wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Çıkar gidersin gibi sdf %50 zam yapmazlar bence. Üzgünüm birilerinin söylemesi lazım.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yaparlar yaparlar yapmazlarsada gider eve bf3 oynarım keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 aquila said: o is tamam, sen dert etme. naaptin sükrü? kizin p.tesi aramasi gerekiyordu, bugün arayip OLDU HEMEN GELEBILIRSIN dedi >.< yaaaaaaay! simdi tasinma faslini düsünmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hemen kalkarsam semınere yetişebilirim ama hiç gidesim yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ahaha bütlere girersin nooolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 En iğrenç kavgalar, akraba kavgaları günbük. Biz abimle böyle olmayacağız ama çünküm her şeyleri üzerime alıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 günlük, AAAAAAWWWWWWW YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kodum çocuu dfgdsfg haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 daha saat 5. bu akşam da işteyim hep günlük.acayip sıkıldım.bi anda ayın 28 ine ışınlansam ne güzel olur be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 wastyrx said: En iğrenç kavgalar, akraba kavgaları günbük. Biz abimle böyle olmayacağız ama çünküm her şeyleri üzerime alıyorum sdf. kuzey güney izleyin, örnek alın ilişkilerini. elini tutup saçlarını koklayıp şakağını öpüyo olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Ben bunaldım buralarda be günlük, şükür bayramda burada değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 gunluk, dugun ortami basta uzun suredir gormediim kuzenleri gorunce geyikti ama baydi be. detone sesler, sacmasapan melodiler, igrenc org sesi falan... nerdeyim ulan dedim bi an. millet de kopuyo asdsadadsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 xaty said: wastyrx said: En iğrenç kavgalar, akraba kavgaları günbük. Biz abimle böyle olmayacağız ama çünküm her şeyleri üzerime alıyorum sdf. kuzey güney izleyin, örnek alın ilişkilerini. elini tutup saçlarını koklayıp şakağını öpüyo olman lazım nöy nöy nöy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mr_Hand said: gunluk, dugun ortami basta uzun suredir gormediim kuzenleri gorunce geyikti ama baydi be. detone sesler, sacmasapan melodiler, igrenc org sesi falan... nerdeyim ulan dedim bi an. millet de kopuyo asdsadadsfg bu muydu bütün günkü sevincin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 puahaha yok be bu alakasiz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ya kusana kadar niye içilir anlamıyorum. kafama edeyim o votkayı karıştırmıyckatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 abi davul, kedi çifleşmesi, şimdi de tamirat... yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Dün toplantıya gitmicektim günbük. Bugün ayağım pek fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ohh işlerin teslimatını kutladık çiçek ızgara 1.5iskender yedim patlıcam...ama gelde çalış şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Zam ne oldu? Ssk ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Haftaya erteledim bi yandanda yeni işlere basvurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 piknikler falan daha neler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 hay sokayım telefonuna da sana da ebeni seveyim senin motorola tüm sülaleni seveyim alet salak gibi durup dururken restarta başladı telefonu kullanamıyorum şarjı bitiriyor aptal şarj da olmuyor ananı senin ananı ALT TARAFI ŞARJ EDECEN EBENİ SENİN ANANI DA EBENI DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 palmiyeyi budadım günlük, 4 yabrak kaldı tertemiz oldu sdf ama nie dikenli bunun dalları? kim yiyor lan palmiyeyi? evrimde hata var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Her şeyleri boş verip, işi mişi bırakıp, gidip pilotluk eğitimi mi alsam günbük. Bence çok süfer olur. Gazı veriyor zate abim ne diyorsun? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar