kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çemiştezekli birisiyle tanıştım günlük hemde 12 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 5yer5yrtye5yfthfghsdfgfgjgesfhfysrdtydfgjhghjklıolşkş,ikfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sikildim bre ps:klavye ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 peki hiç bir bartınlı ile tanıştınız mı? HAYIR!! niye? bu gerçeğe hazır değilsiniz ama bartın diye bi yer yok arkadaşlar!! nasıl ayın arkasında uzay üssü varsa, area 51'de uzaylılar varsa aslında bartının ilerisinde de bir burun, yani kara parçası var. ve bartın diye gösterdikleri yerde kara bitmiyor!!! tersine bartın giriş sınırında elektrikli teller var ve bu telleri geçmek yasak!! ilerisnde deniz olarak gözüken yerde, gerçekte olan kara parçasında ise uzaylı şehri var!!! işte bu yüzden bartınlı birisi ile tanışmadınız!! çünkü bartın diye bi yer yok!! bu hemen facebook'tan 10kişi ile paylaşmazsan bu gece uzaylılar sizi ziyaret edicek ve böbreğinizi çalacak. arkanızdan da bateri çalarken göz yaşı dökecekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yağmur yağıyo yine _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bana ev bul lan günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bartında bulursa gitme sakın!! O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bugün hayatımın en ilginç iltifatını aldım günlük bara (sanırım) ilk defa girebilen 16-17 yaşlarındaki bi bayan kardeşim, "ne kadar güzel sigara içiyosunuz" dedi bana hahha güldüm böyle o söyleyince de. sonra azarladım ne işin var buralarda falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 çok yaşlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 güneşe neler oluyo günlük, yeni bir buzul çağı bizi mi bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 kapının önünde beslediğim kedi severken kolumu çizdi kuduzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 benim sevdiklerim daha kötüsünü yaptı ben napıyım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sen de onların kolunu çiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 nijerya beni bekle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Pasta said: benim sevdiklerim daha kötüsünü yaptı ben napıyım =( senin sevdiklerin kalbini mi çizdi =.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 hiç çalışmadığım 7 dakikada çıktığım sınavdan sınıfta 2. en yüksek notu almışım. işte güzel bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 9 buçukta ki sınav için 6 buçukta uyandım yetişebilmek adına. Uzak yerde oturmak hiiiiç hoş bişi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 off bana bi kere olduydu o. sınav 10daydı. bi uyandım saat 10 u 10 geçiyo. eryaman - armada 1 saat otobüsle. taksiye atladıydım. 30 kağıt ne girdiydi ya. o zamanlar fakirdim. gerçi şimdi de fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Geç kalsam iyi 3 saat var daha ve yinede sınava 20 dakka kala falan anca yetişicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kahvemi alayımda bi keyif yapayım sabah sabah millette amele gibi çalışsın banane lan babamın oğlumu gebersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 günlük lulzsec https://www.cia.gov/ u haxlamış lololo açılmıyor şu an itibari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 günlük icimden bir ses bugün cok güzel gececek diyor hadi hayirli. gerci hava kapali böyle gri gri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 judas judaaas judas. ooooooooooo oo i'm in love with judaas şu şarkı dilime takıldı duyduğumdan beri. fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Hristiyan olmuşsun kızım sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar