Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bütün paperlarımı teslim ettim, keyfim çok yerinde!!! ikinci döneme kadar boş boş takılmaca ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hahah sağol mükemmel motivasyon için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mortis said: bütün paperlarımı teslim ettim, keyfim çok yerinde!!! ikinci döneme kadar boş boş takılmaca ^_^ bilet yollayım gel buralara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 valla yolla gelirim DAS :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yahu şu akbilin güncellenmesini nerden hallediyoruz beceremedim günlük kafayı yedim hergün 2-3 lira fazla etkiliyor ayarlamadıkça. Millette bana soruyor nasıl diye onlarada bişi diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 jaffa said: ankarada istanbul olsa gelebilirdim dişim fena ağrıyor şu günlerde ne yesem ne içsem ağrıyo sorun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çürük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 baya ilerlemiş bi çürük galiba düzenli fırçalamıyorum zaten ayda yılda 1 kere felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 :S abi nasıl geziyorsun o leş ağızla yani. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 pek özen gösteremedim son zamanlarda işte bu ağrıyı acıyı çektikten sonra gösteririm anca sdfsd kanal falan mı yapıcaklar şimdi bana? ölecek miyim!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ahah ben de 20lik dişlerimi bahane ederek bi haftalığına tr ye dönecem, tmm onların da aciliyeti var ama asıl halletmem gereken başka meseleler var, kırılması gereken kafalar var, içilmesi gereken şeyler var. hayatımda hiç bu kadar karmaşık duygular içinde olmamıştım, hatta hissetiğim duyguların ne olduğunu bile bilmiyorum o derece. kafayı yiyecem bu gidişle derhal gelip halledip aklımdan çıkarmam lazım. http://www.youtube.com/watch?v=AaIediZssmg buna bağladım bi de kendimi, çalmadığı zamanlar da aklımda yankılanıyo yani no poblem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ulan diş diş diş yeter be. korkuyorum olum dişçiden zaten yazmayın heryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 offf tıka basa yememek lazımmış sigara sıkıştırmasın deyi. çok özledim çokkk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 sıcacık nescafe ve yanına muzlu pasta kombosu günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 o kadar hastayım ki uyuyamamak öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 sınavlarımın bir iki tanesi hariç diğer hepsi şahaneli. kendime bir rakı sofrası hediye ediyorum finaller sonrası günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 wooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 güzelim yat uyu hadi ben çalışıyorum bu saatte siz niye ayaktasınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://www.rehberkitap.com/boyut.asp?resim=guven_termo_dinamik.jpg&boyut=250&tur= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 paticik oyun forumlarına hiç girmiyorum hatta şöyle kapalı duruyor orası ben de, http://i.imgur.com/ZrjX5.jpg arada sırada güncelden geliyorum başlıklara da madalyalı falan adamlar var ismini hiç bilmediğim. çıkıp yazsanıza olun burlara da biraz, sosyal olun sosyalleşin. acaba kaçıncı kişiyim bunu söyleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bugün yine evimden gidicem okula sabah kalkar kalkmaz kusarak uyandım sabahları mide bulantısı ile uyanıp daha gözlerimi açamayacak sabah ereksiyonunu eritememiş durumumdayken bile tuvalete kadar gidip kusabilecek kadar midem bulanıyor stresten ilacımı aldım sakinleştim sayılır biraz daha iyiyim ama artık bitsin bu sorun çocuk gibi oldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 günaydın günnük ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar