kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sabahın köründe kalkıcam muhtemelen işe geç kalıcam allahın emri ama müdürün haberi yok muhtemelen anlayacaktır niye geç kaldığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 of neyse ders çalışayım ben yarın finalim var. 5 saattir falan seçim izliyorum yarın barajın altında ben kalıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kilere indim bisi almak icin, yerde ölü fare varmis görmedimÜSTÜNE BASTIM ölücem. cok kötü bi his. VÖÖÖÖRCK die bi ses duydum.......,,,, sonra bi ciyaak... gözümün önüne bi perde indi. kostum yukari. cool story sis ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 kiyamam, gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 üstüne bastim ya üstüne bastim. *loopa sarar* atcam o anne terliklerini cöpe. bi daha giymem. pfffffft. gelmem ayrica sen bana salak dedin, sapsal desen hadi neyse de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 shh tamam yavrum, sakin ol, hepsi gecicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 o ne yapıcak zaten ya.. sen bana gel canım ya.. atarız o terlikleri zaten. sen sakinle biraz da fareyi de yok ederiz zaten. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 *fırk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Ölmüş zaten fare yazık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bu arada algidanın 3 liraya bi kiloluk limonlu ve vişneli dondurmasını aldım iğrenç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ustune tukurdun isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: o ne yapıcak zaten ya.. sen bana gel canım ya.. atarız o terlikleri zaten. sen sakinle biraz da fareyi de yok ederiz zaten. asdfasdf hmmm. ooo piti piti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 piti miti yok, masaya yumrugumu vurdurtmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bugün masaya vuran yarın sana da vurur yumruğunu nil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Bakalım dasaaa nın kılıbık erkek modeline aquilanın sert erkek modeli baskın mı çıkacak ? Heyecanla bekliyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasa, sabah kahvemi salonunda icerim, akilli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 sen üzülme nil, fareleri hallederim ben.. akila.. gel baba beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 fareleri kürekle çöpe atarken seni de atarım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 dasaaa said: bugün masaya vuran yarın sana da vurur yumruğunu nil! evet di mi demin de salak diyip hakaret etti zaten, hayvan sükrü. gerci tough love hmmm. hayir sapsal diyip öpse yine kablederim ama... neyse ben mulgear'a danisayim. en iyi o anliyo beni, kaldirim gülü falan gibi müthis tespitleri var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 aptal cocuga ne danisican ya, o daha kendi iliskisini cozemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 ya onu da boşver sen. onun da çenesini kırıcam. sonrasında fazla konuşamayacak ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 beraber kiralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 önce onu dövelim sonra seni döverim.. ok iyi fikir. ikinizi bi arada döversem süreden tasarruf etmiş olurum. nile daha fazla zaman ayırabilirim böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 yavas ben nile zaman ayirmiyorum, butun zamanim nilin zaten, butunuyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 asdhdsfh cok sekersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar