Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anaaa lan, akademik ortam ilk defa işe yaradı galiba.

yüksek lisansın 2 senelik sürecinde gittiğim 3. kezde ilk defa kendi programımda bi kız gördüm, üstelik çok da güzel, üstelik meslektaş! taş! maşallah.

aşık oldum, yanında bi zibidi var bi ara bize iş başvurusu için gelmişti. acaba sevgilisi o mu ki? elemana da çok kötü davranmıştım şimdi yancı olup kıza yakınlaşmak için kullansam nasıl olur hmm.. heehhe.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

manyak laf hemen arabamın arkasına yapıştırıyorum

benim arabada bu yazıyor

i'm not a poor loser, i'm a good loser. i'm so good at it i lose all the time!
Mesaj tarihi:
kendi akrabasina para kazandirmak uğruna saçma sapan, siparişle alakasi olmayan renkte taşlar sokuyo araya adam kafasina göre. ingilizler taşlari beğenmeyip geri gönderdiğinde çok fena götünde patlayacak ben de kıs kıs gülecem.
Mesaj tarihi:
ya kızın facebookunu falan buldum. profil fotosunda kafasının kafasına değdiği şekliyle bi odun var. direk fotoğraftaki erkek arkadaşın mı diye sorayım diyorum. bu taktik hep işe yaramıştı daha önceden.
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

ya kızın facebookunu falan buldum. profil fotosunda kafasının kafasına değdiği şekliyle bi odun var. direk fotoğraftaki erkek arkadaşın mı diye sorayım diyorum. bu taktik hep işe yaramıştı daha önceden.

sdf
"hiç yakışmıyosunuz bu nası bi tip böyle :/" de
Mesaj tarihi:
titanguard said:

bahcesehir universitesinde okumayı dusunen aklımı %$@! .ders secemiyorum lan ders..!!! akademisyenler ogrencilere bürokrasi uyguluyor;

ogr:hocam dersim cakısıyor
hoca:baska ders ile cakıstırma

ogr:hocam ders secemiyorum hepsinin kotası dolu
hoca:erken kalkıp secseydin

ogr:hocam ananızı....
hoca: %$@!%$@! ....!

ben 5 eyl de araştırma görevliligi sınavına girdim olmuş 21 eyl sonuclar acıklanmadı bahcesehir de sen nediyon
Mesaj tarihi:
10 dakika arkadaşın doğum gününe uğradım sonra koşarak uzaklaştım. Keşke koşmasaydım şimdi çalışacak enerjim kalmadı diye kendimi kandırmaya çalışıp yatmayı planlıyorum günbük ama önce yemek yicem. Eved.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...