Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Konuşma layt! ya beni kandırdın ya ginalyi kandırıyorsun her türlü busted! anfbhasgd

Şşş Haftaya falan bi iftar neyim yapalım. Sizin orada cennetkuşu gibi bişi vardı orası kapanmış başka nereler var eti güzel kiloyla restaurantlar bilirin var mı?

balgat tarafında var öyle bi iki yer bildiğim
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

wastyrx said:

Konuşma layt! ya beni kandırdın ya ginalyi kandırıyorsun her türlü busted! anfbhasgd

Şşş Haftaya falan bi iftar neyim yapalım. Sizin orada cennetkuşu gibi bişi vardı orası kapanmış başka nereler var eti güzel kiloyla restaurantlar bilirin var mı?

balgat tarafında var öyle bi iki yer bildiğim

Numan yarın bi haber edicek maç yaptığımız tayfayla iftar yapacaklarmış bizi de çağırdı haber edicem ben size
Sosyal ağlarda paylaş

Çok uzun süre uyanık kalırsın 27 saati geçince falan bi yorgunluk çöker günlük. Sonra inatla uyumazsın falan birden uykun açılır götüne can gelir. Şuan götüme can gelme aşamasındayım. Tahmini 15 saat sonra çöküş başlayacak. Ondan sonra uyumamayı başarırsam tekrardan bi enerji gelicek sonra ilk oturduğum yerde uyuyakalacağım. Eved. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

kronolocik olarak gidelim:

skype dünyanın en fail firmalarından birisi olan ms tarafından alınır.

skype dünyanın en gereksiz platformlarından birisi olan facebook entegrasyonunu sağladığı iddiası ile update ister.

update yapılır.

şifre girilir ve bağlan denilir

skype OPERA'YI AÇAR!

VE O SIRADA KENDİSİ MAL GİBİ WELCOME TO SKYPE PLEASE SIGN IN EKRANINDA DURMAKTADIR!! AL O DA BÖLE DURUYOR!

BU NE LAN!

MİKROÇORFT
TM

Sosyal ağlarda paylaş

abi yapma bunu ya
skype gerzeği başlamıyor. opera'da bunu açıp duruyor gerizekalı program. bağlanma yok, hareket yok. hiçbişi yok

ne boka yarar o zaman bu gerizekalı program. sadece bunu açıyor ve hiçbişi yapmıyor.

az kurcaladım. epik bi facebook açma loopuna girdi salak. bende facebook falan yok bu arada.

saniyede 4facebook penceresi açabiliyor sanırım

ne köpürdüm var ya
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...