wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Pek bi bunaldım, çok bi bunaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 günnük. ben moku yedim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Şehirdeki park yeri problemi evden çıkmamı önlüyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cetintas said: öyle yaaa,özellikle nişantaşı,osmanbey gibi yerlerde otoparklar candır. öle abi gerçekten can yerler. hızır gibi yetişiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Abov! Derslerim bugün başlamış meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 burdan ,hala geçen yılki sümük yeme alışkanlığını bırakmamış olup bugün 2 saat boyunca karşımda sümüünü yiyen öğrencim s.d.ye sesleniyorum! 2 saat bi dinlenme uykusu çekiyim dedim rüyamda burnumdan topkek çıkarmaya çalışıyodum,mutlu musun şimdi ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 günlük naber, seksle kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cerebralis said: burdan ,hala geçen yılki sümük yeme alışkanlığını bırakmamış olup bugün 2 saat boyunca karşımda sümüünü yiyen öğrencim s.d.ye sesleniyorum! 2 saat bi dinlenme uykusu çekiyim dedim rüyamda burnumdan topkek çıkarmaya çalışıyodum,mutlu musun şimdi ha! burundan topkek çıkartmak, şimdi benimde uykularıma girerse bu sahne sende mutlu olur musun ha? söyle olur musun? HAAA!!!Bir!BirBir!!0ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ya günlük, daha iyi bi fax yazılımı olmalı. hissediyorum vardır kesin. bu 1 2, sayın izmir büyükşehir belediyesi eski genel sekreter pervin şenel genç. yazdığınız acıklı mektubun altına "tutuklu genel sekreteriniz pervin şenel" yazmanız bişey farkettirmiyo, beter olun hehe. 3 ve sonuncusu hemen ayrı bi eve çıkmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Günlük, canım annem yok kendimi bu kocaman ve kalabalık evde çok yalnız hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 oltayı ucunda en şişman solucanla sarkıtmış yine B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Adres ver partiye gelelim O_o onomnomnom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ders calısmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 1k madalya kutlamaları başlıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 tebrikler simdiden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hehe, günlük insanlar nicklerinin altına gelicek fazladan bi icon icin kutlama yapıyo lan. Ne hale gelmis paticik, pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sevgili günlük pazar günü anca internete girebilidk evde, ama wowa giremedim ertesi gün wow için prepaid game card aldım, geldim eve internet yoktu sonunda bugün gelmiş wow oynuyorum eheh. yalnız gözlerimin derecesi artmış galiba, belli bi yaştan sonra durması gerekmiyo muydu bunun? 15 oldum ya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 haahh Saeros senin şu wow bağımlılığın ne olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 wow yazarken resmen mutluluk hormonu salgılıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 o bağımlılığın benzeri şimdi ben de bu George r.r.martin kitaplarına karşı oldu.game of thrones'un ilk sezonu 1. ve 2. kitapları anlatıyor,3 günde izledim ilk sezonu.biter bitmez yani geçen perşembe gittim d&r'a 3. kitap,bölüm 1'i aldım.dün akşamüzeri bitirdim.marmara forum'Daki d&r'a gittim,çocuk bana 3. kitap,bölüm 2 yerine 4. kitabı vermiş.eve geldiğimde fark ettim,sabaha kadar içim içimi yedi.gün içinde işlerim vardı.az önce de gittim capacity'de ki d&r'a ve 3. kitap,2.bölümü aldım.birazdan ayaklarımı uzatıp jon snow kardeşi brann'a kavuşacak mı,kavuşmayacak mı okumaya başlayacağım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yok yav bağımlı değilim oynamayı seviyorum sadece, hobi falan gibi. 2 hafta oynamadım, hiç titreme filan gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gunluk fuuuuuuu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cetintas said: o bağımlılığın benzeri şimdi ben de bu George r.r.martin kitaplarına karşı oldu.game of thrones'un ilk sezonu 1. ve 2. kitapları anlatıyor,3 günde izledim ilk sezonu.biter bitmez yani geçen perşembe gittim d&r'a 3. kitap,bölüm 1'i aldım.dün akşamüzeri bitirdim.marmara forum'Daki d&r'a gittim,çocuk bana 3. kitap,bölüm 2 yerine 4. kitabı vermiş.eve geldiğimde fark ettim,sabaha kadar içim içimi yedi.gün içinde işlerim vardı.az önce de gittim capacity'de ki d&r'a ve 3. kitap,2.bölümü aldım.birazdan ayaklarımı uzatıp jon snow kardeşi brann'a kavuşacak mı,kavuşmayacak mı okumaya başlayacağım B)- abi sen yanlış bişeyler yapmışsın ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 OLM ADAM NAPMIŞ ÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar