fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi d nin içini boyamayı unutmuşsun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 B'nin ve A'nın içi de öyle. Bide boyamak değil o, silmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bardağın boş tarafından bakıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Günlüğe yazdığım için depresif-emo bi haleti ruhiye çöküyor üzerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Abi spor yabiim derken zayıfladım lan! >.< Zor zahmet aldıydım bi 6 kilo gene gitti 2si hay nenesini yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 axedice said: B'nin ve A'nın içi de öyle. Bide boyamak değil o, silmek. yok aslında boyadım. baktım wastryxin mesajı açık renk, ondan sonra koyu turuncu gelcek diye o renge boyadım koydum. yok lan şaka internettem aldım başkası boyamış turuncuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Lan bu kızda şeytan tüyü mü var herkes onu seviyor, beni sevin lan. Fok balıkları da yalnız. Neyse günlük, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 günnük yarın iş var acaip alıştım hersabah 6 da yatmaya nasıl kalkcam ben lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: Afganli amelelerim cok iyi calisiyolar gunluk, ama az kisi gelmis ben de calisiyorum onlarla nerdeyse :/ Senko koş gerçek patronu bulduk =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yettim abi. afganlı amele çalıştıran patron, daha ne kadar evil olunabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=McijrEQgHCk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hea http://www.youtube.com/watch?v=jzAaWLB4q3I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 geçen ilkdefa elim ayağıma dolaştığı yere öyle bi vaziyette gittim ki, keşke dedim, şurada ölüversem cart diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 üff saat 2 olcak ve yarın çalışacağım gerçeğini değiştirmiyor bu zaman makinesi lazım bana, çalışmadan 12 saat öncesine gidebilmeliyim canım istediğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ben onu her gün diyorum olmuyor O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 hergün dediğin için olmuyo işte. arada bi çok istediğinde demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Hergün çok istiyorum ama ben. Bir de bi şeyi 40 kere dersen olarmış yalan mıydı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yalamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Karea said: üff saat 2 olcak ve yarın çalışacağım gerçeğini değiştirmiyor bu zaman makinesi lazım bana, çalışmadan 12 saat öncesine gidebilmeliyim canım istediğimde daha yarına yetiştirmem gereken istatislik modülü ve bir sunum var sabah erken uyanıp yaparım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 tralalala çiçek böcek ^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 emmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yarına ölüm işe gitse yeter ama gidebilir mi , zombie de olsam aynı sanırım bişi değişmiycek günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 günnük yatıyom ben , 3-4 saat sonra işten küfrederim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 wastyrx said: goldbären said: askere giderken şuray yazdığınız dertlerin onda dokuzu kolpa geliyor ya. hani bir günlük iki günlük sıkıntılar gibi eminim sizin oaradan bakınca da askerden sıkılanlar bayık geliyodur. Askerde ölümüne sıkılacaksın abi, öyle keyfe keder uyuyamayacaksın, özgürlüğün kısıtlanacak falan komutanın adamsa çok fazla başka derdin olmayacak. Oralarda ne olursa olsun tamam sen öl şurda demezler yani sıkma canını o kadar. Maksimum küfür yersin, nöbet kitlerler. daha barzo olup dönünce ilk mesajda banlanmaktan korkuyorum ben sdf hadi mayısa görüşürüz günlük ve ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sabah kahvesi ve işe gitmenin dayanılmaz hafifliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar