sesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ehah mersi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 adamla butun sene ayni odada kaldik, gecen gun evine donerken benim sarj aletini yurutmus gercekten tiksiniyorum insanlardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 böyle aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumundayım. nasıl boku yedim belli değil. büte ders kesinlikle bırakmamam lazım ve ilk sınavm daha kötü geçti allah belanı versin hukukcu, sınavda adama olayla ilgili soru sordum kafanı çalıştır dedi bi de, allah razı olsun yardıma gel, anlasak sormazdık herhalde. yarın olan sınav 150 sf ve daha başlamadım. diğer gün aynı adamın başka bir hukuk dersi. yani özet; mutsuzluk kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Saeros said: adamla butun sene ayni odada kaldik, gecen gun evine donerken benim sarj aletini yurutmus gercekten tiksiniyorum insanlardan yayanlışlıkla almıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Negzel bi hava var yea ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi yaz gelmedi bi türlü.. bi de yorgunum be. spark sizinkiler gelmemiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Pff daha sınavları bitmeyen küçük eziklerden azar işittim yine müzik sesi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sparkcaster said: Saeros said: adamla butun sene ayni odada kaldik, gecen gun evine donerken benim sarj aletini yurutmus gercekten tiksiniyorum insanlardan yayanlışlıkla almıştır belki bu gordugun bebekle onun lanet kicini havaya ucuracagim dostum, ister yanlislikla almis olsun ister bilerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ara telefonla hacı benim şarz sende mi de, şarz de ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 `GANKA BENIM SARZI HACILAMISIN?` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dasaaa said: abi yaz gelmedi bi türlü.. bi de yorgunum be. spark sizinkiler gelmemiş ya. abi oy vermeye gittiğimde o kadar terledim ki oy verme kabininde gölet oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi sende normal bir insanın 6^3 katı gözeneğin olduğu için olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 henüz stress sıkıntı dışında terlemedim. sıcaktan hiç terlemedim yani. bazen vanille'i düşündüğümde sanki ateşim çıkıyor, hafif bi sıcak basıyor, kalbim hızlı hızlı atıyor falan, suratımda bir gülümseme yerleşiyor böyle.. ama bu da sıcaktan değil, nil etkisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kalbim acıyo çok fena kalp krizi geliyo ciddi ciddi galiba =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yok deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 son kalp atışını hissettiğinde son nefesini alamadığında son yutkunması boğazında düğümlendiğinde pasta günlük yapılan sporun gereksiz bişi olmadığını anlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 spora gidiyorum haftada 4 gün =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 spor ne abi salakmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 spor hamburger ve katı yağ salonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 sigara var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 evde yürüyorum spor gibi geliyo 3.7 yağ oranım varmış mahalledeki teyze "yediğini yakıyo hareketli çocuk" diyo. bir diğer teyzede "bağısaklarında kurt var" diyo olsun ben memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 memedözle konuştum.. can sıkıntısındandır dedi. "kalp krizi geçirmez lan o" da dedi. "lan" dedi aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar