Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:

senko said:

olm nasi calisiyorsunuz siz ya direk patiyi acmalar fln

lan ofise mesai saatinden 30 dk önce geliyorum.

Aynen bende saat 8 buçukta paticik açık oluyor bende genelde.

Hayır normal full time çalışanlarda 8 buçukta geldim çalışmaya başladım falan sanıyor ya ona en çok gülüyorum saat 9u 10 geçiyor ben daha başlamadım mesela :D Daha günlük paticik okuma ve 9gag catch up kısmındayım günün :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bana aynen o muameleyi yapıyorlar. Stajın ilk 2 haftası çok çok önemli bişi yaptıgımı sandım. Hayır şaka maka bildigin CEO gelip hadi hadi bitirirsin sen aslansın sen falana bagladı.

3. hafta itibariyle ya olum bırak onu yaparsın sonra acelesi mi var önemli degil o sen git şu imzaları al sonra fotokopilerini çek getir diyince dedim ulan stajyer adama neden önemli iş versinler.

Ama hala aklımda o ceo var bir kere gördüm adamı onda da ne sinerji yaratmış bütün gün durmadan iş yaptım o gazla 1 hafta boyunca işe gidip eve gelince yorgunluktan uyudum uyanıp işe gelip ordan çıkıp uyudum 5 gün . Ne gaza gelmişim diye dalga geçiyorum şimdi kendimle onun 1/10 iş yapmıyorum artık :D yarın son günüm stajda sonra 20 eylüle kadar falan tatildeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Bana aynen o muameleyi yapıyorlar. Stajın ilk 2 haftası çok çok önemli bişi yaptıgımı sandım. Hayır şaka maka bildigin CEO gelip hadi hadi bitirirsin sen aslansın sen falana bagladı.

3. hafta itibariyle ya olum bırak onu yaparsın sonra acelesi mi var önemli degil o sen git şu imzaları al sonra fotokopilerini çek getir diyince dedim ulan stajyer adama neden önemli iş versinler.

Ama hala aklımda o ceo var bir kere gördüm adamı onda da ne sinerji yaratmış bütün gün durmadan iş yaptım o gazla 1 hafta boyunca işe gidip eve gelince yorgunluktan uyudum uyanıp işe gelip ordan çıkıp uyudum 5 gün . Ne gaza gelmişim diye dalga geçiyorum şimdi kendimle onun 1/10 iş yapmıyorum artık :D yarın son günüm stajda sonra 20 eylüle kadar falan tatildeyim.

ceo ne abi?
Sosyal ağlarda paylaş

küheylan said:

ben baya yardımcı oluyorum gelen stajerlere. geleceğimiz onlar bizim.

büyük sevaba giriyosun bence..
ben stajyerken hiçbişeyimi eksik etmediler. masa falan verdiler. sonra bilgisayar falan verdiler. yedirdiler içirdiler öğrenci adamım diye. her gün dua ediyorum onlara. sana da dua ediyolardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...