Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Ben yarın 7den akşam 9a kadar beşiktaşta ünide olucam inanın okula kadar gidiim ve okuldan eve dönebiliim o arada ki okul saatleri fıstık gibi gelir bana gayet eglenıyorum.

Geçen hafta annemle gittim geldim 2 gün vizelerim vardı yolda dayanamaz geri dönerim diye ki ziverbeyde teyzemde kaldım. Yani bildigin acıların cocugu durumundaydım gittikten sonra vardım ya yol sıkıntım bitti ya vizelerde bildigin mutluydum gülerek girdim vizelere hiç stres yapmadım sorunsuz bitirdim hepsını o kadar net.

Yol sıkıntısı çektigim kadar vize final koymuyor bana o kadar sorunluyum ve annemler yazın kayışdağda ev aldılar yapabılecegım hıc bısı yok konu hakkında içten içten küfür etmek dışında.

6 bucukta e5 açık olursa bütün sıkıntılarım biter zira derdim uzun yol degil tıkalı yol bazen sırf tıkalı yola gırmeyelım dıye taksiye yolu uzattırıyorumda kadıkoy kayışdağ 25 lira falan tutuyor git gel günde 50 lira olmuyor tabii mecburen bir ara otobuse geri dönmem lazım ama onun ıcınde gecenin köründe falan anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yok ki o günde 50 lirayı düzenli vericek durum. Ekonomik olarak ayda 700-800 taksiye sadece yatırıcak durum yok aslında ama işte ya taksiyle gidiyorum ya gitmiyorum ya daha yakında bir tanıdıkta kalıyorum falan boylece gidiş geliş 50 olayını ayda 10 kere anca ya yapıyorum ya yapmıyorum o da belki hani.

Asıl amacım otobus ıle gidip gelebilmek bundan 1 ay önceye kadar gidip gelebiliyordum otobusle hemde en en tıkalı oldugu zamanlarda. Yemin ediyorum bir gün 2 saat 10 dakika sürmüştü işten çıkmamla eve girmem arasında ki süre. Bunların hiçbiri sıkıntı yaratmamıştı son zamanlarda çıktı o yüzden baya bir sorun oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...