Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Kadikoy besiktas vapurunda tuvaletimi yapa yapa artik 4chan gore muhabbetlerini cocuksu gormeye basladim. Bir dayaniklilik mide bulanmama antremani olarak nefesimi tutarak kucuk tuvaletimi yapabilerek basladigim seneyi derin nefes alabilerek buyuk tuvaletimi yapabilecek kivama geldim. Beni en cok kapida islak mendil ile selpak satan amca seviyor
Sosyal ağlarda paylaş

E peki disardasin vapurdasin ve tuvaletin geldi napican abi altina mi yapican? Bende dedigim gibi hic kullanamiyodum sonra mecbur kaldim sabahlari en musait oldugum zaman vapur onun disinda otobuste oluyorum otobuste tuvalet olmadigini dusuncek olursak hemen hemen haftada 3-4 kere kullaninca bi de bulabildigim en igrenc yerde yapinca fena midem guclendi onu farkettim evet bir iki kere kustugum oldu ama onemli degil alistim ve memnunum iyilesmemi ve bu sorundan 10 kilo vermis bir sekilde ciktim
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

oyle durumlarda ben 10dakkalık ders arasında eve gidip okula dönmüyordum.

hatta
senko nerde
tuvalete gitti hocam
o zaman beklemeyelim boşuna, gelmez

geyikleri başladıydı

ahahahah

ya benim de lisede boyle bi arkadasim vardi. yillik fotografi cekilcez, herkes gelmis o gun, 170 kusur kisi var disarda 1 kisi eksik. o arkadas sicmaya gittiginden toplu fotografta yok sdgds
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...