Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

cerebralis said:

burdan ,hala geçen yılki sümük yeme alışkanlığını bırakmamış olup bugün 2 saat boyunca karşımda sümüünü yiyen öğrencim s.d.ye sesleniyorum!
2 saat bi dinlenme uykusu çekiyim dedim rüyamda burnumdan topkek çıkarmaya çalışıyodum,mutlu musun şimdi ha!

burundan topkek çıkartmak, şimdi benimde uykularıma girerse bu sahne sende mutlu olur musun ha? söyle olur musun? HAAA!!!Bir!BirBir!!0ne :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya günlük, daha iyi bi fax yazılımı olmalı. hissediyorum vardır kesin. bu 1

2, sayın izmir büyükşehir belediyesi eski genel sekreter pervin şenel genç.
yazdığınız acıklı mektubun altına "tutuklu genel sekreteriniz pervin şenel" yazmanız bişey farkettirmiyo, beter olun hehe.

3 ve sonuncusu hemen ayrı bi eve çıkmam gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük
pazar günü anca internete girebilidk evde, ama wowa giremedim
ertesi gün wow için prepaid game card aldım, geldim eve internet yoktu
sonunda bugün gelmiş wow oynuyorum eheh.
yalnız gözlerimin derecesi artmış galiba, belli bi yaştan sonra durması gerekmiyo muydu bunun? 15 oldum ya yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

o bağımlılığın benzeri şimdi ben de bu George r.r.martin kitaplarına karşı oldu.game of thrones'un ilk sezonu 1. ve 2. kitapları anlatıyor,3 günde izledim ilk sezonu.biter bitmez yani geçen perşembe gittim d&r'a 3. kitap,bölüm 1'i aldım.dün akşamüzeri bitirdim.marmara forum'Daki d&r'a gittim,çocuk bana 3. kitap,bölüm 2 yerine 4. kitabı vermiş.eve geldiğimde fark ettim,sabaha kadar içim içimi yedi.gün içinde işlerim vardı.az önce de gittim capacity'de ki d&r'a ve 3. kitap,2.bölümü aldım.birazdan ayaklarımı uzatıp jon snow kardeşi brann'a kavuşacak mı,kavuşmayacak mı okumaya başlayacağım B)-
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

o bağımlılığın benzeri şimdi ben de bu George r.r.martin kitaplarına karşı oldu.game of thrones'un ilk sezonu 1. ve 2. kitapları anlatıyor,3 günde izledim ilk sezonu.biter bitmez yani geçen perşembe gittim d&r'a 3. kitap,bölüm 1'i aldım.dün akşamüzeri bitirdim.marmara forum'Daki d&r'a gittim,çocuk bana 3. kitap,bölüm 2 yerine 4. kitabı vermiş.eve geldiğimde fark ettim,sabaha kadar içim içimi yedi.gün içinde işlerim vardı.az önce de gittim capacity'de ki d&r'a ve 3. kitap,2.bölümü aldım.birazdan ayaklarımı uzatıp jon snow kardeşi brann'a kavuşacak mı,kavuşmayacak mı okumaya başlayacağım B)-

abi sen yanlış bişeyler yapmışsın ama neyse
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...