Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 biriniz gelin lan kızılay tarafına kızlarda teklif etmiyomus kafe-bar gezip duruyorum yemek söylerim..:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 kendine pizza ismarla panpa. http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/forever-alone-pizza-calzone-cheese-12979937844.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Ssk ishani mi vardi orda. oraya git.. Bi zamanlar sevgilim beni oraya goturmustu. hic unutmuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 kapandı orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 :( anilarim vardi o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 direk yerim ki öyle pizzayı bulsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Lorrotar said: sorma hastayla da ne belini kırıyosunuzdur muhabbetin. -nerde çalışıyosunuz? -ÖERHÇREOÇREREROÖRE AÖSDOAKOEAÇODFIJERUHWE SDÖERÖEORHSDIF ahhah ağzımda bi ton alet ve iki el varken niye konuşmuyorsun diyordu bana sdfs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 lol . daha komik anlarımız da oldu bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 senko said: Lorrotar said: sorma hastayla da ne belini kırıyosunuzdur muhabbetin. -nerde çalışıyosunuz? -ÖERHÇREOÇREREROÖRE AÖSDOAKOEAÇODFIJERUHWE SDÖERÖEORHSDIF ahhah ağzımda bi ton alet ve iki el varken niye konuşmuyorsun diyordu bana sdfs :) küfür gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 senko said: Lorrotar said: sorma hastayla da ne belini kırıyosunuzdur muhabbetin. -nerde çalışıyosunuz? -ÖERHÇREOÇREREROÖRE AÖSDOAKOEAÇODFIJERUHWE SDÖERÖEORHSDIF ahhah ağzımda bi ton alet ve iki el varken niye konuşmuyorsun diyordu bana sdfs :) çıkarıp sebebini gösterseydin, "bundan dolayı!" diye. sdfgsdhgsadf bi daha sormazdı. edit: artık nası anlarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Senkoyu hiç beenmiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 3 gundur cenemin sisligi gecmedi :/ dizimi carpmistim da ciddi bisey yok gibiydi. Unutup elimi ceneme koyunca fark ediyorum hep acisindan. Ciddi bisi olabilir mi acaba, 3 gunde gecmemesi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 wastyrx said: Senkoyu hiç beenmiyorum günlük. tavacı recebe de götürüoz nan daha nası beğenmion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 oha beni de götür.hastayım da bak, sevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 senko da hesabı beğenmemiş hako dert yandı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 xaty said: 3 gundur cenemin sisligi gecmedi :/ dizimi carpmistim da ciddi bisey yok gibiydi. Unutup elimi ceneme koyunca fark ediyorum hep acisindan. Ciddi bisi olabilir mi acaba, 3 gunde gecmemesi normal mi? gayet normal.geçer bikaç güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 jaffa said: senko da hesabı beğenmemiş hako dert yandı o kadar. ucuz mu gelmiş ne olmuş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 çok ucuzdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 istanbuldan falan mı geldin abi, kişibaşı 45-50tl arası çıktığın alkolsüz mekan çok da ucuz kategorisinde değil ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 jaffa said: senko da hesabı beğenmemiş hako dert yandı o kadar. Ne hesabını beenmemiş irem hatun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bugün bir çocuğun çocukluğunun bitişine tanık oldum günlük. daha doğrusu çocukluğuyla ilgili bir anının parça parça olmasını gördüm. ispermeçet balinalarının bildiğin sperm whale olduğunu öğrendi o körpecik beden gözlerimin önünde. ve muhtemelen spermin ne olduğunu bildiğinden böyle açıldı gözler kocaman kocaman. çok kötüydü. :'( http://data.whicdn.com/images/14530220/mischief_large.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bir tek kızların postunu mu okuyorsun hakan ne yapıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Direk bana söylemiş abi o yüzden onu alıntıladım. Az önce kalbimi kırdın valla O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 gel hadi senko bizi tavacıya götürsün o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar