Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 günlük bugün gölevi gibi bi yere gittik güya balık tutacaz ama ben nasıl ayı gibi uyumuşsam teknede bi uyandım hava kararmış böyle kıyıya doğru gidiyoruz bide nasıl balık kokuyor her yer yanmış kollarım yüzümde acıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Dartanian said: Yok ya haklıyım demiyorum ama yol tarafındaki aynayı her zaman kapatmaları lazım.Bak görünmez kaza birileri kırabilir. benim arkadaşlar var. tekme atıyolar öle açık bırakanlara. sonra polis arabasına yapıp aynısını depoda dayak yiyolar hobi olarak auhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Güzel tarafı benim arabanın aynasında çizikimsi bile yaratmaması diğeri kırılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ??? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Birisi tuncaya doğum günüsü topakı açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ve daha da yorgunum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aklıma gelmişken gazetelerin yazdığı uzun makaleleri okuyan kaldı mı bu devirde? kısa bi bir paragraf yani 5-6 satır bi öz hakkında etraflıca kelam lakırdatmaktan ileri gidemeyen bu uzun wot'ları kim okuyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dasaaa said: ve daha da yorgunum. :/ neden yorgunsun dasaaa seninle tanışmak istiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 gece gece half life gibi rüya gördüm, ama böyle tam oyunun başı, aniden işler karışıyo şaşkınlık kaos falan mmm, sonra rüyamda garip sesler duyarken uyandım sesler rüyamdan mı geliyodu odadan mı geliyodu diye düşünürken sivrisinek vızıltısı duydum. meğersem oda sivrisinek dolmuş beni yiyolarmış. hemen ayağa fırladığım gibi tarumar ettim bikaç tanesini, ama gördüğüm rüya olmasaydı mışıl mışıl uyuyor olucaktım açık büfe gibi. teşekkürler half life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 günlük. sol bacağımda dizimin arkasındaki lifler ağrıyo lan. 2 haftada çok hamlaşmışım. heralde daha 3-5 gün böyleyiz hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dredg geliyo günlük. 75 tlymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paris Hilton bu gece istanbuldaymış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yoo burda. offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 marksman said: dasaaa said: ve daha da yorgunum. :/ neden yorgunsun dasaaa seninle tanışmak istiyore baba erkeğim ben yalnız. sakalım falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tras olmuştun hani gecen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi kirli sakal bıraktım ama bebek poposu gibi yapmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o değil de yakın zamanda epoksi zemin kaplaması yaptuıracak olan var mı ya? varsa gidip izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi iyice splamladım burayı be. şu haberden sonra http://www.haberturk.com/yasam/haber/670892-petrol-tankeriyle-ido-gemisi-carpisacak- kardeşimle tartıştığımız şey ne? istanbul boğazında 95'de yangınlı mangınlı bi tanker kazası olmuş muydu olmamış mıydı? 91deki koyunlu olan kazayı bile hatırlamıyorum ben! yine de 95de kaza yok gibi geliyordu. neyse abi sonucu söylüyorum; adam cidden iyi abi! 94'te nasia sea broker ile çarpışmış. http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=-59400 allah nazardan saklasın adam iyi olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi tatbikat yapıyoruz diye gerçekten çarpıştırırlar falan bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Az önce verdim bekliyorum bakalim ne diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ayın 15inden itibaren -1200de dolaşmak çok hoş günlük.. Bir sonraki ayın 15ide aynı geçecek biliyorum. O yüzden bana ek iş bul günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ascilarin en sevdigim ozelligi adamlar yemek yaparken, kucuk bi tabakla sana getirip tadina bak doye herseyi yigmalari onune. Sonundada baklava getirdi "e benim aksam yemrk yememe gerek kalmadiki." dedim sadece. Adam yemek hazirladi rwsmen saat 5 te jhgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ha adamdan ozel istekte bulundum onu bile yapip paketledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 çok yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ayrıca kadıköyde yolu kapatan tüm fenerbahçelilerin allah cezasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar