Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 adamla butun sene ayni odada kaldik, gecen gun evine donerken benim sarj aletini yurutmus gercekten tiksiniyorum insanlardan ya
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 böyle aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumundayım. nasıl boku yedim belli değil. büte ders kesinlikle bırakmamam lazım ve ilk sınavm daha kötü geçti allah belanı versin hukukcu, sınavda adama olayla ilgili soru sordum kafanı çalıştır dedi bi de, allah razı olsun yardıma gel, anlasak sormazdık herhalde. yarın olan sınav 150 sf ve daha başlamadım. diğer gün aynı adamın başka bir hukuk dersi. yani özet; mutsuzluk kısaca.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Saeros said: adamla butun sene ayni odada kaldik, gecen gun evine donerken benim sarj aletini yurutmus gercekten tiksiniyorum insanlardan yayanlışlıkla almıştır belki
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi yaz gelmedi bi türlü.. bi de yorgunum be. spark sizinkiler gelmemiş ya.
sesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Pff daha sınavları bitmeyen küçük eziklerden azar işittim yine müzik sesi yüzünden.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sparkcaster said: Saeros said: adamla butun sene ayni odada kaldik, gecen gun evine donerken benim sarj aletini yurutmus gercekten tiksiniyorum insanlardan yayanlışlıkla almıştır belki bu gordugun bebekle onun lanet kicini havaya ucuracagim dostum, ister yanlislikla almis olsun ister bilerek
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ara telefonla hacı benim şarz sende mi de, şarz de ama
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 `GANKA BENIM SARZI HACILAMISIN?`
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dasaaa said: abi yaz gelmedi bi türlü.. bi de yorgunum be. spark sizinkiler gelmemiş ya. abi oy vermeye gittiğimde o kadar terledim ki oy verme kabininde gölet oluştu
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi sende normal bir insanın 6^3 katı gözeneğin olduğu için olabilir
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 henüz stress sıkıntı dışında terlemedim. sıcaktan hiç terlemedim yani. bazen vanille'i düşündüğümde sanki ateşim çıkıyor, hafif bi sıcak basıyor, kalbim hızlı hızlı atıyor falan, suratımda bir gülümseme yerleşiyor böyle.. ama bu da sıcaktan değil, nil etkisi işte.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kalbim acıyo çok fena kalp krizi geliyo ciddi ciddi galiba =/
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 son kalp atışını hissettiğinde son nefesini alamadığında son yutkunması boğazında düğümlendiğinde pasta günlük yapılan sporun gereksiz bişi olmadığını anlayacak
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 spora gidiyorum haftada 4 gün =/
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 spor hamburger ve katı yağ salonu
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 evde yürüyorum spor gibi geliyo 3.7 yağ oranım varmış mahalledeki teyze "yediğini yakıyo hareketli çocuk" diyo. bir diğer teyzede "bağısaklarında kurt var" diyo olsun ben memnunum
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 memedözle konuştum.. can sıkıntısındandır dedi. "kalp krizi geçirmez lan o" da dedi. "lan" dedi aynen böyle.
Öne çıkan mesajlar