wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Böyle gözümü artıkın kısmaktan çinlilere benzedim. Noluyor lan?! diye düşünürkene ışıkların açık olmadığını fark ettim. Pc ekranından gelen ışık ile çalışma kağıdı dolduruyormuşum.. Süferim. Okby.
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 33. avrasya maratonuna başvuru yaptım...antremanlara başlıyorum,:P
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ooohaa şuan koçta aint no sunshine ı söyleyen kızın sesi çok iyi lan raggae şarkısı gibi yapmışlar çok çılgın bu ne adsfs
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 şimdi havuz başı partisi nereden çıktı. şu ana kadar koşturmuşum zaten saç baş halay ve döt ter. hm. havuza girsem baksırla.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 wastyrx said: Böyle gözümü artıkın kısmaktan çinlilere benzedim. Noluyor lan?! diye düşünürkene ışıkların açık olmadığını fark ettim. Pc ekranından gelen ışık ile çalışma kağıdı dolduruyormuşum.. Süferim. Okby. tebrikler bu topikte 5000. mesajı atarak ücretsiz iki adet kol saati kazandınız hediyenizi kazanmak için arayın!!!
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 m süper lan özendim sana nomsaR said: şimdi havuz başı partisi nereden çıktı. şu ana kadar koşturmuşum zaten saç baş halay ve döt ter. hm. havuza girsem baksırla.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 goldbären said: wastyrx said: Böyle gözümü artıkın kısmaktan çinlilere benzedim. Noluyor lan?! diye düşünürkene ışıkların açık olmadığını fark ettim. Pc ekranından gelen ışık ile çalışma kağıdı dolduruyormuşum.. Süferim. Okby. tebrikler bu topikte 5000. mesajı atarak ücretsiz iki adet kol saati kazandınız hediyenizi kazanmak için arayın!!! Yubbi yubbi yeey! ^_____________^
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Keşke zaman, sonbaharın yaprakları kurutan hasretinde takılı kalsa..
cihant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 keşke kimi sevip kimi sevmeyeceğimizi kendimiz belirleyebilsek
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 36 saatte 800 km yol yaptim, onumuzdeki ri saatte de 1000km daha var onumde, gelsin redbull lar gitsin burn ler.
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hacılar. havuz başı partisi. efendime sölyiyimö. olm o son şarabı içmiycektim ya. bi de şunu farkettim hani böyle birisi alkollüyken yazınca böyle harfler sapıtık falan ya. işte dıaşrdan okuyuyunca olm herif rol yapıyo falan gibi gelyio ama hakkaten öyle olyo ya böyle klavyeye gelişi güzel basıyosun yanlış yazdığını da görüyosıun ama düzeltirken hepten çuvallaıyosun falan. o yüzden kyover gibtisn gibi yazıyosun en güzeli. neyse havuzbaşı diyoduk. şimdi ortam çok güzlemiş bi kere siteye bayıldım. ne güzel evler lan öyle onlar. balkonda sevişyen bi sürü yaşlı amca gördüm metreslerine ev tutmuşlar heralde. 2.si seren, lafım sana . ilk kez atnıştık ama aşık oldum sana. 32 yaşındasın falan ama bildiğni 18 uyaşında gösteriyosun. maşalah. hocam. sonuç olarak o son şarabı içmiycektin olm rasmon. karıştırmıycaktın işte. offfffffffffffffffffffffffffffff
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 nomsaR said: hacılar. havuz başı partisi. efendime sölyiyimö. olm o son şarabı içmiycektim ya. bi de şunu farkettim hani böyle birisi alkollüyken yazınca böyle harfler sapıtık falan ya. işte dıaşrdan okuyuyunca olm herif rol yapıyo falan gibi gelyio ama hakkaten öyle olyo ya böyle klavyeye gelişi güzel basıyosun yanlış yazdığını da görüyosıun ama düzeltirken hepten çuvallaıyosun falan. o yüzden kyover gibtisn gibi yazıyosun en güzeli. neyse havuzbaşı diyoduk. şimdi ortam çok güzlemiş bi kere siteye bayıldım. ne güzel evler lan öyle onlar. balkonda sevişyen bi sürü yaşlı amca gördüm metreslerine ev tutmuşlar heralde. 2.si seren, lafım sana . ilk kez atnıştık ama aşık oldum sana. 32 yaşındasın falan ama bildiğni 18 uyaşında gösteriyosun. maşalah. hocam. sonuç olarak o son şarabı içmiycektin olm rasmon. karıştırmıycaktın işte. offfffffffffffffffffffffffffffff seren dediği fizban bu arada.
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hayırlı işler rasmon. Bu gün bir arkadaş bir gerçeği yüzümüze çok fena vurdu. Erzurum'da tanıdığımız bayan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Ne biçim hayat lan bu.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hayırlı işler Vargath. Bu gün bir arkadaş bir gerçeği yüzümüze çok fena vurdu. İstanbul'da tanıdığımız bayan sayısı bir elin parmaklarına varmıyor. Ne biçim hayat lan bu. cevap veriyorum:
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 MELİS NEREDE! MELİS TANIŞABİLİR MİYİZ! LÜT FEN ???
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 amaserne böyle. nasıl analtsam. bi de aynı lisans mezunuyuz. çok tatlı ya. anlataam. hal hareket tavır. tip. böyle yarama z kedi adeta. very big cat you. bery charming. very. kiss you. me.
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 fizban kim aib. seren mükemmel bi isim fizban olamaz.
cihant Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 fizban patilerin forumdan banlanmadan önce son görebildiği kişi
zeper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 azrail gibi bir imaj canlandı gözümde.zaten onun avatarında da orak yok mu.
Öne çıkan mesajlar