aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 alarm kurma, kacta kalkarsan kalk. LIKE A BOSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 senko said: olm nasi calisiyorsunuz siz ya direk patiyi acmalar fln lan ofise mesai saatinden 30 dk önce geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 stajdan kalma alışkanlıklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mr_Hand said: senko said: olm nasi calisiyorsunuz siz ya direk patiyi acmalar fln lan ofise mesai saatinden 30 dk önce geliyorum. Aynen bende saat 8 buçukta paticik açık oluyor bende genelde. Hayır normal full time çalışanlarda 8 buçukta geldim çalışmaya başladım falan sanıyor ya ona en çok gülüyorum saat 9u 10 geçiyor ben daha başlamadım mesela :D Daha günlük paticik okuma ve 9gag catch up kısmındayım günün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 calissan da nolcak sanki, sirketi kalkindiricak diilsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 valla şu an bi ekranda biriken RSSleri okuyorum, diğerinde haber-pati-facebook-işle ilgili bi proje tabları var. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çılgınsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çokpis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 owyea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Dur müzik de açiim. Anouar Brahem hmmm. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Bana aynen o muameleyi yapıyorlar. Stajın ilk 2 haftası çok çok önemli bişi yaptıgımı sandım. Hayır şaka maka bildigin CEO gelip hadi hadi bitirirsin sen aslansın sen falana bagladı. 3. hafta itibariyle ya olum bırak onu yaparsın sonra acelesi mi var önemli degil o sen git şu imzaları al sonra fotokopilerini çek getir diyince dedim ulan stajyer adama neden önemli iş versinler. Ama hala aklımda o ceo var bir kere gördüm adamı onda da ne sinerji yaratmış bütün gün durmadan iş yaptım o gazla 1 hafta boyunca işe gidip eve gelince yorgunluktan uyudum uyanıp işe gelip ordan çıkıp uyudum 5 gün . Ne gaza gelmişim diye dalga geçiyorum şimdi kendimle onun 1/10 iş yapmıyorum artık :D yarın son günüm stajda sonra 20 eylüle kadar falan tatildeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 110 sayfalık bir not var elimde. bu notları 28 kişiye paylaştırmam gerekiyor gerekli düzeltmeleri yapsınlar diye, kasamıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben stajda calisirken masama oturunca ilk isim netbeansi acmak oluyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 eclipse yok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 olm staj nerden çıktı lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 vardi. herkes eclipse kullaniyordu zaten cikintilik yapmak icin netbeans kullanmaya basladim. sonra bagimlilik oldu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 okullar veriyor abi, işe bir nebze alışalım sahada görelim mesleğimizi diye, ama tatava genelde. Mr_Hand said: olm staj nerden çıktı lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mithat said: Bana aynen o muameleyi yapıyorlar. Stajın ilk 2 haftası çok çok önemli bişi yaptıgımı sandım. Hayır şaka maka bildigin CEO gelip hadi hadi bitirirsin sen aslansın sen falana bagladı. 3. hafta itibariyle ya olum bırak onu yaparsın sonra acelesi mi var önemli degil o sen git şu imzaları al sonra fotokopilerini çek getir diyince dedim ulan stajyer adama neden önemli iş versinler. Ama hala aklımda o ceo var bir kere gördüm adamı onda da ne sinerji yaratmış bütün gün durmadan iş yaptım o gazla 1 hafta boyunca işe gidip eve gelince yorgunluktan uyudum uyanıp işe gelip ordan çıkıp uyudum 5 gün . Ne gaza gelmişim diye dalga geçiyorum şimdi kendimle onun 1/10 iş yapmıyorum artık :D yarın son günüm stajda sonra 20 eylüle kadar falan tatildeyim. ceo ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Chief executive officer mudur demenin karizma sekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ya onu demiyorum zaten, ceo türkiye de bu kadar yaygın mı öyle bi anlatmış ki ? ceo nun işi gücü yok gelip stajyer mi gazlıyo:) ceo gördüm diyeniniz de tatava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben baya yardımcı oluyorum gelen stajerlere. geleceğimiz onlar bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 asdfhsjkdf ay allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Ben stajda gayet önemli işler yapmaya başladım. Dubai ve Rusya görsellerini ben ayarlıyorum mesela. HIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 küheylan said: ben baya yardımcı oluyorum gelen stajerlere. geleceğimiz onlar bizim. büyük sevaba giriyosun bence.. ben stajyerken hiçbişeyimi eksik etmediler. masa falan verdiler. sonra bilgisayar falan verdiler. yedirdiler içirdiler öğrenci adamım diye. her gün dua ediyorum onlara. sana da dua ediyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adın ne idi thecure senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar