0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kurs cok sıkıcı geciyo bu aksam yaa pff... :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 beyler bayanlar kimler şirkette hala? el kaldırın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 değilim ama şirkete bağlıyım şu an. bi sorun olmuş onu düzelttim bitti şimdilik. ama gece aranabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 boş boş yattım evde günlük iş yok güç yok eski bi aile büyüğünden nasihatlar yedik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 senko said: beyler bayanlar kimler şirkette hala? el kaldırın!!! Ben kapattım tükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 senko said: beyler bayanlar kimler şirkette hala? el kaldırın!!! Abi hala mı oha yeter. Yani şaka yapmıyorum şu kadar işte kalmak için 5000den aşagı almam harbiden bu devirde işim var diye sevinicen abi kafasında degilim senin yaşadıgın ayrı bir dunya. Mesaisi falan vardır bari en azından yoksa harbiden etinden sütünden yününden faydalanıyolar senin şu koşullarda çalışmıyorsan ekomomik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Günlük bugün metrobuse giderken soldaki turnikeye basıp sağdan geçmeye çalışan solak cocugun dramına sahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Aldığı paraya göre çalışsa hiç eve gitmemesi lazım çocuğun merak etmeyin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi bir de eve de iş getiriyorsunuz ya nasıl meslekleriniz var of :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bi de aylar geçmiş bi sinemaya girelim artık dedik. Sherlock Holmes 2 bugün. Anı olsun bu da burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 wastyrx said: Aldığı paraya göre çalışsa hiç eve gitmemesi lazım çocuğun merak etmeyin =P ahah olm açık etme :) jaffa'cım eve iş getirmiyoruz biz. eve gitmiyoruz... ohş requirements'lerde bitti ^_^ geriye yapılacak dizayn ve yazılacak 10yüzbin satır kod kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 codder mode on . kahve ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bi kenya french press çok hoş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 BIRAK O ZAMAN ÇALIŞMAYI KAÇ ORDAN HAYATINI YAŞAAA!!! ARGGHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ahah kıtır kıtır keserler beni kaçarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bişi dicem. dokumantasyonu tek başına mı yapıyorsun? yanlış mı anladım. kitlediler mi abi sana sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yaptım bitti bile şimdi arkadaşla güzelce ingilizce çeviriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 dökümantasyon değil bide ya sadece user requirementsleri çıkardım kendi tarafımdaki bide bunun türk telekom tarafı fln fistan var, toplantı yapıldıkça belli olur daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa kahve yapiodun noldu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yaptığın işin hakkını alıyosan sonuna kadar git senko böyle bizim gibi sabah 8.30 akşam 19.00 arası çalışıp ki yol yok, totalde 800 almak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 lan ben de çalışıyorum hala f*ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 senko said: jaffa kahve yapiodun noldu ya? getirdim ya soğutma iç hadi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 thenx ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 şşşşt olm yatmayın lan çalışıoz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bize mi calisiyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar