dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 helal olsun onlara be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tüm trafiği kitlediler. kaç saat aynı noktada tıkılı kaldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dasaaa bella da yorgunmuş onla tanışsam olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tanış abi tanış.. gel benle de tanış sonra da sık ama kafama ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 niye öyle dedin şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 beraber uyuyup başkasını düşlemek, holdeki ayakkabının boşluğu, az oturulmuş koltuk, ellerinle birinsini boğmak, kendine yeni bir dünya kurmaya başlarken yıkılmak, eğer bir beklentin varsa olmayan şeyd, istediğin şeyin ( düşündüğün şeyin) gerçekleştiğini düşünüp, ruhunu sömürüp, virajın birinde ani bi fren yaparak araçtan inip siktirolup gitmesi, suskunluk içinde geçen bi dönem, hayatta çoğu şeyden eksik kalmak, tövbe edip yine aynı yolda devam etmek, sınıfta öğretmene farkedilmeye çalışıpta farkedilememek, hancı olmak, zaman ve susluk, ademden bu yana yazmak, hayallerinin kuruduğu bir masal, hızlı bulduğun bişeyi kaybetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kafam iyi odlu lan öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kalkarsam yerimden ağzına vurabilirim ama kalkcak mecalim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 (0)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 multiple nah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 arkana bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 cevapveremedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Günlükçüm :) seni çok özledim.. yaz boyunca neler yaptıgımı hiç yazamıcam cok uykum geldi çünkü zaten adı üstünde yaz, tatil,deniz,kum,güneş,eğlence falan filan. mühim olan bundan sonrası. artık soğuk kış akşamlarında paticiğim beni ısıtıcak :) kibsçsmuahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 jefferson airplane kafasi yine yeniden oww yeaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 marksman said: niye öyle dedin şimdi :( iyi olur diye dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bahcesehir universitesinde okumayı dusunen aklımı %$@! .ders secemiyorum lan ders..!!! akademisyenler ogrencilere bürokrasi uyguluyor; ogr:hocam dersim cakısıyor hoca:baska ders ile cakıstırma ogr:hocam ders secemiyorum hepsinin kotası dolu hoca:erken kalkıp secseydin ogr:hocam ananızı.... hoca: %$@!%$@! ....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sonunda yazabildim raporları ehihi aramak kaldı şimdi onada nasıl üşeniyorum = bide ders seçemedim kont dolmuş lan mezun olacak gerizekalı beyinsiz danışman yarın gel diyor ne zaman gitsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kuslar böcekler, yepyeni bir gün günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ulan yazık herife. nereyi aldıysa elinde patladı şimdi de tünel projesi değişmiş adam tünelin ortasında kalıyo. bize de yazık tabi herif sıkacak yakında tapuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dmv de sınav var bugün günlük, geçebilirsem harleyimi alcam ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hüff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yaz güzel geçti günlük. darısı kışa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 evimiz çok güzel çok mutluyuk laelaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar