küheylan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi hahah yine sana denk gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Mr_Hand said: günnük şimdi de tansiyon düşme muhabbeti çıktı. uyukluyorum, yumruğumu sıkacak gücüm olmuyo... bu ne lan!? çok fazla oturuyorum ben ya. Abicim ne yaptın gerçekten sen, hastalık üstüne hastalık. İyi bak az kendine artık. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 hayat hep bana kazik atiyor. cok adi oldu bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sesu said: Mr_Hand said: günnük şimdi de tansiyon düşme muhabbeti çıktı. uyukluyorum, yumruğumu sıkacak gücüm olmuyo... bu ne lan!? çok fazla oturuyorum ben ya. Abicim ne yaptın gerçekten sen, hastalık üstüne hastalık. İyi bak az kendine artık. Geçmiş olsun. yok be bişeyim yok. sadece ofiste çok oturup bi de kahvaltı yapmıyorum doğru düzgün. sporu da sıkı yapıyorum. sabahları beslenmem lazım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sabahtan beri hiç bi iş yapmadım. FUFUFUFUFUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ne güzel yayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 abi cok asmis adamlar var. adam epic gezerken yaninda epic fail olarak duruyorum.. neydi o bay dogru ahmet miydi.. trt zamanlari iste ya hani.. hmm.. hatirlayamadim simdi be.. :(((((( millet asmis ya. uhuhuhuhuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Sessiz, sakin bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 mesai dolsada eve gitsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Bella said: of 150 sayfam falan var resmen. mutsuzluktan ölcem. acaba risk alıp kopya çekmeyi mi denesem gerçi bir konu 3 sayfa falan sürüyor kitap açmam falan gerekicek onu da nası yaparım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 kopya mı çektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yok çekmedim, 10908 konudan 2 konuya bakmıştım. çok umutsuzdum resmen ordan çıktı çok mutluyum :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yarin aksam izmire donuyorum, oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yarın arkadaşımın kepi var 2de.sabah da sınavım var. ne güzel rahat rahat gidicektim finale şimdi kep için hazırlanmak gerek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 resmen şu final dönemi günlüğe sardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl serkan is my girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 serkan is my girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 günlük aldım arabamı tamirciden. fena değil iyi gibi duruyo da ben bakınca anlıyorum direk değişen parçaları ve boyaları. neyse ben çok iyiyim allahtan kimse anlamaz heh.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Yamuk ağzını yidiğimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 günlük, hala bilet almadım valla biletler biticek 2. defa kaçırcam mis gibi grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sesu said: Yamuk ağzını yidiğimin.hihi <'.'> (ekmek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 düşündüğümden daha zekiyim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 sempatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar