Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

abi entel dantel tayfasının dokunulmazlarına dokunmayı çok seviyorum.
keza bu entel dantel tayfasının büyük bi çoğunluğu kofti isim ezberleyip "ay bilmem kim süppper bi yazaaaar"dan ileri gidemeyen, beynini ve zevkini kiraya vermiş andavallar olduğu için kızmaları olgun bir şehirli insan sinirlenmesi değil, cahil köylü patlaması şeklinde oluyor. tadına doyum olmuyor hani.

misal, emil kusturica sağlam bi ırkçıdır. kankaları milosevic ve stanisic ile her gördüğü yerde sarılmıştır, aynı düşünceleri paylaşmıştır dedim sözlükte. şimdi zamanın ötesine gitmesini bekliyorum. adamların kucak kucağa resimleri vardı yahu zamanında. adam deli gibi destekledi bunları.

ne yani hitler iyi bi şair olsaydı "ay ırkçı deil taaaam mı! çok duygu dolu bi insandı bi kerem! ırklara karşı seeefgisini şiddetle ifade ediyoodu" mu diyecektik?

emo'dan daha berbat bişi varsa o da entel dantel tayfasıdır. en azından emonun ne olduğu belli.

arama çalışsa daha önceden yazdığım bişiyi de linkleyecektim ama çalışmıyore sdf
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

misal, emil kusturica sağlam bi ırkçıdır. kankaları milosevic ve stanisic ile her gördüğü yerde sarılmıştır, aynı düşünceleri paylaşmıştır dedim sözlükte. şimdi zamanın ötesine gitmesini bekliyorum. adamların kucak kucağa resimleri vardı yahu zamanında. adam deli gibi destekledi bunları.

filmlerini severiz ama. güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

kıyamam. mesaj kutun dolu ama

0ne said:

bize de işyerinden bulaştı, 4 kişi burunlar akıyo, ühüü.. :/

kıyamam sana değil. gerçi sana da kıyabilirim miyim bilemiyorum? geçmiş olsun dört kişye de.

virüs 1 hasta 4 esprisi yaptığımı söyle onlara. beraber oturup bu iğrençlik yüzünden göz yaşı dökün sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Of bu sicakta hasta olmayi nasil becerdiysem, Allah Belasini versin.. Simdi herkes denizdeyken ben evde yatiyom =[ bogazlar sis, oksuruyoruz ve Burun akiyo cok pis halsizim ve gozlerim yaniyo! Cok mukemmel gercekten
kitaplarimi okuyayim Bari

abi ben de aynı durumda oldugumu üzülürken gunluge girdim herkes aynıymış
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi entel dantel tayfasının dokunulmazlarına dokunmayı çok seviyorum.
keza bu entel dantel tayfasının büyük bi çoğunluğu kofti isim ezberleyip "ay bilmem kim süppper bi yazaaaar"dan ileri gidemeyen, beynini ve zevkini kiraya vermiş andavallar olduğu için kızmaları olgun bir şehirli insan sinirlenmesi değil, cahil köylü patlaması şeklinde oluyor. tadına doyum olmuyor hani.

ne yani hitler iyi bi şair olsaydı "ay ırkçı deil taaaam mı! çok duygu dolu bi insandı bi kerem! ırklara karşı seeefgisini şiddetle ifade ediyoodu" mu diyecektik?

emo'dan daha berbat bişi varsa o da entel dantel tayfasıdır. en azından emonun ne olduğu belli.

arama çalışsa daha önceden yazdığım bişiyi de linkleyecektim ama çalışmıyore sdf

yıllardır aynı şeyi düşünüyorum ben de.. böyle çok bilmiş tripleri yok mu bi de onların, azına azına vurasım geliyo her birinin..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...