Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Lyvanna_Dolores said:

az evvel kardeşin gömülü 20liklerini aldık bi saatten fazladır asiste ediyorum bisepsli ellerim var artık

daha okuluna girmeden sanatçı kaprisi olmuş sende

xunn said:

Sag bilek ve tarak kemiği bu hafta çok çalıştığım için sakatlandı günlük, dünden beri sol elle mouse kullanıyorum.

Tavsiyelere açıgım, iyi forumlar.

kas gevşetici iş görür.

edit:alıntılamadımdı

Yok hakikaten kapris değil, pek acıdan şikayet etme huyum yoktur da sadece alt tarafı çok ciddi koyulmuyor. Yoksa allah gelse beni BF oynamaktan alıkoyamazdı.

Tavsiye için teşekkürler bi çıkmam lazımdı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

aahhaha

ya benim arkadaş da kıl dönmesi olmuş, herif sevk yaptırmış dün için ameliyat günü almıştı 1 ay öncesinden. bölüm komutanı kıd. başçavuş göndermiyorum diye tutturdu bi hafta öncesinden.

pederi araya soktum allahtan halletti, hava değişimi cart curt dün itibariyle bitti askerliği adamın :)
Sosyal ağlarda paylaş

:)
Üstelik de yardımcı doçentler, başkomserler, yüksek mimarlar, elektronik mühendisler, uçak mühendisleri ve daha nice meslek sahibi pek çok kişi ile birlikte ne küfür ederdik, ne sigara içerdik, ne biçim tatlı yerdik. Hayatımın hiçbir döneminde bulamadığım kadar spor yapma fırsatı bulmuştum. 50şer şınav-mekik çekiyordum. Şimdi 10 şınavı çekip 11inciyi çekmeye başlayınca bayılacak gibi oluyorum. 3 tane mekik çekemiyorum. Özlemeyi öğreniyor insan askerde. Sevdiği şehri, sevdiğini, ailesini...
İyiydi be.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...