Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 günlük 4 sene olcak nerdeyse hala madalyam yok her konuya atlamaktan trollemekten sıkıldım neyse bitiyor az kaldı aramızda kalsın günnük bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dasaaa said: Çok Zen mode-on durumdayım. Gel konuşalım. Bana dediysen hemen geliyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 günnük rakı bitti bira aldım bu gazla madalya vermezlerse , kesin banı yedim gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı olmadı yarın alkollüydüm hatırlamıyorum derim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Otobiste uyuyakaldığımda uyandığımda çok korkuyorum günlük. Sanki uyurken yanımda oturana salya akıtmışım başım omzuna düşmüş falan gibi geliyor halbüsü yüzüm hep cama dönük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 pekaziz said: dasaaa said: Çok Zen mode-on durumdayım. Gel konuşalım. Bana dediysen hemen geliyorum abi. geç olmadıysa buradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bende burdayım public yapalım :D /çok özel değilse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 dasaaa said: Abi sen arabada altına sıçmaktan mı korkuyorsun şimdi? so much for zen bu arada 500!! Arabada degil otobüste. Daha dogrusu şöyle izah ediim arabayla bir yere giderken (veya taksi falan neyse toplu taşıt degil) sorun yok fakat en net örnegi şu olabilir sorunumun bunlardan ziyade geçen gün üsküdarda 25 dakika vapurun kalkmasını bir 10 dakika falan varmasını bekledım toplamda 35 dakika sürdü hiç sıkıntısız gittim beşiktaşa fakat 7 dakikada motora binemiyorum çünkü tuvaleti yok. Yani çekingen biri degilimdir çalılık olsun yaparım farketmez bana fakat tuvaletin olmadıgı yerde stres yaşıyorum ter dokuyorum ki 7 dakika her insan evladı tutar harbiden en uç noktada binmen lazım motora ona ragmen tutarsında işte ben saglıklıyken biniyorum sanki altıma yapıcakmışım gibi iniyorum motordan. Sorun şu ki inince hiç birşeyim kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 stress baba o direk stress le savaş yöntemlerine eğil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yatmadan tranko buskas - uyanınca misol alıyorum şimdilik fena degil biraz daha iyiyim. Fakat 23 aralıkta geç dönmek istiyorum gerçekten o motorda 7 dakika geçirecegim ve çok zor geçicek çok igrenç hissedecegim fenalaşacagım hayatımla ilgili bütün kötü herşey gözümün önüne gelicek böyle drama filmi efekti yaratacagım ve üsküdara vardıgımda sevinçten çılgınlar gibi sevinecegim biliyorum ama 1 hafta var daha bu olaya ve ben şuan bunun hakkında stres yaşıyorum hesabı siz yapın. tl;dr 1 hafta sonra binecegim 7 dakikalık motorla karşıya geçme durumunda altıma yapmaktan korkuyorum. Böyle söyleyince çok kötü duruyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ya bak bi ilaç var tıpa gibi aynen adını unuttum yazarım birazdan araştırıp hatay da başıma geldi, maşallah nasıl bir sos sürdülerse tavuk şişe , fiyattan da kıllanmıştım gerçi acaip ucuzdu 12 saat falan wc den çıkamayınca gittim bi ilaç aldım direk sanki tıpa tıkamışlar gibi hissediyorsun , yok böle bişi direk o hissi alıyor insanda yani kendine güven falan bide o ilaçtan yut , zaten kaza olması imkansız sonra win win nihohahaha yaparsın böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yahu benım olay psikolojik zaten tuvaletim falan geldiginden degil o 7 dakikada gelse ne yazar tutar zaten herkes inince heryer mekan üstüne 10 metre öte okulum zaten olay daha çok psikolojik yoksa binmeden harikayım biniyorum ölüyorum inene kadar olay o inince yine hop harikayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 işte korkularının üstüne git yut iki tane sonra , kralınız gelsin üleeeyn de , korkularınla yüzleş ( ama dötü de garantiye al ) sonra kralsın zaten / problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 valla korkularının üstüne gitmezsen hayatının içine sıçıyorlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mithat said: Yatmadan tranko buskas - uyanınca misol alıyorum şimdilik fena degil biraz daha iyiyim. Fakat 23 aralıkta geç dönmek istiyorum gerçekten o motorda 7 dakika geçirecegim ve çok zor geçicek çok igrenç hissedecegim fenalaşacagım hayatımla ilgili bütün kötü herşey gözümün önüne gelicek böyle drama filmi efekti yaratacagım ve üsküdara vardıgımda sevinçten çılgınlar gibi sevinecegim biliyorum ama 1 hafta var daha bu olaya ve ben şuan bunun hakkında stres yaşıyorum hesabı siz yapın. tl;dr 1 hafta sonra binecegim 7 dakikalık motorla karşıya geçme durumunda altıma yapmaktan korkuyorum. Böyle söyleyince çok kötü duruyor be. geç geminin kıç gövdesine tutun korkuluklara besle balıkları ne bu kadar korkuyorsun gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 günnük gece gece sinir yaptım birazdan köpeğime sarılıp bütün negatifimi muhtemelen onla pasifize edip uykuya dalıcam lan hala sinir doluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Şişeler yetmez günbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Evet yaşadıgım psikolojik stresin (anksiyati mi ne diyorlar bildigin ingilizcede ki anxiety heyecandan çevirmişler) seviyesini belirtmek gerekirse bu sabah uyandıgımda haftaya cumayı dusundugumden sinirim bozulmuştu ve tuvalete çıktıktan sonra bir de üstten çıkarttım . Sabah sabah 1 hafta sonranın heyecanıyla altlı üstlü combo yaptım. Allahtan evdeyim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 skyrim'e öyle bi kaptırmışım ki çamaşırları asmayı unuttum, 8 saattir filan çamaşır makinesinde bekliyolar hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 A Christmas carol gibi bi gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Humbug! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 cumartesi işe gelmek priceless -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 aquila said: Humbug! ahahah aynen ama kitabın aksine mutlu son ummamak lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 onemli olan yolculuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 jaffa said: cumartesi işe gelmek priceless -_- zaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar