Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 blog yazan kızdan çekiniyorum zorla okutuyorlar boyle TL:DR bile yetersiz kalacak kadar şey yazmıs hele bi tanesi geçen unutmuş bende pucca günlük diye bişi blog yazıları kitap gibi bişi olmuş 5sayfa dayanabildim. abv blog yazan kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 linkini versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 goldbären said: wastyrx said: Abi bi kıza blog üzerinden yakınlaşmak pek zormuş yea. Bir şeyler yazacak ki yorum yapasın peh. ööehehh sen bu işi kıvır, on sene bedava çalışıyorum yanında. sigortasız hem de. abi wastyrx'i tanıyorsam yapar yalnız. hani işin ucunda sigortasız çalışmak var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Günlük; Pazar sabahı Türkiye'ye dönüyorum hayırlısı ile toprağı öpme modundayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bacon esanslı parfüm çıkmış günlük, http://baconsalt.3dcartstores.com/baconlube_p_60.html http://www.geekologie.com/2011/11/16/baconlube.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 goldbären said: wastyrx said: Abi bi kıza blog üzerinden yakınlaşmak pek zormuş yea. Bir şeyler yazacak ki yorum yapasın peh. ööehehh sen bu işi kıvır, on sene bedava çalışıyorum yanında. sigortasız hem de. Deal =D @fin kız baya güzel yazıyor. Uzun falan da deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 anlaşmadan kârlı çıkacak olan benim, wastryx gibi kurumsal bir firmada on yıl çalıştığımı CVme yazıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok alçak gönüllüsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Wastyrx LTD. ŞTİ. Sektörde öncü firma WASTYRX.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Norak said: bacon esanslı parfüm çıkmış günlük, http://baconsalt.3dcartstores.com/baconlube_p_60.html http://www.geekologie.com/2011/11/16/baconlube.jpg abi lube dediğin kayganlaştırıcı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 falla parfüm diye geçio haberlerde bilmiorum onların hatası ozman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Rüyamda dişlerim parçalanarak elime döküldü. Hemen anlamına baktım. Yakında kötü haber alıcakmışım. Kötü haber almadığım gün yok gibi bu aralar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hmm... benimde exceptionThrow yemediğim günü bırak saat yok günlük; nullPointerExceptionlar havalarda uçuşuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 NolaxThensbane said: Wastyrx LTD. ŞTİ. Sektörde öncü firma WASTYRX.. kaliteyi sorun, bizi bulacaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 A.Ş olacaktı o. Bizim sektörde limited şirket çalışamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 napae said: Rüyamda dişlerim parçalanarak elime döküldü. Hemen anlamına baktım. Yakında kötü haber alıcakmışım. Kötü haber almadığım gün yok gibi bu aralar zaten. Eğer diş etlerinde bi çarpılma gibi bişey hissettiysen kötü bi haberim var. Geniz eti. Bide sırtüstü yatma, sağ veya sol yana dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 0ne said: napae said: Rüyamda dişlerim parçalanarak elime döküldü. Hemen anlamına baktım. Yakında kötü haber alıcakmışım. Kötü haber almadığım gün yok gibi bu aralar zaten. Eğer diş etlerinde bi çarpılma gibi bişey hissettiysen kötü bi haberim var. Geniz eti. Bide sırtüstü yatma, sağ veya sol yana dön. AUHAFHUADFHUASHUFAHUSFAHUSF histerik histerik gülmek zorunda kaldım ofisin ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Yarın iş görüşmem var. Bende bir haraketlenme oldu bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Çok yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 şiten çıkınca beynen yorulmuştum zaten üstüne bide hayvan gibi spor yaptım şimdi fiziken de yorgunum. tam yorgunluk! oww YEAA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Haftaya hamama gidelim mi lan? Sıcak iyi gelmiyor yalnız bana o yüzden çok durmam ona göre =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 nası ki temizse gidilebilir walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ağlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ağla açılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar