senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ADONİS ÇIKCAK ADONİS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 NolaxThensbane said: hizbullah falan mı kacırdı seni kac gündür yoktun ondan dimi bu kilo vermeler. hşş söylesene ne diyeti bakem fethullah hoca diyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bayram gelince maklubeleri götürdün tabi, çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Boşluktan eskileri karıştırdım biraz günlük. Resimlerimizi buldum çocuklarla. 4 koca yıl olmuş beni bıraktıkları .bnelerin. Yukarılardan mı yoksa aşağılardan mı bakıyorlar bana bilmiyorum ama üzüldüm lan çok. Üç bardak doldurdum, sadece benimkisi bitince biraz daha üzüldüm. Amcam da aramadı zate kesin son dakikada arar atla gel diye. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Noolmuş gene yea O_o istiyorum ama çok pahalı >.< http://www.limitsizenerji.com/cevre/elektrikli-araclar/1470-energica-e-superbike- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 askerdekilere küfür serbest mi? küfürsüz konuşmayı unutmuşum resmen. habire siliyorum yazıp yazıp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 xunn said: Annem küçükken bana 1 zeytinin 100 kalori oldugunu söylemişti. Her kahvaltı MMO kafasıyla zeytin farmlaya farmlaya zeytin ezmesi ucubesine dönüştüm. senin annen yine bilimselmiş bizim kahvaltı masamızda geçen muhabbet en az 12 zeytin (6 da olabilir emin değilim) yiyenin ilerde zeki olacağı yönündeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 gimme fue gimme fai gimme dabajabaza bossla pazarlıga oturacam eger yakalarsam sans dileyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yaaaaaaaaaaaaayy!!! (^_^)// lanet olası boktan bi gün daha! sabahları neden uyandığım konusunda hiçbi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 starz osmanlı dizisi yapıcakmış günlük, harem'miş ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yarın sarajevo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Fistan said: yarın sarajevo Mr_Hand likes this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Abi bugün farkettim ki ben ülke için iyi bişi yapmışım lan. Konu Kütahya depremi idi aslında. Aklıma gelen bişiyi yazıvermiştim.. http://forum.paticik.com/read.php?13,5715838,page=1#msg-5715865 said: abi o değil de ben bu hafta yazılarımı bitirip haftaya kandilliye gideyim de koeri'ye bi twitter açtırtayım be. otomatik geçsin twitter'a depremleri işte. her depremde server down olayından kurtulmuş olurlar. Sonra şunu demiştim http://forum.paticik.com/read.php?13,5715838,page=2#msg-5715890 dasaaa said: Valla şimdi mail attım, twitter'a verileri otomatik olarak geçelim diye. varsa eğer böle bişi feci fail olurum sdfsdf Cidden attım o maili tabii. İŞTE O MAIL!! Ben açılıp açılmadığına bakmamıştım.. Kandilli Twitter sayfası https://twitter.com/#!/kandilli_info Hmm acaba ne zaman açılmış? http://api.twitter.com/1/users/show.json?screen_name=kandilli_info said: "created_at":"Tue Jun 28 06:54:57 +0000 2011" ülke için iyi bişi yapmışım lan! bu site de ötekisinden daha iyi bu arada. http://www.kandilli.info/ adamlar cidden fikirlere açıklarmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 yarından sonra istanbul'a gidip sınava giriceğim için şimdiden hasta oldum hani 1 haftadır mal mal oturuyorum ya, hasta olmama gerek yoktu. şimdi hasta hasta girerim sınava çok temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ani saç beyazlaması gerçekmiş T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 sabah kahvaltıya diye çıkıp şimdi gelmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Günlük naber kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Grip olup cumartesi evde olmak ne kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Saat noolmuş öyle yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 her şey boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ^ Aynen böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 son 9günüm sabah akşam kabus gibi lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Nabıyorum ben ya?! O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 italya liderini arıyomuş, Ardeth göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dasaaa said: her şey boş aşglar yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar