NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yok programlar problem değil işte solidwork haftasonları catia görmekten önümde artık parçalar uçuşmaya başladı imdat lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ansys öğretenin dasaaa olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Trans said: meraktan duyulcak programlar değil zaten abi genelde,ihtiyaç zorunluluktan falan duyuluyo genelde öle ya. bunlarla işi olmayan adamın önüne koy zaten. 2sene sonra gel yine öle ekrana boşboş bakarken bulursun adamı bak. dynaflow mu ne vardı, arkadaş çalışıyordu. abi ekrana baktım sadece... akışkanlarmış falan. çok anlamıyorum. anca kıyı liman yapısı projelendirebilirim, dalga kıran çözebilirim. bi su altı akıntısı modellerim dersem de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 sizin de işiniz zor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 akışkan modellemelerle gelmeyin bana ayrıca sıgıl küçük sanayiye gel çayımı iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 NolaxThensbane said: yok programlar problem değil işte solidwork haftasonları catia görmekten önümde artık parçalar uçuşmaya başladı imdat lan http://forum.paticik.com/read.php?20,1723766,1729759#msg-1729759 öle bi dönem geçirmiştim abi. cidden zordu ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dasaaa said: NolaxThensbane said: yok programlar problem değil işte solidwork haftasonları catia görmekten önümde artık parçalar uçuşmaya başladı imdat lan http://forum.paticik.com/read.php?20,1723766,1729759#msg-1729759 öle bi dönem geçirmiştim abi. cidden zordu ama sdf yıl 2007 o zman mesh falan var vay beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 haftasonu farklı bankalardan, internet bankacılığı ile havale yapıldığında gecikmesi normalmidir paranın ? yoksa bi anormallik varmı acaba. yarınımı beklesek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 pazartesi bile gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 normaldir hatta havale yaparken geçikicek diyodu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 haftasonu gitmiyo para ya, is gununu bekliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ya hazır muhabbet bu tarz iken ve ben bu konularda cahilin önde gideni iken kızıma geçen yurtdışından aldığım oyunun ekranında parmak ucu kadar bir siyah nokta oluşmuş. Nedeni nedir acaba ve (sanmıyorum ama)düzelme-düzeltme imkanı var mıdır? TV ara kablosunu bulamadım ama sanırım tvda oynarken o noktayı görmeyeceğiz ama oyunun ekranında görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kermit said: haftasonu farklı bankalardan, internet bankacılığı ile havale yapıldığında gecikmesi normalmidir paranın ? yoksa bi anormallik varmı acaba. yarınımı beklesek ? havale beklemez, ama seninki eft, bekler. eft gün içinde bile hemen ulaşmıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 rahat ol, yarın öğlen bak hesabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yok ben gönderdim ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ulan gökalp, allah iyiliğini versin. tamam, karşıdakine söyle, öğlen baksın hesabına :D Edit: ya benim soruya cevap versenize, kızım çok üzüldü, bilgilendirin beni arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi anlamadım ki demek istediğini oyun ddiğin ne oyunu sadece oyunda mı yapıyor yoksa genel olarak tv mi yapıyor daha detay verirsen yardımcı olan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya ben birbirlerinden farkını bilmiyorum ama yanılmıyorsam play station benzeri bir oyun konsolu aldım.lcd ekranı var,hem ekrandan oynanıyor ve hem de tvna ara kablo ile bağlayıp tvdan oynanıyor.bizim bu oyunun lcd ekranında var parmak ucu büyüklüğünde siyah bir nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 resmini çekip göndersene daha çok yardımı olacak sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dandik cin konsolu almissin sen, at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ekranda ölü piksel var abi değiştirirsen geçer ama nerde değiştiricen. Taşınırken baskı görmüş kargoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 hangi oyun konsolunda lcd ekran var ki tvye bağlanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 psp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 psp tvye bağlanıyo mu eneee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 SeaGle said: kermit said: haftasonu farklı bankalardan, internet bankacılığı ile havale yapıldığında gecikmesi normalmidir paranın ? yoksa bi anormallik varmı acaba. yarınımı beklesek ? havale beklemez, ama seninki eft, bekler. eft gün içinde bile hemen ulaşmıyor mesela. zenginim para dağıtıyorum der ilk kez gönderdiği nasıl da belli ara sokakta bir western uniona uğramamıştır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar