Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abi olursa var ya sırtımda taşıyacağım.

gelir gelmez paparayı yedim. az kaldı!

tabii bi süre sonra silahları çekip camı çerçeveyi indirebilirim.
hmm sanırım öle yapıcam! >=/

Mesaj tarihi:
abi entel dantel tayfasının dokunulmazlarına dokunmayı çok seviyorum.
keza bu entel dantel tayfasının büyük bi çoğunluğu kofti isim ezberleyip "ay bilmem kim süppper bi yazaaaar"dan ileri gidemeyen, beynini ve zevkini kiraya vermiş andavallar olduğu için kızmaları olgun bir şehirli insan sinirlenmesi değil, cahil köylü patlaması şeklinde oluyor. tadına doyum olmuyor hani.

misal, emil kusturica sağlam bi ırkçıdır. kankaları milosevic ve stanisic ile her gördüğü yerde sarılmıştır, aynı düşünceleri paylaşmıştır dedim sözlükte. şimdi zamanın ötesine gitmesini bekliyorum. adamların kucak kucağa resimleri vardı yahu zamanında. adam deli gibi destekledi bunları.

ne yani hitler iyi bi şair olsaydı "ay ırkçı deil taaaam mı! çok duygu dolu bi insandı bi kerem! ırklara karşı seeefgisini şiddetle ifade ediyoodu" mu diyecektik?

emo'dan daha berbat bişi varsa o da entel dantel tayfasıdır. en azından emonun ne olduğu belli.

arama çalışsa daha önceden yazdığım bişiyi de linkleyecektim ama çalışmıyore sdf
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

misal, emil kusturica sağlam bi ırkçıdır. kankaları milosevic ve stanisic ile her gördüğü yerde sarılmıştır, aynı düşünceleri paylaşmıştır dedim sözlükte. şimdi zamanın ötesine gitmesini bekliyorum. adamların kucak kucağa resimleri vardı yahu zamanında. adam deli gibi destekledi bunları.

filmlerini severiz ama. güzeldir.
Mesaj tarihi:
Of bu sicakta hasta olmayi nasil becerdiysem, Allah Belasini versin.. Simdi herkes denizdeyken ben evde yatiyom =[ bogazlar sis, oksuruyoruz ve Burun akiyo cok pis halsizim ve gozlerim yaniyo! Cok mukemmel gercekten
kitaplarimi okuyayim Bari
Mesaj tarihi:
kıyamam. mesaj kutun dolu ama

0ne said:

bize de işyerinden bulaştı, 4 kişi burunlar akıyo, ühüü.. :/

kıyamam sana değil. gerçi sana da kıyabilirim miyim bilemiyorum? geçmiş olsun dört kişye de.

virüs 1 hasta 4 esprisi yaptığımı söyle onlara. beraber oturup bu iğrençlik yüzünden göz yaşı dökün sonra.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

Of bu sicakta hasta olmayi nasil becerdiysem, Allah Belasini versin.. Simdi herkes denizdeyken ben evde yatiyom =[ bogazlar sis, oksuruyoruz ve Burun akiyo cok pis halsizim ve gozlerim yaniyo! Cok mukemmel gercekten
kitaplarimi okuyayim Bari

abi ben de aynı durumda oldugumu üzülürken gunluge girdim herkes aynıymış
Mesaj tarihi:
Ev telefonundan kendi telefonunu arasaydın keşke dasaaa

8 günlük durmaksızın çalışmadan sonra abim de değişiklik gördüm günlük sdfg adam bowling pilardo king neyim tüm üniversite çağındaki oyunlarını saydı yörü bunlardan birine gidelim en kötü sinemaya gidelim diye aheuauea
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Ev telefonundan kendi telefonunu arasaydın keşke dasaaa

abi o sırada o kadar yorgundum ki kafamı bile yakmışım baksana 200'C demişim. üstüne balık koy pişir.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi entel dantel tayfasının dokunulmazlarına dokunmayı çok seviyorum.
keza bu entel dantel tayfasının büyük bi çoğunluğu kofti isim ezberleyip "ay bilmem kim süppper bi yazaaaar"dan ileri gidemeyen, beynini ve zevkini kiraya vermiş andavallar olduğu için kızmaları olgun bir şehirli insan sinirlenmesi değil, cahil köylü patlaması şeklinde oluyor. tadına doyum olmuyor hani.

ne yani hitler iyi bi şair olsaydı "ay ırkçı deil taaaam mı! çok duygu dolu bi insandı bi kerem! ırklara karşı seeefgisini şiddetle ifade ediyoodu" mu diyecektik?

emo'dan daha berbat bişi varsa o da entel dantel tayfasıdır. en azından emonun ne olduğu belli.

arama çalışsa daha önceden yazdığım bişiyi de linkleyecektim ama çalışmıyore sdf

yıllardır aynı şeyi düşünüyorum ben de.. böyle çok bilmiş tripleri yok mu bi de onların, azına azına vurasım geliyo her birinin..
Mesaj tarihi:
Çalışmayan keypad in tuşlarını söküp kalanını parça pinçik etmek,

http://th00.deviantart.net/fs70/300w/f/2010/281/2/a/me_gusta_by_megustaplz-d30cns2.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...