fede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 jaffa said: nice try. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 patron geldi bir kac kere müsteriye kendi arabamla gittin. yeni yilda sana bir is arabasi alalim dedi. gözlerim doldu mutlu oldum. acaba ne araba alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 telefonumu tuvalete düşürdüm geçen gün. çalışmıyor. telefonsuzluk zor. kimseyle iletişim kuramıyorum doğru dürüst :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 nil nerelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 evlat acısı gibi çok boktan bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ben napayım kanal tedavisi goruyorum,3. ye gitcek disciye haftaya carsamba,sonrasında diger bir diş de problemli onu da halletcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 dasaaa said: abi senin işin var, paran var, çoğumuza göre güzel bi hayatın var, hedeflerin-umutların var, geleceğin var.. üzgün olmak için ne sebebin var merak ediyorum aslında. üzgün değilim ama huzursuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 falcinin da dedigi gibi kalbimin yarisi ile yasamaya calisiyorum gunluk.diger yarisindan kimsenin haberi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 vay arkadas herkes dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 elf yourself diye çok sevimli bir şey vardı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bende 2 gündür hastayım mesela, işe gidemiyorum ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bu hediye konularında çok salağım ya cidden bak yine pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Hiç sevmedim lan seni Fransa. Ama nasıl çaktı İlhan Mansız? Nasıl inlettik sizin Paris belediye meydanınızı "GOOOOOOHOOOOOĞĞĞĞLLLLLLL!!!!" diye? Nasıl Champs Elyssee'yi inlettik binlerce Türk? Ve nasıl gaz milletiz vesselam? Şimdi inletmek lazım oraları da yok...Bizim milletimizin milli onuru bir futbol topundan ibaret artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 inanılmaz sıkılmış bunalmış moddayım günlüx! kendimi odaya kitledim , 3 ocağa kadar paperlarımı teslim etmem gerekio daha sadece 1 tanesi bitti, 10 günüm falan kaldı. hava bok gibi, karanlık , yağmurlu . tüm arkadaşlar xmas için memleketine döndü. şu olaydan sapasağlam çıkayım başka bişey istemiorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 cuma akşamı bu saatte uyunmaz.meh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 yarın iş görüşmem var gümlük şans dile bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 bunaldım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 günlük, yakın bikaç arkadasımdan cok sıkıldım, sevgili bulunca kendini dış dünyaya kapama durumları ve bikaç saçma şeyleri oldu. Bazen cogu insandan sıkılıyorum, bazen cogu şeyleri salakça geliyor. İnsanların çoğu salak. Evet. uzun bi süre sonra bu postu okudugumda neler düşünüceğim acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 hala uyuyamadım güya bi de kalkıp ssignment yazıcaktım. a tuşum da çlışmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Günaydın günlük ayakta uyuyorum alışkın değilim işe gidicem by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Sag bilek ve tarak kemiği bu hafta çok çalıştığım için sakatlandı günlük, dünden beri sol elle mouse kullanıyorum. Tavsiyelere açıgım, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 uğraş didin farklı şeyler yapmak için 3 kişi ya da 5 kişi anlar günlük . o da yeter zaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 az evvel kardeşin gömülü 20liklerini aldık bi saatten fazladır asiste ediyorum bisepsli ellerim var artık daha okuluna girmeden sanatçı kaprisi olmuş sende xunn said: Sag bilek ve tarak kemiği bu hafta çok çalıştığım için sakatlandı günlük, dünden beri sol elle mouse kullanıyorum. Tavsiyelere açıgım, iyi forumlar. kas gevşetici iş görür. edit:alıntılamadımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 what kind of witchcraft is this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar