Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

Abi sen arabada altına sıçmaktan mı korkuyorsun şimdi?
so much for zen

bu arada 500!!

Arabada degil otobüste. Daha dogrusu şöyle izah ediim arabayla bir yere giderken (veya taksi falan neyse toplu taşıt degil) sorun yok fakat en net örnegi şu olabilir sorunumun bunlardan ziyade

geçen gün üsküdarda 25 dakika vapurun kalkmasını bir 10 dakika falan varmasını bekledım toplamda 35 dakika sürdü hiç sıkıntısız gittim beşiktaşa fakat 7 dakikada motora binemiyorum çünkü tuvaleti yok. Yani çekingen biri degilimdir çalılık olsun yaparım farketmez bana fakat tuvaletin olmadıgı yerde stres yaşıyorum ter dokuyorum ki 7 dakika her insan evladı tutar harbiden en uç noktada binmen lazım motora ona ragmen tutarsında işte ben saglıklıyken biniyorum sanki altıma yapıcakmışım gibi iniyorum motordan. Sorun şu ki inince hiç birşeyim kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yatmadan tranko buskas - uyanınca misol alıyorum şimdilik fena degil biraz daha iyiyim.

Fakat 23 aralıkta geç dönmek istiyorum gerçekten o motorda 7 dakika geçirecegim ve çok zor geçicek çok igrenç hissedecegim fenalaşacagım hayatımla ilgili bütün kötü herşey gözümün önüne gelicek böyle drama filmi efekti yaratacagım ve üsküdara vardıgımda sevinçten çılgınlar gibi sevinecegim biliyorum ama 1 hafta var daha bu olaya ve ben şuan bunun hakkında stres yaşıyorum hesabı siz yapın.

tl;dr

1 hafta sonra binecegim 7 dakikalık motorla karşıya geçme durumunda altıma yapmaktan korkuyorum. Böyle söyleyince çok kötü duruyor be.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bak bi ilaç var

tıpa gibi aynen

adını unuttum yazarım birazdan araştırıp

hatay da başıma geldi, maşallah nasıl bir sos sürdülerse tavuk şişe , fiyattan da kıllanmıştım gerçi acaip ucuzdu
12 saat falan wc den çıkamayınca gittim bi ilaç aldım

direk sanki tıpa tıkamışlar gibi hissediyorsun , yok böle bişi direk o hissi alıyor insanda

yani kendine güven falan bide o ilaçtan yut , zaten kaza olması imkansız

sonra win win nihohahaha yaparsın böle
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Yatmadan tranko buskas - uyanınca misol alıyorum şimdilik fena degil biraz daha iyiyim.

Fakat 23 aralıkta geç dönmek istiyorum gerçekten o motorda 7 dakika geçirecegim ve çok zor geçicek çok igrenç hissedecegim fenalaşacagım hayatımla ilgili bütün kötü herşey gözümün önüne gelicek böyle drama filmi efekti yaratacagım ve üsküdara vardıgımda sevinçten çılgınlar gibi sevinecegim biliyorum ama 1 hafta var daha bu olaya ve ben şuan bunun hakkında stres yaşıyorum hesabı siz yapın.

tl;dr

1 hafta sonra binecegim 7 dakikalık motorla karşıya geçme durumunda altıma yapmaktan korkuyorum. Böyle söyleyince çok kötü duruyor be.

geç geminin kıç gövdesine tutun korkuluklara besle balıkları ne bu kadar korkuyorsun gülüm
Sosyal ağlarda paylaş

Evet yaşadıgım psikolojik stresin (anksiyati mi ne diyorlar bildigin ingilizcede ki anxiety heyecandan çevirmişler) seviyesini belirtmek gerekirse bu sabah uyandıgımda haftaya cumayı dusundugumden sinirim bozulmuştu ve tuvalete çıktıktan sonra bir de üstten çıkarttım . Sabah sabah 1 hafta sonranın heyecanıyla altlı üstlü combo yaptım. Allahtan evdeyim bugün.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...