dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yok hocayla konuşacaktım bismillah. yalan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 eger bir gantt chart daha hazırlarsam sıradaki 3. sayfa haberi ben olucam günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 muhtemelen dallama bi activex falan çalıştırması lazım onun. varsayılanı iexplore yap öyle başlat. sonra değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi olursa var ya sırtımda taşıyacağım. gelir gelmez paparayı yedim. az kaldı! tabii bi süre sonra silahları çekip camı çerçeveyi indirebilirim. hmm sanırım öle yapıcam! >=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Günlük bu cenabetlik herşey mi ters gider yahu gidip abdest mi alsam napsam kurşun mu döktürsem çelik havzalarının altına mı yatsam napsam lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 halbuki adın bruce wayne olsaydı hayat ne güzel olcaktı: http://www.youtube.com/watch?v=JWUI7xnmdoA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 günlük, kendimi tükenmiş hissediyore, bitmiyo proje. motivasyonum NYSE gibi. ayrıca JİİZIS şaka mı ya bu: xe.com said: 1.00 GBP = 2.90748 TRY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Clean me up mudafakas!! http://www.rffd.org/rffd.org/3onhose.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi entel dantel tayfasının dokunulmazlarına dokunmayı çok seviyorum. keza bu entel dantel tayfasının büyük bi çoğunluğu kofti isim ezberleyip "ay bilmem kim süppper bi yazaaaar"dan ileri gidemeyen, beynini ve zevkini kiraya vermiş andavallar olduğu için kızmaları olgun bir şehirli insan sinirlenmesi değil, cahil köylü patlaması şeklinde oluyor. tadına doyum olmuyor hani. misal, emil kusturica sağlam bi ırkçıdır. kankaları milosevic ve stanisic ile her gördüğü yerde sarılmıştır, aynı düşünceleri paylaşmıştır dedim sözlükte. şimdi zamanın ötesine gitmesini bekliyorum. adamların kucak kucağa resimleri vardı yahu zamanında. adam deli gibi destekledi bunları. ne yani hitler iyi bi şair olsaydı "ay ırkçı deil taaaam mı! çok duygu dolu bi insandı bi kerem! ırklara karşı seeefgisini şiddetle ifade ediyoodu" mu diyecektik? emo'dan daha berbat bişi varsa o da entel dantel tayfasıdır. en azından emonun ne olduğu belli. arama çalışsa daha önceden yazdığım bişiyi de linkleyecektim ama çalışmıyore sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 hayatimin en zor ve en kararsiz donemi basladi su an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi karı facebooktan twitterdan neyim silmiş ya ahah şaka gibi o rus buya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 bu allahın cezası vınn ın 3gsi çekmiyor,edge ile dial up lı eski günlere geri döndüm günlük.nostalji yapıp uo mu kursam napsam.bir site 5dkda açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 dasaaa said: misal, emil kusturica sağlam bi ırkçıdır. kankaları milosevic ve stanisic ile her gördüğü yerde sarılmıştır, aynı düşünceleri paylaşmıştır dedim sözlükte. şimdi zamanın ötesine gitmesini bekliyorum. adamların kucak kucağa resimleri vardı yahu zamanında. adam deli gibi destekledi bunları. filmlerini severiz ama. güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Of bu sicakta hasta olmayi nasil becerdiysem, Allah Belasini versin.. Simdi herkes denizdeyken ben evde yatiyom =[ bogazlar sis, oksuruyoruz ve Burun akiyo cok pis halsizim ve gozlerim yaniyo! Cok mukemmel gercekten kitaplarimi okuyayim Bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bize de işyerinden bulaştı, 4 kişi burunlar akıyo, ühüü.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kıyamam. mesaj kutun dolu ama 0ne said: bize de işyerinden bulaştı, 4 kişi burunlar akıyo, ühüü.. :/ kıyamam sana değil. gerçi sana da kıyabilirim miyim bilemiyorum? geçmiş olsun dört kişye de. virüs 1 hasta 4 esprisi yaptığımı söyle onlara. beraber oturup bu iğrençlik yüzünden göz yaşı dökün sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 vaniLLe said: Of bu sicakta hasta olmayi nasil becerdiysem, Allah Belasini versin.. Simdi herkes denizdeyken ben evde yatiyom =[ bogazlar sis, oksuruyoruz ve Burun akiyo cok pis halsizim ve gozlerim yaniyo! Cok mukemmel gercekten kitaplarimi okuyayim Bari abi ben de aynı durumda oldugumu üzülürken gunluge girdim herkes aynıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 kafamı 200'C kadar falan çevirdim. görünürde telefonum yok. mesaj çekecektim. vazgeçtim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ev telefonundan kendi telefonunu arasaydın keşke dasaaa 8 günlük durmaksızın çalışmadan sonra abim de değişiklik gördüm günlük sdfg adam bowling pilardo king neyim tüm üniversite çağındaki oyunlarını saydı yörü bunlardan birine gidelim en kötü sinemaya gidelim diye aheuauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 sıra sıra oynayın iste, okey king batak bowling falan, sahura kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 wastyrx said: Ev telefonundan kendi telefonunu arasaydın keşke dasaaa abi o sırada o kadar yorgundum ki kafamı bile yakmışım baksana 200'C demişim. üstüne balık koy pişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 İş var güç var 0ne ne yabdın sen =) Sende haklısın tabi dasaaa hadin ben stres atmaya çıktım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 dasaaa said: abi entel dantel tayfasının dokunulmazlarına dokunmayı çok seviyorum. keza bu entel dantel tayfasının büyük bi çoğunluğu kofti isim ezberleyip "ay bilmem kim süppper bi yazaaaar"dan ileri gidemeyen, beynini ve zevkini kiraya vermiş andavallar olduğu için kızmaları olgun bir şehirli insan sinirlenmesi değil, cahil köylü patlaması şeklinde oluyor. tadına doyum olmuyor hani. misal, emil kusturica sağlam bi ırkçıdır. kankaları milosevic ve stanisic ile her gördüğü yerde sarılmıştır, aynı düşünceleri paylaşmıştır dedim sözlükte. şimdi zamanın ötesine gitmesini bekliyorum. adamların kucak kucağa resimleri vardı yahu zamanında. adam deli gibi destekledi bunları. ne yani hitler iyi bi şair olsaydı "ay ırkçı deil taaaam mı! çok duygu dolu bi insandı bi kerem! ırklara karşı seeefgisini şiddetle ifade ediyoodu" mu diyecektik? emo'dan daha berbat bişi varsa o da entel dantel tayfasıdır. en azından emonun ne olduğu belli. arama çalışsa daha önceden yazdığım bişiyi de linkleyecektim ama çalışmıyore sdf yıllardır aynı şeyi düşünüyorum ben de.. böyle çok bilmiş tripleri yok mu bi de onların, azına azına vurasım geliyo her birinin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Çalışmayan keypad in tuşlarını söküp kalanını parça pinçik etmek, http://th00.deviantart.net/fs70/300w/f/2010/281/2/a/me_gusta_by_megustaplz-d30cns2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 o kadar yalnız ve sarhoşum ki günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar