cetintas Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 karı bulmuşken kaymak lazım. felsefe bu olmalı. fonda da Ankaralı Turgut..."Kaymak lazım, kaymak lazım....Vekilime kaymak lazım..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 xunn said: Ocakta çakmağın gazı bittiği için sigara yakarken kirpiklerim kavruldu. Gevrek gevrek oldular. http://i.imgur.com/jthmh.jpg said: bir işçi 600tonluk press makinesinin altından emekleyerek geçip 2450 santigratlık fırından sigara yakmak istedi ve öldü.. akrabalık var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Soğan halkası istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 http://www.hizliyemekservisi.com/image/sogan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Yapma bunu yapma bunu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sana da yaranılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 http://www.kadin.net/wp-content/uploads/2011/03/tulumba-tatl%C4%B1s%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Kadikoy besiktas vapurunda tuvaletimi yapa yapa artik 4chan gore muhabbetlerini cocuksu gormeye basladim. Bir dayaniklilik mide bulanmama antremani olarak nefesimi tutarak kucuk tuvaletimi yapabilerek basladigim seneyi derin nefes alabilerek buyuk tuvaletimi yapabilecek kivama geldim. Beni en cok kapida islak mendil ile selpak satan amca seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 abi ne mutlu sana benim hala ev tuvaleti dışında tuvalet yapamama fobim sürüyor... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 E peki disardasin vapurdasin ve tuvaletin geldi napican abi altina mi yapican? Bende dedigim gibi hic kullanamiyodum sonra mecbur kaldim sabahlari en musait oldugum zaman vapur onun disinda otobuste oluyorum otobuste tuvalet olmadigini dusuncek olursak hemen hemen haftada 3-4 kere kullaninca bi de bulabildigim en igrenc yerde yapinca fena midem guclendi onu farkettim evet bir iki kere kustugum oldu ama onemli degil alistim ve memnunum iyilesmemi ve bu sorundan 10 kilo vermis bir sekilde ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 tüm hayatım tuvalet saatlerime göre ayarlı o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Saeros said: sigarayı ocakta yakıp sonra ağzına götürsen olmuyo mu ateş sigarayı yakıyor ateş beni de yakıyor o zaman ben sigarayım ay lav düz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 benim la o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 artık benim uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Mithat said: Kadikoy besiktas vapurunda tuvaletimi yapa yapa saygı duydum mithat, fakat gerçek bir patron olsaydın buna gerek bile kalmazdı mesela 10 dakikalık ders arasında tuvaletimi yapıp sınıfa geri dönmüşlüğüm vardır, tıpkı bir patron gibi patron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Supradyn said: n aptal herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 senko said: tüm hayatım tuvalet saatlerime göre ayarlı o yüzden abi bu baskasinin evinde sicamama hastaligini cabuk terketmek gerekiyor yok ilerde sikinti yani hep. uzun yollarda veya zorunlu yatiya gittigin zaman got spazmi tehlikesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Lyvanna_Dolores said: Supradyn said: n aptal herifler This is a public group. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 oyle durumlarda ben 10dakkalık ders arasında eve gidip okula dönmüyordum. hatta senko nerde tuvalete gitti hocam o zaman beklemeyelim boşuna, gelmez geyikleri başladıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Supradyn said: Lyvanna_Dolores said: Supradyn said: n aptal herifler This is a public group. qes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 lol n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sabah otobüse yetişmek için 30 saniye koştum hala nefes nefeseyim, YAŞLANDIQUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 o göbek abi yaşlılık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 senko said: oyle durumlarda ben 10dakkalık ders arasında eve gidip okula dönmüyordum. hatta senko nerde tuvalete gitti hocam o zaman beklemeyelim boşuna, gelmez geyikleri başladıydı ahahahah ya benim de lisede boyle bi arkadasim vardi. yillik fotografi cekilcez, herkes gelmis o gun, 170 kusur kisi var disarda 1 kisi eksik. o arkadas sicmaya gittiginden toplu fotografta yok sdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar