senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 elden gelen bişi yok hacıt napalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 senko said: ahahaha bir newbea ünivli olarak nil :D =( ya selcukcugum asil newbie ünili olsam NE DERSIII YEEEAAA birak dersiii ortamslara akaaaalim :D:D:D derim. ben en kötü hala öss modundan cikamamis bir liseli kalmisimdir akiki self pwnage'in ustasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ahaha yaparsın sen nil aslansın kaplansın kükredin mi dağları sallarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 taksieeaaaağğhhm!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sevgili gunluk, Bayram icin pazar gunu burhaniyeye gittim annemlerin yanina, yeni tasindilar oraya, tasindigimiz yer nasil guzel mi onayi almak pesindeler. Guzel bi yer tabi ama ufak yer, issiz, hafif serin. Duramadim ben pazardan bu yana. duramayinca balikesirdeki eski kiz arkadasima mesaj attim goruselim mi diye, Olur dedi gelmek istersen cart curt, bugun oraya gidecektim ama hatun telefon kullanmiyo, facebooktan attigim mesajlara da cevap vermedi. Yani saat vs konulari muallakta kaldi, gene de gidecektim daha once yapmadigim sey degil ama yollar bakimda falan orda nerden baksan 2 saat surer. Ben de arabayi birakip, otobusle izmire donmeye karar verdim. Su an truva seyahatin 39 numarali cam kenarli koltugundan sesleniyorum size. izmire de gitmek istemiyorum aslinda, evimde hicbisey yok. O yuzden garajan direk kusadasina arkadaslara geceyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 perşembe olsa da işe gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 cilgin misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sıkıldım yafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bende haber veremedim sana ma aile oturuyoduk deliklitas ta dsfds carsamba persembe gibi gelcem oralara egeyle yine cilgin aticaz gelirsin yanimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Bugün arkadaşlarla toplanacağız günbük. Bi bağyan arkadaşımız van ercişe atandı. Gitmesi hiç içime sinmiyor ama kız atandğını duyunca taklalar attı sayılır. Hiç bişi görmemiş kız konteynırlarda falan yatacak, baya düşündürüyor beni. Hayırlısı ne yabalım, aldığı 98 kpssyi de bi yerlerine monte etsin meb. senko said: sıkıldım yafs Cumartesi fütursuzca sarhoş olmayı planlıyorum istiyorsan kop gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Artık işsiz olmadığıma göre daha da gerçek bir proleter olabilirim. edit: bu baya uzun zamandır olmamıştı. Şesu ben^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 sabah sabah yemeksepetinde hiçbiyerin açık olmaması sendromu yaşıyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 günlük. o kadar tatlılar, kaymaklar nası harcanır? :D ehehhe yok şimdilik koşiim ben bu akşam sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Gidiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Canım hiç bişi yapmak istemiyor yea. Ofise bile gitmedim, sürekli bahaneler uydurup duruyorum kendime. Gidiyim bi vesikalık çektireyim. Oradan üşenmez isem gidiyim emniyete pasaportu falan vereyim, trafik cezamı ödeyeyim falan. Oradan da ofise geçip somurtayım boş boş. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 19unda başlayacak olan vizelere çalışmaya bugün başlıyorum. bakalım bir ilki deniyecem işe yarayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 s se sseee selaaams günlük nasılsın görüşmeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 totoş senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 öyle deme lan söz haftasonu yanındayım. bu arada 10yüzbininci kez spora yazıldım. yarın gitcem, bakalım bu sefer ne zaman bıkıp bırakcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Haftasonu düzce oradan da istanbula gidebilirim. Halbüsü dağıtmayı planlıyordum. Amcamdan haber bekliyorum. Bir de ağla hatunlu ortama çağırdıydım seni fedeye bile bi kere yaptığım kıyak sdafhasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 konuşuruz ya, duruma göre bakarız bişiler. kalırsan ankara'da dağıtırız bolcana :) karılı kızlı ortam kurbanın olsun olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 senko said: bu arada 10yüzbininci kez spora yazıldım. yarın gitcem, bakalım bu sefer ne zaman bıkıp bırakcam... sen istanbula gel de öttüreyim seni :D sdfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 hah. sçtın işte şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bugun karimin dogum gunu gunluk.. manyak bir supruz hazirladim cok helecanliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar