wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Roka tek başına bile harika ötesi bişey zaten ya. Direk joker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Bu yaz liseden 3 arkadaşım nişanlandı. İş yerinden 4 arkadaşım evlendi, 2 kişi daha evlencek. İş yerinden 2 arkadaşım hamile. İş yerindekiler hadi neyse, biraz büyükler benden ama arkadaş muhabbeti olduğu için garip geliyor yine de ama lisedekiler daha da garip geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 bence sen de hamile kalabilirsin. yeterince inanırsan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 iyi bi çocuk olursam şirinleri de görür müyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Yapan nasıl yapıyor? http://www.resimrehberi.com/files/file/Hamile-Erkek-Denizati.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi arkadaki dayanamamış, yıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 xaty said: iyi bi çocuk olursam şirinleri de görür müyüm sen iyi bi çocuk ol ben sana şirinleri gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 şirine göster yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 o yok be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Iki gundur seker tuketimim neredeyse 0 gunluk. Tokken aclik cekiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 gunluk, Alkol olayına cözüm bulmam lazım. Bu ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yıllardır beklediğim fırsat ne olur bu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 sabah 6'da bir arkadaşımın İzmir'den kız arkadaşı geliyor. Kızla bana gelicekler ona uyanmam lazım. Hiç de uykum yok napsam bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 günlük sıvı sabun bitmiş, elimi oldspice duş jeli ile yıkıyorum 2 gündür, erkek gibi kokmaya başladı heryerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hayal gücü süper bişiy ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 günlük adamların osmanlıdan kalan 6 ton altını varmış, değeri 2 milyar $ miş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Gosser said: hayal gücü süper bişiy ya ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya 30 saattir çizim yapıyorum kusucam arıtk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Accolade said: günlük sıvı sabun bitmiş, elimi oldspice duş jeli ile yıkıyorum 2 gündür, erkek gibi kokmaya başladı heryerim oldspice duş jeli ne arıyor senin evinde diye abuk subuk bir soru sorayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Norak said: günlük adamların osmanlıdan kalan 6 ton altını varmış, değeri 2 milyar $ miş.. kimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 saçmalayan bilgisayar düz 2sf'lık bi webpage bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ben bi dışarı cıkayım, sabahtan beri film dizi izle izle kusucam az sonra yıllık izinde negzel bişey lan, ben evdeyim onlar calısıyo ama aynı parayı alıyoz, zaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 dasaaa said: saçmalayan bilgisayar düz 2sf'lık bi webpage bu. ahaha bi kere bende loopa girdi o olay 50 sayfa vardı printerda ne zaman fişe taksam deliler gibi istiklal marşı basıyodu hahaah durduramadıkta bıraktık 50 tane bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar