fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kocaya kaçtı hafize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Daha geçen aradım arkadaşlarlayız hacıt sende gel dedi inanma ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 olm öyleydi aam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuşma layt! ya beni kandırdın ya ginalyi kandırıyorsun her türlü busted! anfbhasgd Şşş Haftaya falan bi iftar neyim yapalım. Sizin orada cennetkuşu gibi bişi vardı orası kapanmış başka nereler var eti güzel kiloyla restaurantlar bilirin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 nutella'nın beyaz çikolatalı versiyonundan yedim. düz duvara tırmanıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Başım çok ağrıyor yea >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 insanın istemediği ot burnunda bitiyomuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ders çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 içiyorum 2 saattir.film falan izlemekten sıkıldım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 wastyrx said: Konuşma layt! ya beni kandırdın ya ginalyi kandırıyorsun her türlü busted! anfbhasgd Şşş Haftaya falan bi iftar neyim yapalım. Sizin orada cennetkuşu gibi bişi vardı orası kapanmış başka nereler var eti güzel kiloyla restaurantlar bilirin var mı? balgat tarafında var öyle bi iki yer bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gelcem lan gelcem iki gün yokum, hemen dasaaaaaaaaaaaa!!! gelcem yarın öbürsü gün bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ama bu forumun bi dasaaaaa ihtiyacı var, don't leave us, please. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 fede said: wastyrx said: Konuşma layt! ya beni kandırdın ya ginalyi kandırıyorsun her türlü busted! anfbhasgd Şşş Haftaya falan bi iftar neyim yapalım. Sizin orada cennetkuşu gibi bişi vardı orası kapanmış başka nereler var eti güzel kiloyla restaurantlar bilirin var mı? balgat tarafında var öyle bi iki yer bildiğim Numan yarın bi haber edicek maç yaptığımız tayfayla iftar yapacaklarmış bizi de çağırdı haber edicem ben size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bi kere de işe yara be! bi kere de işe yara! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Gunluk sabah 7'de evden cikicam ama zerre uykum yok. Cin gibiyim. Ne halt edicem sabah bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 günnük sabah sporunu daha çabuk yapmanın yolunu bulmam lazım, ofise erken gelemiyorum lan. ucu ucuna yetiştim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 nasil bir igrenc hava var. haftasonu pis ictik arkadasta uyuya kalmisim. kendindem nefret ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Çok uzun süre uyanık kalırsın 27 saati geçince falan bi yorgunluk çöker günlük. Sonra inatla uyumazsın falan birden uykun açılır götüne can gelir. Şuan götüme can gelme aşamasındayım. Tahmini 15 saat sonra çöküş başlayacak. Ondan sonra uyumamayı başarırsam tekrardan bi enerji gelicek sonra ilk oturduğum yerde uyuyakalacağım. Eved. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 evi toplayıp,ufak çaplı bir temizlik yapıp eşyalarımı hazırlayıp çeşmeye gitmem gerekiyor ama bu sıcakta yol çekmek istemediğimden balkonumda biramı yudumlayıp sigaramı içiyorum.hayat bu aralar bana güzel günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 1 saate Foçaya yola çıkıyorum bu sefer eylül başına kadar dönmeyi düşünmüyorum. Bys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Misafir gablet geleyim. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Bitti sonunda ^_^ 3 hafta sonra falan tekrar aynı işkencelerle görüşmek üzere esen kal günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 kronolocik olarak gidelim: skype dünyanın en fail firmalarından birisi olan ms tarafından alınır. skype dünyanın en gereksiz platformlarından birisi olan facebook entegrasyonunu sağladığı iddiası ile update ister. update yapılır. şifre girilir ve bağlan denilir skype OPERA'YI AÇAR! VE O SIRADA KENDİSİ MAL GİBİ WELCOME TO SKYPE PLEASE SIGN IN EKRANINDA DURMAKTADIR!! AL O DA BÖLE DURUYOR! BU NE LAN! MİKROÇORFTTM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 e varsayılan tarayıcı operaysa nromal ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 abi yapma bunu ya skype gerzeği başlamıyor. opera'da bunu açıp duruyor gerizekalı program. bağlanma yok, hareket yok. hiçbişi yok ne boka yarar o zaman bu gerizekalı program. sadece bunu açıyor ve hiçbişi yapmıyor. az kurcaladım. epik bi facebook açma loopuna girdi salak. bende facebook falan yok bu arada. saniyede 4facebook penceresi açabiliyor sanırım ne köpürdüm var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar