Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bozulursa bozulur tekrar bi şekilde düzene sokarım şu saatten sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 güllük haftasonu gene mail gelmiş 30 tane gamespydı şuydu buydu sdf neyse bi obliviona gireyim bakim, 2 geyik avlayım birazda bitki toplayım kendime bi kahvaltı hazırlayayım, anvilde sahil kenarında yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şu evden bi kurtulamadık aile ve satıcı arkadaşlara brievik gibi beş yıllık bi kalkınma planı hazırlayası geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ozgurlugumun son 2 gunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 senko said: ozgurlugumun son 2 gunu ^^ lan istanbulda mısın? yarın görüşelim mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 arkadaşı taksi durağına bırakayım diye evden çıktım, çıkmaz olaydım bacaklarım hala üşüyo lan, yağmur artı soğuk çok fena. sonra eve girmeden bakkala girdim bi meyve suyu bişey alayım diye, dedim bu nasıl soğuk, bakkal da evet kar yağıcakmış dedi, ne çılgın havalar yavvvvvvvvvvvvvvv. bi de etrafımdaki herkes breaking bad izliyor, ama böyle herkes YUAA BREAKING BAD SÜPER BİŞEY AĞBİ diyince izleyesim gelmiyor, halbuki konusu da baya çekici, neyse bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ahah benimde o yuzden seyredesim yok breaking bad'i sfd bide benim palto manto bisi almam lazim yaf, hic kalin giyilcek bisiyim yok. 2kat giyiyom ince ince su an evde de. bide bu dogalgaz sayaci takir takir atiyor ya mkupleri, normalmidir bu kombiyi kaloriferi actigimizda sdf jeotermal iyiydi, dayiyorduk sonuna kadar catir catir isiniyorduk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi cok pahalı istanbul'da dogal gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şehirden şehre fark mı ediyor abi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 vay eanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 biliyorsun özelleştirilmelerden sonra her bölgenin dagıtıcı şirketi,sağlayıcısı vs değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 sırf dogal gaz degil elektrik,su vs. bile fark ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bizim buralarda kesin pahalidir zaten de ama cok acayip artiyor ondan bi garipsedim ben ya, 3sn de 1mkup fln atiyordu sayac kombinin kaloriferlerini calistirdigimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 eskişehir gibi yerde ocak ayında 1+1 evde en fazla 100 tl gaz ödedim,istanbula geldim 250 ödüyormuş ev arkadaşım ocak ayında 1+1 evde,hadi hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ben Isparta'da bu yıl ilk defa doğalgazlı evde oturucam. Geçen yıl da bu evdeydi arkadaşlarım, çok soğuk oluyor ev, camların çok kötü olması ve ilk kat olması da bu evin zor ısınmasında etkendir ama, 400 lira gelmese idi keşke fatura şubat ayında. Kaldı ki gerçekten kapşonlularla falan otururduk evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ovvv 400 cok tatsiz be hocam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şöyle söyliyim, aralık, ocak, şubat toplamı 1000 lira falandı. Allahtan benim şuan yerleştiğim oda en ortada kalıyor, en sıcak bu oda oluyor. Daha açmaya başlamadık zaten. Camlara sünger falan çekicem, bi şekilde korunmaya çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 olm günlük. insan gibi içmedim yine. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hava ne bçim lan izmirde staj mülakatına geldim Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mr_Hand said: olm günlük. insan gibi içmedim yine. vay anasını. mutluluktandır hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Dün annem aradı, baban hasta gel bizi al dedi. Nefes alışım durdu 5-10 saniye arabaya koşturuyordum tam babam aldı telefonu üşütmüşüm oğlum ya niye bilmiyorum dedi. Anca geri nefes almaya başladım >.< Öyle söylenir mi anne ya! Bilmiyorsun sanki bizi, zate bissürü bissürü hastanelerdeyim kaç haftadır. Kalpten gidicem bigün genç yaşımda böyle böyle kısalıyor ömrüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 5k medal geldi h3h3h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar