eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ulan evin önünden saatte maksimum 1 araba geçiyo, tepesinden uçak helikopter ufo vs eksik olmuyo bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 emin ol önünden sürekli araba geçmesinden iyidir. bi sene dibinden sürekli araba geçen bir yerde yaşadım ordan biliyorum keşke uçak keşke hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 oha lan,40 derece var herhalde şu an hava,cıbıl vaziyette pişiyorum.gram rüzgar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 wastyrx said: Ameliyattan sonra herkes kilo alırsın dedi ben 2 haftada 13 kilo verdim :P ahah challenge accepted yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi japon hatunları en iyi.. <3 @ardeth öyle oldu abi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 freemaniacss said: oha lan,40 derece var herhalde şu an hava,cıbıl vaziyette pişiyorum.gram rüzgar yok 21 derece gösterdi arabanın derecesi ve maymun götü gibi yandım o nedenle benim üşümem normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 dasaaa said: sanıyorum charlie brown'ın giydiği tshirtten almalıyım =/ burdan: http://www.amazon.com/Old-Glory-Yellow-Zig-T-shirt/dp/B000BRKQHY o değilde günlük, bi sonraki savaş farelere karşı olcak bu gidişle, acayip hızlı evrim geçiriyorlar http://www.ntvmsnbc.com/id/25240534/ geliyorlar olm, http://images.wikia.com/warhammeronline/images/f/fe/Skaven_concept.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ahahahha baktım ben de ama polo yaka charlie'nin giydiği. bi iki tane buldum. alıp üzgün üzgün ama hiçbişi iyiye gitmese de ümitli bi şekilde giyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 wastyrx said: Selam 1 haftada 11 kilo verdim bye. plot twist: sol bacağını kesmişler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 bence hazır açmışken 1-2 bişiyi çıkarmışlar, adamda zayıfladım sanıyor :p, uluslararası markette dolaşıyor şimdi o böbrekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 11 kilo verdiren ne ameilyatıymış merak ettim ya bildiğin LİPOSAKŞINmış meğer, havalı olsun diye böyle diyomuş şaka maka geçmiş olsun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Mühim bişi değildi yaf apandist. Teşekkür ettim. @Norak Ameliyattan sonra zayıfladım diyorum yahu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abiiiiii :D:D:D:D adamın yaptığı espriyimi açıklayalım sana şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 günlük , duygusal acı çekiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 wastyrx said: Mühim bişi değildi yaf apandist. Teşekkür ettim. @Norak Ameliyattan sonra zayıfladım diyorum yahu O_o Selam, apandisti olmayan insanlar kulübümüze hoşgeldin. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 benimde her yil bobregim biraz fazla agriyinca APANDISTIM PATLIOOO diye kosa kosa acile gitme seromonim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 günlük, darpa 13,000mph hızla (mach 20) giden test uçagını kaybetmiş, evet gene, ehehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 iptal olur o proje :/ tüh güzeldi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ip bağlasınlar kuyruğuna yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Biz arkadaşız. O güzel bir kadınsın. O genç bir bayan. O kızıl saçlı. ben seni yerim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kadın çocuğu yedi! dünya kırmızı başlıklı kız hikayesinin gerçek dünyadaki versiyonunu konuşuyor. seni daha iyi görmek için, duymak için dedikten sonra çocuğu yiyen kadına yapılan operasyon ile genç kurtarıldı. gencin içeride pinokyoyu da gördüğünü bildirmesi üzerine yetkililer arama kurtarma çalışması başlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 2 sene once bugun yola cıkmıstım ankaraya, ne gidişti o gidiş be. Ne zor bişidi ertesi gün askere gidecek olmak. Boşuna dememişler, gitmek gidene koyar die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abi askerlik demeyin tepe sacim dimdik oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ben yarın teslim oluyorum lololol. herkes seve seve yapacak askerliği lolol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar