küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 senko, 9'da sınavım var. allahı var güzel çalıştım. şimdi ki planım geçen yıl çıkmış soruları bir kez çözmek. hoca zaten onlardan sorar yine büyük ihtimal. 9'daki sınava gitmek için saat 7:45'e kurdum saati. 5:30'a kadar çözeceğim sorular biter diye tahmin ediyorum. Hepsi diyagram çizimi. O saatten sonra yatayım mı, yoksa sınavdan gelince mi yatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bünyeden bünyeye değişiklik olurda ben yapsam öyle bişi salak olurdum 1.5 saat uyuyup uyansam yani. başka adamda tam tersi etki yapabiliyor ama. ama ben olsam bi redbull çakar sınav saatine kadar beklerdim. sınavdan sonra da ölümüne uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sinavdan gelince yat. 5:30a bitiremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 o zaman ben şu soruları bir çözeyim tekrar görüşüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 tam 5 aydır bomboş yatıyorum.artık sıkıldım, vakit geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 gunluk, gunumun simdiden bok gibi gececegini biliyorum, pesin pesin yazmak istedim. zaten 3 saatlik uykuyla nasil guzel gececek. neyse aksama alintilarim tekrar bu yaziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Sınav saatine kadar Manowar falan mı dinlesem napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MobgrZlbKuw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 geç olmuş, yatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 e daha çalışıyorduk?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 lan yalnız ui:compositon faceletslerinin içine primeface layout atabilsem efsane olcaktı lan! ama olmadı :S bunun bi yolunu bi yöntemini bilen varsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 kapıda durup 25 estağfurullah çektin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 oha ne güzel lan 1 saat öncesine kadar uykum vardı şuan 0 uyku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Bugun ilk finalim var bugunden itibaren 26sına kadar sınavlara giricem kendimi mal gibi hissediyorum sınavlardan önce çalışırken jane austenin sosyal sınıflar arasında ki çatışmayı eleştirmesiyle ilgili makale yazabilecek durumdayken sınav kagıdı önüme gelince en sevdigim renk hamburger beynine sahip oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Günlük,napan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 çok açım çok yorgunum 6. kat asansör yok Napçaz günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 şirketten geldim şimdi bi 4-5 saat uyuyayım sonra go go mesai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 senko hakonun ilk zamanlarını hatırlattın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Ulan yaptigim isi bi soyledim om patlamasi yasiyorum. 2007 den beri burdayim boyle patlama yapicagim aklima gelmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 printerdan sıcak çıkmış kağıtların arasına elimi sokup ısındım sonra kağıtları kokladım soğuyunca dosyasına kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 uykum var, 1 saat sonra iş bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 0ne said: Ulan yaptigim isi bi soyledim om patlamasi yasiyorum. 2007 den beri burdayim boyle patlama yapicagim aklima gelmezdi nerde soyledin?bize de soylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Mutlu sonla biten masaj. ben istiyor 1 saat yuz dolar. Son 10 mesajimi oku telefondan link vrrmek baya kastiriyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bulamadim yav son mesajlarinda bise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 adam zorla kendini stalklatıyor hahahaha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar