dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 anchorsong caponyaya nuke atılmasından sonra caponyada yapılmış nadir iyi şeylerden birisi olabilir yahu http://www.youtube.com/watch?v=M3PqbtG394s http://www.youtube.com/watch?v=xHzxLSE4bEg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Lan bu aralar ilk maaşım yatacak. Hayatımda ilk defa. Hey gidi günler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Minibüs şoförü... bugün günümü kahkaha eyledin...(-.Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sesu said: Lan bu aralar ilk maaşım yatacak. Hayatımda ilk defa. Hey gidi günler! benimde ikinci ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bu arada spring security'nin canı cehenneme kendi yöntemimi kendim bulurum ben. fuck you spring framework Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 you go boi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 günlük bida razerdan bişi alan gün ışığında açıkta kalan troll gibi olsun, ne dandik ürünler lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bi gune daha basladık bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kahvaltı edip sktr olup gitmem lazım da bakalm.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mantıken bi bankacının bana maaşımı soramaması lazım değil mi yahu? Evde kalmış yamanacak dicem ama maşallahı vardı hatunun o evde kalırsa biz ölelim yani sagfasd gene cevap veremedim tabi soruya eeööö alıyorum işte bir şeylerde kaldı muhabbet O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kardan pay alıyorum diyemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 patron adamım diyip çıkarıp vuracaktın masaya banknotları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Maaşta alıyorum aynı zamanda ben ama ona ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 çok şanssızım ya, dedim bi sayısal oynayım. belki 3 falan tuttururum da sevinirim 1kupon sayısal bi kupon da süper oynamışım. süperi makine oynamış benim oynadığım sayısalda 4kolonda tek bir sayı tutmuş! Yani 14 sayısına oynamışım, 4ünde de sadece 14 tutmuş! bravo. makinenin oynadığında bi yerde en azından iki sayı tutmuş. sevindim! hayatımda da bi kere 3 tutturmuştum. çok sevinmiştim bak o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Onay formlarını bulanın abv nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Günlük ilk iş gorusmeme, kapitalizmin köpeği olmaya gidiyorum. Bana şans diliyosun, öpüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 forever alone level unknown. gelen mesajlar: 1-m&s yılbaşı indirimi 2-pariste tatil imkanı reklamı 3-aşkın frekansı slow turk 4-meslek eğitim kursu 5-fatura bilgisi 6-işbankası reklamı 7 ve 8 hediye kazandınız 9-10 ve 11 Turkcell reklamları insanlardan gelen mesajlar: 1 adet hah tam bunu yazarken 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hemencecik nba başlasın nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 3 soruya adam akıllı cevap verebildiğim bi akışkanlar mekaniği sınavından 25 almak. Puanların random dağıtıldığı efsanesi gerçekmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 SeaGle said: 3 soruya adam akıllı cevap verebildiğim bi akışkanlar mekaniği sınavından 25 almak. Puanların random dağıtıldığı efsanesi gerçekmiş lan. yaz okulunda tek soru sormuştu itolit. 3 şıkkı vardı 3 sayfa verip 25 almıştım. evet bir makina mühendisliği efsanesi gerçek oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 6.3km avarage yes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 küheylan bırak artık şu fakir rp sini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 rp derken? ajsbfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ZAMUEAHUEHAUHe bak bu iyiydi.o zaman yazıyorum.ey günlük.küheylanı mangala davet ettiğimi deklare ediyorum.ansızın arar çağırırım ayık ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar