Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 stajyer dediğin kafayı koyar bilgisayarın önünde kulağında kulaklık uyur. arada fotokopi çeker, amele tablo doldurma işlerini yapar, aşağıdaki cafeden sipariş getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 benim de harikaydi ya staj ortamim, masa verdiler, pc verdiler, didim abi bu monitor cok kucuk, 24" ekran getirdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 stajyer dediğin böyle olur. http://dilbert.com/strips/comic/2007-06-22/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Rewendor said: stajyer dediğin kafayı koyar bilgisayarın önünde kulağında kulaklık uyur. arada fotokopi çeker, amele tablo doldurma işlerini yapar, aşağıdaki cafeden sipariş getirir. 20 günlük stajda 1 kereliğine totalde 5 sn süresince kafamı arkaya yaslayıp gözleri kapadım onda da müdür geldi ve kafandan aşağı su dökerim uyuma dedi =/ öbür gün de tatile gitti zaten ve defterimi hala imzalatmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 napae said: Ben stajda gayet önemli işler yapmaya başladım. Dubai ve Rusya görsellerini ben ayarlıyorum mesela. HIH Bi de o kadar yoğunlar ki ben olmasam işleri yetişmicek sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben stajda yanıma stajyer aldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 aga stajda son 2 günüm,benimde öyle hiç getir götür işim olmadı.verdiler proje iş onları yaptım,kendi kendime takıldım,yardımcı olanlarada baya dua ettim.stajyerlere adam gibi davranın lannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yiktilar beynime yine is hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hmm şimdi farkettim ki dün gece elektrikler gitmiş. 3gibi yattım lan! 7de kalktım! ne zaman gitmiş! bi iki program bozulmuş sanırım... pfff ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 YEMEK GELSIN ARTIK ACIM BURDA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi yeter gidip gerizelaı karının kafasını kıracam excelde çok bayık düzenlemeler yapıyorum yan masada aralıksız saat 13:00den beri rihanna dinliyor hemde her gün pazartesiden beri zorunlu staj kadar ama yeminlen 1 tane dersim kalmasa şu kadını döver okulu bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 puahaha burdaki staj yapan elemana klasik müzik caz funk blues dinlettim ben paso ahuhuhaeuhae ağzını açamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 OLOOM BENDEN O KADAR MEMNUNLAR Kİ STAJ SÜREMİ UZATMAK İSTİYOLAR. Tatilden sonra bi de diğer stajyer kız da gittikten sonra bi dönem daha part time olarak stajyerliğe devam edebilirim belki istersem. Ayça "ben konuşurum, ditmeeeeh" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 para alıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ölüyorum lannnn!!!13saattir acı cekiyorum kolikin abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 para alıyorum evet ama 1saat extend gelse staja olay çıkarırım adeta bitsin diye gün sayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bu erzurumlu emlakçılar resmen adam seçiyorlar. Çok sinirlendim yine, pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 su an amy winehouse'un ölümüne bile üzülebilirim...,,, fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sdfs wow açtım sınavlara 3 gün kala <3<#33"# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Günlük zor şeyler oluyor hayatta be, dedem için koşturuyorum 2 haftadır falan işte. Hatta doktor pati aradım konu dışında -mardox'a sevgiler burdan- bilen vardır. Göğüs hastalıkları hastanesi Bursa devlet hastanesinin göğüs ve damar cerrahisi bölümüne yönlendirdi. Devlet hastanesinde de bursa'nın bayaa testisli genel cerrahlarından biri var tanıdığımız, annemi eniştemi falan ameliyat etti daha önce. Onunla falan irtibat kurduk neyse götürdük polikliniğe. Bi önceki hastanede çekilen röntgenler tomografi vs vs falan, şikayetler belirtiler derken, en son işte dedemle teyzeme "rapor yazıcam yeni bi tomografi için siz çıkabilirsiniz şimdi gençle hallederiz biz, uzun bi yazı yazıcam hasta yorulmasın ayakta dışarda dinlenin" falan dedi Onlar çıkınca yaşımı sordu, teyzene söylesem düşer bayılırdı belki dedi bekliyorum anlıyorum tabi daha onları çıkarırken anladım belirtiler kanseri işaret ediyor ama bi bakalım, yapabileceğimiz birşey var mı dedi. Baştan aşağı kaynar sular,, Hayır tamam hastalık bu, olabilirdi olmayabilirdi, daha iyi ya da daha kötü birşey olabilirdi, tamam koyan o değil de, şimdi odadan çıkınca meraklı gözle bakan insanlara nasıl tepki vereyim ne diyeyim ben? Ben bunları düşünürken doktor "yeni bi tomografi istiyorum, daha iyi anlamak için" falan dedi. Peki doktor bey, Tomografi istek kağıdını aldım, oda kapısına doğru çıkıyorum çıktım, bakıyorlar ne diyim lan? Güldüm, "hadi dede bi film daha çekecekler, bunlar seni artiz zannetti herhalde kihkih" ömrümde attığım en yapmacık ama en sahi gibi görünen gülücüktü muhtemelen. Onları indir, onlar sıra beklerlerken tuvalete git, biriken o gerginliği, üzüntüyü boşalt kabinde gözlerinin kızarıklığını geçirmeye uğraş falan annemlere falan nasıl söyleyeyim ben şimdi diye düşün,, Of yazarken daral geldi, böyle bi attention whore misali oldu ama yok öyle bişey, yazıp rahatlamak istedim. Yeni tomografi sonucunda biraz daha iyimser oldular ama "ağır bi üşütme nedeniyle de olmuş olabilir, yeni tomografide bişey göremedik kansere yorabileceğimiz, ama kısa sürede neden bu kadar kilo vermiş onu bi yere bağlayamıyoruz şu an, yatırıp gözetim altına alıcaz, daha geniş tahliller falan yapıp 1-2 güne kesinleştiricez herşeyi" gibi bişeyler dediler Biraz rahatladım Annemler falan öğrendi tüm ihtimalleri bu arada ama asıl sıkıntı şu eğer kanser gibi bişey çıkar da onkoloji hastahanesine sevk ederlerse, bizdedeme söylemeden dedem anlayacak kanser olduğunu elbette. O zaman ne yapıcaz, hiç ama hiç bilmiyorum. Umarım yoktur öyle bişey, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok geçmiş olsun ya, umarım yoktur öyle bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok geçmiş olsun kanka ya. allah sağlık kolaylık versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gecmis olsun. oyle sacma sapan soylemeyelim bilmesin kafalari yapmayin sakin. kendini kasicak, nasil soylerim, ne yaparimlik bi durum yok, sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Teşekkürler iyi dilekleriniz için,, @akila, abi bi şekilde söylenecek tabi öyle bişey varsa, ama daha şöyle adam gibi bi konuşulmadan direk onkolojiye gönderirse öyle öğrenmiş olacak, kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar