Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 3 saat sonra sınav var asdf0a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Rol yapmaktan fenalık geldi. Kimse anlamasın diye güler yüzle dolaşmaktan çok bunaldım lan sdfs. Sinirden güldüm sdfs diye. Ayy ağlicam sinirden öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Ziyaretime gelmek isteyen varsa 12'den 7'ye kadar İstinyepark Koton'da anket yapıyo olacağım. sdfjgkdfl Sinir krizi geçiricem yeminlen. Yapmadığım şey kalmadı şu stajda. Ütü bile yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Hayatını tehlikeye atmak isteyen varsa boş gezintiye çıkacağım, bana ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 14'den 18'ye kadar besiktas iskelesindeyim bos bos gezicem beni bulun asdgafasddfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 3-4 gün işsiz güçsüzüm ya keko gibi geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 mutluluktan uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 biraz serbest bırakıcam bakalım, fazla sık boğaz etmeye gelmez oğlaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kurban bayramında oğlak kesiliyor mu ya? keşke dana falan alsaydınız 7kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Pasta said: mutluluktan uyuyamıyorum nası bişi lan o? biraz daha anlatsana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 fazla kahve içmiş işte Pasta said: merhaba 700 grama yakın saf kafein aldım allah senin ve türevlerinin belasını versin uyumamam lazım zaten istesem de uyuyamıyorum mhauha korkacak bişi yok. ilk defa overdose kafein alınca ekmekçik, kalp çarpıntısı, el titremesi ve hafif terlemeleri yanlış yorumlamış. kötü bi gözlem olmuş ama allahtan deney yaptırtmıyorlar buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 yav uyandığımda bugünü ayın 3'ü zannediyodum ama 2'siymiş sevindim tabi ne güzel ayrıca ajglar yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 .............. o_O O_o biri bana tokat falan atsin, inanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Pasta said: KFASDJFAKSDFKASDKJFAKJSDFKADF abi en iyi meme bu kedi bildiğin ya ASFUHASHUFHUAS harika lan bunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0Yrexfzb7CA arkadaşımın reklamını yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bu olanlarin hesabini kim verecek biri vermeli günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ntvspor'dan aradılar lan günlük. Gel yenilsen de yensen de ye katıl diyorlar. gideyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 günlük lan bi tane minifig alayım dedim de.. karaborsa olm!! tanesi 15$ den satıyorlar ebayde oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Geri dönmek istiyorum ben yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 belirsizlikler cok sükür bir bir cözülüyor da, biz yine kendimizi saglama alalim. o degil de hayvanin teki bisikletimin tekerlegini patlatmis... yani bariz bi sekilde patlatilmis, baska aciklamasi yok. kesin o kil yabanci düsmani herif yapti. it. onun yüzünden 2 saat yürüdüm! seytan diyo git bi pislik yap ama yapmicam... ama belki burdan tasinirken, kim bilebilir^^ bir sabah ansizin son model mercedesini cizilmis halde bulsa... ne de güzel olur degil mi? ama yapmam, ugrasmam it sürüsüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 fenris said: Pasta said: mutluluktan uyuyamıyorum nası bişi lan o? biraz daha anlatsana... sınavlar bitmiş karnın tok klima açık 48 saat sonra ilk defa uyicaksın <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 pfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Dışarısı 200°C falan sanırım ya. Yazla kış kalksın hep bahar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 vaniLLe said: blabla belirsizlikler cok sükür bir bir cözülüyor da, biz yine kendimizi saglama alalim. o degil de hayvanin teki bisikletimin tekerlegini patlatmis... yani bariz bi sekilde patlatilmis, baska aciklamasi yok. kesin o kil yabanci düsmani herif yapti. it. onun yüzünden 2 saat yürüdüm! seytan diyo git bi pislik yap ama yapmicam... ama belki burdan tasinirken, kim bilebilir^^ bir sabah ansizin son model mercedesini cizilmis halde bulsa... ne de güzel olur degil mi? ama yapmam, ugrasmam it sürüsüyle. Taşınırken Türkiye haritası çiz arabasının ön kaputuyla bagaj kısmısına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bi kere alıiverişten bişey unutmadan gelirsem sokakta bi çocuğa yemek alıcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar