marksman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tam 5k da gelmis benim 1045 oldu 1k madalyası gelmedi daha meh xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 malesef senin 841 mesajın var, garbage'a attıkların sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 metrobus ne zaman acilcak ya ne avrasya maratonu bu havada hayret bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 öncelikle; PROBLEM OFFICER??????????? sonrasında arh.. :( abi şemsiyeyi alıp sonra unutmam, nerede unuttuğumu hatırlamamam. geri döneyim de bulayım derken sağnak yağması. tamam diyip geriden geri dönmem... yemek yerken kedilerin saldırması. yemekten sonra da kedilerin yemek var gibi saldırması. özetle, ıslak bir kedi yemeğiyim ve kötü bir gün geçiriyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 güney, 1. erkek yurdu sanırım bunlara katlanacaksın oraya gititğisen:D ben odada kedi kovaladım dün akşam akşam.işin komiği benm o kediği peynir vererek çıkarma çabalarıma karşın--çıkmadı--,oda arkimin miyavlarak kedi taklidi yapmasının daha çok işe yaraması ve kediği dışarı atmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 demek ki kedi acıkmamış ama başka ihtiyaçları ağır basmış. "karı mı var lan orda?" diye kafayı çıkarmış garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 biz de öle düşündük.:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu arada peyniri fareler yemiyor muydu? bence sorun orada bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hayır abi kedi de yer!!!! kaşar peyniri bir hamlede götüren çok kedi gördüm ben.! sorun bounun kedilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dasaaa said: bu arada peyniri fareler yemiyor muydu? bence sorun orada bak Sorun sende değil bende dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bir an sorunun bende olmadığını farz ettim de. sevindim.... ama yok öle bişi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Abi aslında sorun bende değil sende yazıcaktım ama beynim hade len demiş sanırım sajgfsdhfash im-dat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bende tabii olm. sorun bende. rahat rahat söyleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Hepsi senin suçun hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 NE YAZIK Kİ EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 pardon caps.. my bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dasaaa said: tamam diyip geriden geri dönmem... yemek yerken kedilerin saldırması. yemekten sonra da kedilerin yemek var gibi saldırması. hnf hnf boğaziçi kokuyor bu cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 az önce çantama kedi girmeye çalıştı. diye devam edebilirim. bi daha denerse çekicem hatta resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ahah,dikkat et, atar yapabilirler yalnız, biraz yüzsüzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yüzsüz müssüz valla yine de özlüyor insan kedili kampüs sdf gerçi son sene salaklar yazın sonunda çiftleşip sonbahara doğurdular yavrıları hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 evet şuan zaten yurt minik kedi ordusu gibi...kocaman merdivenlerden çıkamıyorlar falan kapıda öbek oldular...yok galiba oralarda kedi neyin;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 çok az var sokakta bi tane görünce seviniyorum resmen sdf ortalama haftada 1 kedi falan görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dasaaa said: öncelikle; PROBLEM OFFICER??????????? bisi yooghh gen$ler devam edin....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 eski kasara alısmıs o kedi, normalini sevmeyebilir artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 boktan bi gün. hiç bişey yapmadan evde geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar