Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

arkadaşı taksi durağına bırakayım diye evden çıktım, çıkmaz olaydım bacaklarım hala üşüyo lan, yağmur artı soğuk çok fena. sonra eve girmeden bakkala girdim bi meyve suyu bişey alayım diye, dedim bu nasıl soğuk, bakkal da evet kar yağıcakmış dedi, ne çılgın havalar yavvvvvvvvvvvvvvv.

bi de etrafımdaki herkes breaking bad izliyor, ama böyle herkes YUAA BREAKING BAD SÜPER BİŞEY AĞBİ diyince izleyesim gelmiyor, halbuki konusu da baya çekici, neyse bakalım hayırlısı
Sosyal ağlarda paylaş

ahah benimde o yuzden seyredesim yok breaking bad'i sfd

bide benim palto manto bisi almam lazim yaf, hic kalin giyilcek bisiyim yok. 2kat giyiyom ince ince su an evde de.

bide bu dogalgaz sayaci takir takir atiyor ya mkupleri, normalmidir bu kombiyi kaloriferi actigimizda sdf
jeotermal iyiydi, dayiyorduk sonuna kadar catir catir isiniyorduk :/
Sosyal ağlarda paylaş

ben Isparta'da bu yıl ilk defa doğalgazlı evde oturucam. Geçen yıl da bu evdeydi arkadaşlarım, çok soğuk oluyor ev, camların çok kötü olması ve ilk kat olması da bu evin zor ısınmasında etkendir ama, 400 lira gelmese idi keşke fatura şubat ayında. Kaldı ki gerçekten kapşonlularla falan otururduk evde.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün annem aradı, baban hasta gel bizi al dedi. Nefes alışım durdu 5-10 saniye arabaya koşturuyordum tam babam aldı telefonu üşütmüşüm oğlum ya niye bilmiyorum dedi. Anca geri nefes almaya başladım >.< Öyle söylenir mi anne ya! Bilmiyorsun sanki bizi, zate bissürü bissürü hastanelerdeyim kaç haftadır. Kalpten gidicem bigün genç yaşımda böyle böyle kısalıyor ömrüm..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...