NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 zombi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 abi akila amerikada bi eli yağda bi eli balda olmasa bile çok güzel yaşıyor bak. bizi kekliyor babalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 aquila git karşıki çöpten bira şişesi çıkaran adama tokat at ve evine geri kaç sabahı çıkarırsan yediğin cereal ömründeki en güzel cereal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yoldaki travestilere "OSMAN ABİİİEAA SAKAL VAKTİN GELMİŞ!!" desin yiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 agmur sonrasi toprak kokusuyla derse gidicem birazdan. toprak yok gerce yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 biz yatıyoruz adam kalkıyor ya dünya ilginç yer hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 aquila arayıp da bulamadığım hayatımın aşkı sizin derse giriyor olabilir, görürsen selam söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 aquila said: agmur sonrasi toprak kokusuyla derse gidicem birazdan. toprak yok gerce yakinda hacım dersleri aksatma. buradan okunuk pirinç yollayalım mı? ananem okur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 memleket havalı konservede gönderebiliriz 15€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 lokum okut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 goldbären said: aquila arayıp da bulamadığım hayatımın aşkı sizin derse giriyor olabilir, görürsen selam söylersin. asyali erkeklerden hoslaniyosan, soylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 abi adam taaaa amerikalarda okuyor T_T bizden bi 40kat iyi adam. onu bi kere kabul edelim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ben kendim asyalı erkeğim abi zaten. kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sizden iyi napiyorum abi anlamadim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 saçını taramak zorunda değilsin en basitinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sac taramak bi zorunluluk degil zaten, hicbi zaman taramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Saç taramak ne ya Uykudan kalktığımda saçlarım bozulmaya başlamışsa berbere gidiyorum, bozulmayacak kadar kısa kestirip dönüyorum. En temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 tamam beni sevmedin. gidiyorum. iyi geceler. dasaaa da yalan söylüyoru bu arada. plot twisti bu adam yapacak bilesiniz. (filmi tahmin etmeye çalışıp tat kaçıran adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 benim amerikalarda eğitim görme, meendislik yapma ihtimalim bi koalanın "abi sizin işler de çok zor be" demesi ile eşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 lemur abi o, lemur derse ihtimal düşük koala diyebilir çünkü karıştırıyosun hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bak onu bile bilemedim bak. gerisini sen düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 bu muhabbet içki masasını hatırlattı bana.kalkıp dolaptan acaba?!?! boşver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 o değil de evet bana da içki masası lazım epeydir. neyse yarın oturucam efkar dağıtırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 cevizden içki masası var bizde. masif böle. üstü de cilalı falan. güzel masa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bende su an mutsuzum yazmaya gelmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar