kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 annem yatağıma çöktü lan yastığımı zor kurtardım !! kanepede yatıcam anasını satayım bi an önce gitsin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Anime izlerken rakı içiyorum. Neyin kafasını yaşıyorum bilemedim aehuaehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Buyrub bişimi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 içen var içemeyen var özendirme adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ikram edeyinm ıspartadan geleceksen buralara ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 şuan Antalya'dayım saylanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 valla ankaraya gelebildiinsürece benim için farketmez her türllü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 of 150 sayfam falan var resmen. mutsuzluktan ölcem. acaba risk alıp kopya çekmeyi mi denesem gerçi bir konu 3 sayfa falan sürüyor kitap açmam falan gerekicek onu da nası yaparım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 özet yok mu? özet al birisinden. ezberle. yoksa zaten yat, 5:30'da kalk, önemli yerlere bak gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sevgili günlük az önce cüzdanımdan 240 lira çıkarıp komidinin üstüne koyarak poğaça almaya gittim. neden böyle birşey yaptım bilmiyorum. cüzdanımdaki hayali para ile hayvan gibi ondan olsun şundan olsun diye bir yığın şey aldım. sonra param yok diyip aldıklarımı bırakıp evden para alarak yine gittim. şimdi çay koyucam. teorim anne tembihleri bilinçaltımda tekrar etti, "oğlum çingeni şoparı yolunu keser yanına fazla para alma" dendi herhalde. sanki cüzdanımda bir para vardı ama neden yok oldu anlamadım. lan 4 dakika öncesini hatırlayamadım iyi mi. yoksa cüzdana 20tl atmışmıydım. bir yeşillik vardı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bu durum da karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kulak mememde sivilce çıkıyor, çok acıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ha bu kolay, sıkcan alkol bascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 rakı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 pahalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ha kolonya var lan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oo ispanya'ya gidebilme ihtimalim oldu gibi hic aklimda yokken teklif geldi heh yaz okulum stajim falan var lan = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Nasıl bir yaratık oldum ben ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 socially awkward dasaaa is socially awkward.. keske bi gazete falan getirseydim yau. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 wastyrx said: Nasıl bir yaratık oldum ben ya :/ nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 http://i.imgur.com/c5lDI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 günnük şimdi de tansiyon düşme muhabbeti çıktı. uyukluyorum, yumruğumu sıkacak gücüm olmuyo... bu ne lan!? çok fazla oturuyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 küheylan said: wastyrx said: Nasıl bir yaratık oldum ben ya :/ nasıl? kermitten az hallice oldum abi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar