utopia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 o şarkı çok kötü ya. bütün şarkılarını karıştırıp şarkı yapmış kadın. olmaz olsun böyle şarkı. allah kahretsin böyle şarkıyı. çalmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben lady gaga şarkılarını pek bilmiyorum, bunu da yeni öğrendim sdf ağzıma takıldı çok fena ama. mp3 çalarıma atıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 çok kral bi ev buldum fotolardan güzel gözüküyo manzarası bile var lan of telefonla konuştum akşam bi gideyim bakayım zenginlik başa bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 when we were kings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ney?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 When we were Kings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mehtap! dünya'nın en güzel kızı.. resmen kalbim falan çarpmaya başlıyo bu kızı görünce, böyle dizlerimin bağı çözülüyo. ne biçim kader lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Ahahahahah Jets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 uçak biletimi falan da aldım, artık iş ciddiye bindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ingilteremi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bildiğin dağ evi alıcam çok möhüm bir şeyler olmadıkça da inmicem dağdan aşağı. Baya iyi geldi bildiğin, bir de net falan olmasaydı da iş yapmam gerekmeseydi tam süfer olurdu.. Maceraları iş bittikten soora anlatıcam günbük. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 utopia said: o şarkı çok kötü ya. bütün şarkılarını karıştırıp şarkı yapmış kadın. olmaz olsun böyle şarkı. allah kahretsin böyle şarkıyı. çalmasınlar. katiliyorum selincigim. dün selam verdin kayboldun it, özledim. of stresteyim! ama nasi bisi hala cözemedim, bi an böle kalbim cikcak gibi oluyo bi an da dünyanin en cool ''adami'' oluyorum! böle yaya yaya ders calisiyorum ''aman ko poposuna, kisfmet biraz da bunlar canim ;)'' falan seklinde. nerde istikrar, nerde denge. adam olamadim bi. bakalim ne olacak, merakla izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hehe hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sabahtan beri iş yerinde poker oynuyorum lan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 müdür müydün sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bi müdür bi ben 20 tane güvenlik 8 tane personel falan var işte müdür diyolar banada anlamadım bide tuğgeneralimiz var başımızda en rütbeli askgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kermit said: ingilteremi lan ivit ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 utopia said: o şarkı çok kötü ya. bütün şarkılarını karıştırıp şarkı yapmış kadın. olmaz olsun böyle şarkı. allah kahretsin böyle şarkıyı. çalmasınlar. bariz çok iyi şarkı ya benim de tatkıldı dilime paso sölüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hmm yarım saat sonra 8saatliğine falan çalışmam lazım sanırım.. hala başlamadım çünkü. anca yetişsin. kafamı kırayım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ulan büdn camcılar bugün superonline müşteri hizmetleri. bi gün de biri öperek sırtmı kaşıyarak uyandırsın lan öff. yarın its time for more... experiments diye uyandırcaklar ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 daha da kötü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Son notun açıklanması ile mezuniyet resmiyet kazandı. İnsanın kafa ne rahatlıyormuş arkadaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ben niye yemek yememişim lan.. alla alla.. gidip yimek yiyelim lan kamil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar