0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Pasta said: salak mısın lan sen? he sen askerden falan para gönderiyodun zar zor o yüzden ağlamışsın sdfs. gülüyom lan sadece, adam pixellerden ego kasıyo, nası baban koyuyomu cebine paranı bide gemlikteydin galiba bi ara, umarım denk gelmeyiz cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 onla denk gelmezseniz, seagle'in agzina da yapistiriversene bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ben ego kasmıyorum gelip sen ağlıyosun senin levelın düşük bana ezince ego gelmez. bi de seni benim gittiğim yere almazlar zaten karşılaşmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 patiden bi allahın kulu benle ilgili kanıtlara dayanan şeyler biliyo mu, her görüp okuduğun şeye inanma, üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 0ne said: bide gemlikteydin galiba bi ara, umarım denk gelmeyiz cocuk. uuu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 minor başlayan parçalar major e geçmemeli yapmayın olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gemlikte yaşayan iki insan birbirine şekil mi yapıyor burada anlamadı ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 gemlikte yaşamıyorum ben güzelyalıda denizekarşı bir villamız var onun dışında istanbuldayım. bu da işte ara sokaklarda benle karşılaşıcak sanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sus lan çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Pasta said: bu da işte ara sokaklarda benle karşılaşıcak sanıyo. bence karşılaşmayacağı için öyle diyor. şunun şurasında hepimiz bir socially awkward pengueniz karşılaşsanız muhtemelen "ee abi naber, iyidir işte ne olsun gidip geliyorum hadi nese görüşürüz" gibi bir diyalogdan fazlası yaşanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ÇOCUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sen bilgisayarın basından kalkıp dısarı cıkmadıkca insanlarla karsılasma ihtimalin zaten 0, daha neyi üsteliyon anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 öyle deme belki kaçarız direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ı ıh olay o değil dediğim gibi benim senin gittiğin yerlerde işim olmaması yani nerde görebilirsin ki beni ayakkabı boyarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 haklısın lan aslında, senin gittiğin yerlere beni almazlar, hem zaten benim gaybar'da falan işim olmaz. Suck it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 4 milyar yıllık evrimin sonucu sensen ben biyolojiyi bırakıyorum ya. hangi gay barlarda işin oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 o değilde kavganız sarmadı ya o yuzden mj gifi koymicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 beni de sarmıyo aslında böyle ajdar gibi tiplerle dalga geçmek de sesu yu bekliyorum. this fight is bored. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Herşey güzel olacak bundan sonra derken son sürat ters döndü işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Red said: o değilde kavganız sarmadı ya o yuzden mj gifi koymicam 1v1 iyi olmuyo ki, genelde ekmek cons osso falan böyle toplasıp yaparlardı eskiden, o zaman daha güzel oluyodu, bu arada sen daha evrimini tamamlayamamışsın genç, evrilde gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 One liseli ,pasta bildiğin kreş terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sen de denyosun hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Didişmeyin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Pasta said: öyle deme belki kaçarız direk aaskdfgdsksdf teach me your best english geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar