Pipet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kurtuluyom artık az kaldı 24 başka yok !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Cumartesi gunu kar altinda ek derse gitmedigimz kalmisti anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yeditepe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Lyvanna_Dolores said: az evvel kardeşin gömülü 20liklerini aldık bi saatten fazladır asiste ediyorum bisepsli ellerim var artık daha okuluna girmeden sanatçı kaprisi olmuş sende xunn said: Sag bilek ve tarak kemiği bu hafta çok çalıştığım için sakatlandı günlük, dünden beri sol elle mouse kullanıyorum. Tavsiyelere açıgım, iyi forumlar. kas gevşetici iş görür. edit:alıntılamadımdı Yok hakikaten kapris değil, pek acıdan şikayet etme huyum yoktur da sadece alt tarafı çok ciddi koyulmuyor. Yoksa allah gelse beni BF oynamaktan alıkoyamazdı. Tavsiye için teşekkürler bi çıkmam lazımdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mulgear6 said: yeditepe <3 Gecicek hepsi. Kaliforniya'da master'imi yaparken el sallicam sana, soguk avrupa yagmurlarinda ic cekersin. Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kalbim sıkışıyor ya, neredeyse 4 senedir sesini dahi duymadığım kız arkadaşımın niye hala çevresini stalkluyorum ya. sevgilisiyle fotosunu görünce de yamuluyorum direk, bi de niye hala rüyasını falan görüyorum. i need help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 o kalbin sıkışması gerçekten de ne kadar çok seviyorsun sorusunun yanıtıdır bu arada. "kalbimin tüm şeklini ve göğüs kafesim içinde titremesini hissedecek kadar çok" desen biraz iğrenç kaçabilir tabii. http://www.youtube.com/watch?v=yti3o_n0Lrg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 dasa cok duygusalsın bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 dasaayı istemeye gelmişler abisi vermemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yeniden yapılandırmadayım sadece. amcanın da dediği gibi; tek yaprak sadece tek yaprak demek değildir, tüm sonbahardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Komutan: " Dün seni rüyamda gördüm anneme küfür ediyordun sonra ben silahla seni kovalıyordum o yüzden 1 hafta çarşını kilitliyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 aahhaha ya benim arkadaş da kıl dönmesi olmuş, herif sevk yaptırmış dün için ameliyat günü almıştı 1 ay öncesinden. bölüm komutanı kıd. başçavuş göndermiyorum diye tutturdu bi hafta öncesinden. pederi araya soktum allahtan halletti, hava değişimi cart curt dün itibariyle bitti askerliği adamın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abi kıl dönmesi, kol bacak kırılması gibi hadiselerde geçmiş olsun yerine "Hayırlı olsun abi." denen bir yer askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 şu an bir yerimi kırsam net askerliğim biter, şafak 31. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 parmaklardan birini kır gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 uzaykeki... Keyfini çıkar koçum, söylenenleri yapmak dışında hiçbir sorumluluk sahibi olmadığın yegane ortamdır askerlik. İleride anlarsın ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mesele o zaten. o an anlayamıyosun mala bağlamış oluyosun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 :) Üstelik de yardımcı doçentler, başkomserler, yüksek mimarlar, elektronik mühendisler, uçak mühendisleri ve daha nice meslek sahibi pek çok kişi ile birlikte ne küfür ederdik, ne sigara içerdik, ne biçim tatlı yerdik. Hayatımın hiçbir döneminde bulamadığım kadar spor yapma fırsatı bulmuştum. 50şer şınav-mekik çekiyordum. Şimdi 10 şınavı çekip 11inciyi çekmeye başlayınca bayılacak gibi oluyorum. 3 tane mekik çekemiyorum. Özlemeyi öğreniyor insan askerde. Sevdiği şehri, sevdiğini, ailesini... İyiydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 vakit oluyo ya. ben askerde alıştığım sporu halen yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Ne mutlu sana. G.t-göbek bağladım vallahi, yaratamıyorum spor yapacak zaman. Tek başıma yapamıyorum spor. Şöyle 4-5 kişi olsa birlikte koşar,spor yaparım gibime geliyor ama yok ya,tek başıma yapamıyorum.3-4 kez spor salonuna yazıldım, hikaye, tek başıma onu bile yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 işte o "tek başıma yapamıyorum" kendi kendine ürettiğin bi bahane, engel. öyle olduğunda hade len ordan diyip çıkıp koşuyorum sdfg başka türlü olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Huzuru bulduğumda dediğini yapabilirim gibi geliyor. Yine söylüyorum, ne mutlu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ben huzuru spor yaparken bulmaya başladım böyle işin stressinden (hoş zaten geniş adamım da) kurtulmak için birebir, ama o koşu bandında koşmak bayabiliyor hakikaten, havalar güzelleşsin direk dışarda koşacam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 sahilde öttürücem olm seni hele dur sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yarından itibaren ders calısmaya baslicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar