NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 devam filmi olsun diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sinirli, stressli adamlar hırlayıp diş gıcırdatıyorlar gibi bi senaryo düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 keywords: angry, cavemen, sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 bence tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 sex satar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 oha mail attım. Yapmasa mıydım? Yok yok yazdığım iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 kime yazdığına bağlı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gidipte bi kıza maillemi açıldın abi naptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 abi birisinin bana bu hafta paso sabah kalkmam gerektiğini hatırlatması lazım allahtan uyumuyorum normalde be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 KOĞUŞ KALK!! diye bağırabilirim telefonunu verirsen yada http://www.youtube.com/watch?v=TqDsMEOYA9g bu şekilde, her gün küçük süprizler yaparım.Karşılığında dürüm alırım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 dasaaa said: abi birisinin bana bu hafta paso sabah kalkmam gerektiğini hatırlatması lazım allahtan uyumuyorum normalde be Bana da tam tersini hatırlatmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 alt kata internet kafe açtılar. her gece köprü altı awp muhabbetleri dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Bugün 3 saniye falan düşündüm günlükcüm. Öyle dışardan bakınca utangaç görünmemin sebebi milletten korkmam falan değilmiş ya. Bariz çoğu insandan nefret ediyorum.. %90'ı iki yüzlü, bencil, kibirli babasızlardan oluşuyor. Bildiğin kendimden korkuyor muşum yani.. Nereden fışkırdığı belli olmayan adam kendi suçunu bana bağırarak kapatmaya çalıştı bugün. Tüm raporları revize etmemiz lazım onun yüzünden. Yaşımız genç ya sesimizi çıkaramayız sandı herhalde bende burnunu kırdım. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Ben tatile kaçızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 baba bakıyorum da bi umut yok. bi bok yok. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 kızın biri ile ilgili yazdığım yazı, 5-6 rt aldı twitterda, facebookda da 10 kişi tarafından paylaşıldı. bulucam o kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 iyi ki mail atmışım. yoksa içim içimi yicekti lan. şimdi rahatım ya da değilim. Bi b.k değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 madalya aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 marksman said: alt kata internet kafe açtılar. her gece köprü altı awp muhabbetleri dinliyorum entry nick uyumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 meh :) yine sabahlamak zorundayım gönlök.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hadi yine iyisin ben de biraz buralardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Hoca kitap yazıcak diye tüm öğrencilere not düzeltme ödevi verdi. Onları toplayıp/düzenleme işi de bende. Alta alta getirme falan. Bir salakoğlusalak yüzünden yaptığım 60 sayfa düzenleme boşa gitti. Bunları yaparken de Blues Giants albümünü dinliyordum 3 cdlik. Hafiften uykumun gelmesi üzerine Manowar açmıştım. O kadar gaz durumdayım ki, gidip o salakoğlusalağı baltam ile öldürmek istiyorum. Kafasını falan kopartıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sosyal turk, asyali gorunce yanina gider ve "cayna? Cekicen? Burus li???? Susi ha!? susi?? Hehehe" dermis. Nasil dayaniyor adam nlamiyorum. Yabanci biri gelip "lokum, hakansukur, hede" diye gevelese agzina vururum sanirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 orta tuşu çalışmayan mouse ile max de cebelleşiyorum, allah düşmanımın başına vermesin kahırbela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar