gibisi mi var be. finallere girdiğim günler daha dün gibi aklımda.

hıffff öğrencilik ya.

sdfslşjsdlksdghkdj

HAHAHHA duyanda 10yüzmilyon yıldır çalışıyor sanar. İlk günden direk ne o öyle ınga
Mesaj tarihi:
barbu said:

aquila kesin iş beğenmiyor. burası senelik 120k dolar veriyor. çalışmam filan diyip. yoksa amarikanyalarda nasıl iş bulamaz.

aynen abi biz accuk maaşa tamah ederken adam yıllık 200k'ya burun kıvırıyordur kesin
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...