Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 eve aşık oldum bir 600binim olaydı yarın piyango bileti alıcam, kuzeydekiler daha çok kazanıyomuş çünkü sdf rüyalarımın evi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ev harikaymış o zaman bu güzelliği guatemala milli marşı ile kutlayalım http://www.youtube.com/watch?v=VFPYpayQayQ yok bu daha eğlenceli bak http://www.youtube.com/watch?v=ovHoqlRvi9o&feature=related ama uzun biraz evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ev küçük gibi cansın 600bin verme yazık parana =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 an itibariyle uruguaylı olmaya karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 600binim olsaydı verirdim de yok ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hiçbirşeyden ışık yaratılmış günlük, http://www.nature.com/news/2011/110603/full/news.2011.346.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oha ona verdiysen msn, bana da msn versene ya da verme zira konuşmuyorum gibi bişi. neyse sen ekle beni, delikuşçu@racondeğilkafakeserim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 özledim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Haribo altın ayıcıııııık <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yarın iş var lan negüzel ^^ hep çalışalım, çok çalışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 napae said: Haribo altın ayıcıııııık <3 bir de goldbãren kendisini seven yok sanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ben hala sabah altıbuçukta karfur metro mediamarkt uzunçayır metrobus istikametinde ki e-5 yolu tıkalı oluyor mu saat kaç gibi tıkanmaya başlıyor 6 buçukta açık olur mu falan triplerindeyim bunu bılebılecek olan varsa yardımı çok büyük olacaktır bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 6.5ta ataşehir açık oluyor bak onu bilmiyorum ataşehir dışında istanbulun hiçbir yerini bilmiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o saatte boş olur e5 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 senko said: yarın iş var lan negüzel ^^ hep çalışalım, çok çalışalım Senin aazına vurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ben yarın 7den akşam 9a kadar beşiktaşta ünide olucam inanın okula kadar gidiim ve okuldan eve dönebiliim o arada ki okul saatleri fıstık gibi gelir bana gayet eglenıyorum. Geçen hafta annemle gittim geldim 2 gün vizelerim vardı yolda dayanamaz geri dönerim diye ki ziverbeyde teyzemde kaldım. Yani bildigin acıların cocugu durumundaydım gittikten sonra vardım ya yol sıkıntım bitti ya vizelerde bildigin mutluydum gülerek girdim vizelere hiç stres yapmadım sorunsuz bitirdim hepsını o kadar net. Yol sıkıntısı çektigim kadar vize final koymuyor bana o kadar sorunluyum ve annemler yazın kayışdağda ev aldılar yapabılecegım hıc bısı yok konu hakkında içten içten küfür etmek dışında. 6 bucukta e5 açık olursa bütün sıkıntılarım biter zira derdim uzun yol degil tıkalı yol bazen sırf tıkalı yola gırmeyelım dıye taksiye yolu uzattırıyorumda kadıkoy kayışdağ 25 lira falan tutuyor git gel günde 50 lira olmuyor tabii mecburen bir ara otobuse geri dönmem lazım ama onun ıcınde gecenin köründe falan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 dasaaa said: napae said: Haribo altın ayıcıııııık <3 bir de goldbãren kendisini seven yok sanıyordu. Çok yidim kusucam. Nefret ediyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi netten lokasyonuma göre nöbetçi eczanelerin hepsini haritada gösterecek bi site yok mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 "çirkin kadın yok, az vodka var"ı dün gece yaşadım günlük. yani çirkin değil tamam da, kusursuz hatırlıyorum kızı, o kadar da kusursuz değilmiş. dfsdgasd neyse iyidir iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mithat said: taksi maksi 25 lira bişey günde 50 lira vericeğine eve falan çıksana okuluna yakın bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Ya yok ki o günde 50 lirayı düzenli vericek durum. Ekonomik olarak ayda 700-800 taksiye sadece yatırıcak durum yok aslında ama işte ya taksiyle gidiyorum ya gitmiyorum ya daha yakında bir tanıdıkta kalıyorum falan boylece gidiş geliş 50 olayını ayda 10 kere anca ya yapıyorum ya yapmıyorum o da belki hani. Asıl amacım otobus ıle gidip gelebilmek bundan 1 ay önceye kadar gidip gelebiliyordum otobusle hemde en en tıkalı oldugu zamanlarda. Yemin ediyorum bir gün 2 saat 10 dakika sürmüştü işten çıkmamla eve girmem arasında ki süre. Bunların hiçbiri sıkıntı yaratmamıştı son zamanlarda çıktı o yüzden baya bir sorun oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 nerede oturuyorsun da nereye gidiyorsun bro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ayda 700 - 800 taksiye verecek duruma ekonomik diyebilsen,başka yerde ev alabilirsin zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kır düğünü istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar