Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

stajyer dediğin kafayı koyar bilgisayarın önünde kulağında kulaklık uyur. arada fotokopi çeker, amele tablo doldurma işlerini yapar, aşağıdaki cafeden sipariş getirir.

20 günlük stajda 1 kereliğine totalde 5 sn süresince kafamı arkaya yaslayıp gözleri kapadım onda da müdür geldi ve kafandan aşağı su dökerim uyuma dedi =/ öbür gün de tatile gitti zaten ve defterimi hala imzalatmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeter
gidip gerizelaı karının kafasını kıracam
excelde çok bayık düzenlemeler yapıyorum yan masada aralıksız saat 13:00den beri rihanna dinliyor hemde her gün pazartesiden beri
zorunlu staj kadar ama yeminlen 1 tane dersim kalmasa şu kadını döver okulu bırakırdım
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük zor şeyler oluyor hayatta be,

dedem için koşturuyorum 2 haftadır falan işte. Hatta doktor pati aradım konu dışında -mardox'a sevgiler burdan- bilen vardır.

Göğüs hastalıkları hastanesi Bursa devlet hastanesinin göğüs ve damar cerrahisi bölümüne yönlendirdi. Devlet hastanesinde de bursa'nın bayaa testisli genel cerrahlarından biri var tanıdığımız, annemi eniştemi falan ameliyat etti daha önce. Onunla falan irtibat kurduk neyse götürdük polikliniğe. Bi önceki hastanede çekilen röntgenler tomografi vs vs falan, şikayetler belirtiler derken, en son işte dedemle teyzeme "rapor yazıcam yeni bi tomografi için siz çıkabilirsiniz şimdi gençle hallederiz biz, uzun bi yazı yazıcam hasta yorulmasın ayakta dışarda dinlenin" falan dedi

Onlar çıkınca yaşımı sordu,

teyzene söylesem düşer bayılırdı belki dedi

bekliyorum
anlıyorum tabi daha onları çıkarırken anladım

belirtiler kanseri işaret ediyor ama bi bakalım, yapabileceğimiz birşey var mı dedi.

Baştan aşağı kaynar sular,,

Hayır tamam hastalık bu, olabilirdi olmayabilirdi, daha iyi ya da daha kötü birşey olabilirdi,

tamam koyan o değil de,

şimdi odadan çıkınca meraklı gözle bakan insanlara nasıl tepki vereyim ne diyeyim ben?

Ben bunları düşünürken doktor "yeni bi tomografi istiyorum, daha iyi anlamak için" falan dedi.

Peki doktor bey,

Tomografi istek kağıdını aldım,
oda kapısına doğru çıkıyorum

çıktım, bakıyorlar

ne diyim lan?

Güldüm, "hadi dede bi film daha çekecekler, bunlar seni artiz zannetti herhalde kihkih"

ömrümde attığım en yapmacık ama en sahi gibi görünen gülücüktü muhtemelen.

Onları indir, onlar sıra beklerlerken tuvalete git, biriken o gerginliği, üzüntüyü boşalt kabinde
gözlerinin kızarıklığını geçirmeye uğraş falan
annemlere falan nasıl söyleyeyim ben şimdi diye düşün,,

Of yazarken daral geldi,

böyle bi attention whore misali oldu ama yok öyle bişey, yazıp rahatlamak istedim.

Yeni tomografi sonucunda biraz daha iyimser oldular ama
"ağır bi üşütme nedeniyle de olmuş olabilir, yeni tomografide bişey göremedik kansere yorabileceğimiz, ama kısa sürede neden bu kadar kilo vermiş onu bi yere bağlayamıyoruz şu an, yatırıp gözetim altına alıcaz, daha geniş tahliller falan yapıp 1-2 güne kesinleştiricez herşeyi" gibi bişeyler dediler

Biraz rahatladım
Annemler falan öğrendi tüm ihtimalleri bu arada
ama asıl sıkıntı şu
eğer kanser gibi bişey çıkar da onkoloji hastahanesine sevk ederlerse, bizdedeme söylemeden dedem anlayacak kanser olduğunu elbette. O zaman ne yapıcaz, hiç ama hiç bilmiyorum.

Umarım yoktur öyle bişey, lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...