dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 One can be the master of what one does, but never of what one feels.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 manyak laf hemen arabamın arkasına yapıştırıyorum
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 anaaa lan, akademik ortam ilk defa işe yaradı galiba. yüksek lisansın 2 senelik sürecinde gittiğim 3. kezde ilk defa kendi programımda bi kız gördüm, üstelik çok da güzel, üstelik meslektaş! taş! maşallah. aşık oldum, yanında bi zibidi var bi ara bize iş başvurusu için gelmişti. acaba sevgilisi o mu ki? elemana da çok kötü davranmıştım şimdi yancı olup kıza yakınlaşmak için kullansam nasıl olur hmm.. heehhe.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 goldbären said: manyak laf hemen arabamın arkasına yapıştırıyorum benim arabada bu yazıyor i'm not a poor loser, i'm a good loser. i'm so good at it i lose all the time!
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hep aynı bahane ya! başı ağrıyor başı ağrıyor
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaaa said: hep aynı bahane ya! başı ağrıyor başı ağrıyor(tu)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kendi akrabasina para kazandirmak uğruna saçma sapan, siparişle alakasi olmayan renkte taşlar sokuyo araya adam kafasina göre. ingilizler taşlari beğenmeyip geri gönderdiğinde çok fena götünde patlayacak ben de kıs kıs gülecem.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yüzleşmekten kaçındığım 3-5 şey var günbük. Ne yapsam bilemeyorum hala.. Köşeye sıkışana kadar kaçacağım sanırım. Eved. ^_^
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ya kızın facebookunu falan buldum. profil fotosunda kafasının kafasına değdiği şekliyle bi odun var. direk fotoğraftaki erkek arkadaşın mı diye sorayım diyorum. bu taktik hep işe yaramıştı daha önceden.
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ya bu geyms of tırons'un müziğine hasta oldum.Başa alıp alıp dinliyorum.
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi repeat diye birsey var programlarda ugrasmana degmez
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 nomsaR said: ya kızın facebookunu falan buldum. profil fotosunda kafasının kafasına değdiği şekliyle bi odun var. direk fotoğraftaki erkek arkadaşın mı diye sorayım diyorum. bu taktik hep işe yaramıştı daha önceden. sdf "hiç yakışmıyosunuz bu nası bi tip böyle :/" de
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 titanguard said: bahcesehir universitesinde okumayı dusunen aklımı %$@! .ders secemiyorum lan ders..!!! akademisyenler ogrencilere bürokrasi uyguluyor; ogr:hocam dersim cakısıyor hoca:baska ders ile cakıstırma ogr:hocam ders secemiyorum hepsinin kotası dolu hoca:erken kalkıp secseydin ogr:hocam ananızı.... hoca: %$@!%$@! ....! ben 5 eyl de araştırma görevliligi sınavına girdim olmuş 21 eyl sonuclar acıklanmadı bahcesehir de sen nediyon
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bir adet ekmeksiz falan t-bone yedim ölüyorum suan yürüyemiyorum midem şişti sdfs
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 t te demek bone ise bizim bone işte çıkar oradan artık eti senin kemiği benim, bonec'in ağzını kırarım diye tehdit etmiş bence
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 cık cık cık... tehdit yok,no war make love demiş elin gavuru.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yaaay yaz bitti! cok güzel yagmur yagiyor ^__^
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 SIMSEK CAKTI SIMSEEEK CAKTI!!!!!! fak dedi fak dedi fak dediiii'yi referans gösterdim. cok pis bir ergen heycani yasiyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 10 dakika arkadaşın doğum gününe uğradım sonra koşarak uzaklaştım. Keşke koşmasaydım şimdi çalışacak enerjim kalmadı diye kendimi kandırmaya çalışıp yatmayı planlıyorum günbük ama önce yemek yicem. Eved.
zeper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ahah ben de tuhaf bir ilgiyle izliyorum dışarıyı...gürül gürül çakıyor maşallah..özlemişim kışı hem de çoookk
Öne çıkan mesajlar