Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

abi şu aylardır her tıkandığımda bir çözüm yolu bulmak için harcadığım eforu üniversite hayatımda harcasaydım okuldan 1.likle mezun olup üstüne çap yapıp onur belgesi falan almıştm lan.

neyse yine bulduk gibi birşeyler.
biraz moralim düzeldi, spora gideyim o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

olay mahalinden canli bildiriyorum.. manyak halam yolda giderken, chihuahua gordu,direksiyonu aniden saga kirdi ve "Bebeeeeeeyimmmmm,Schatziiiiiiii" esliginde kopegin yanina kostu.insanlar napiyosun birader der gibi bakti tabi.. offf 20 dkdir onlarla maabbet ediyo. facepalmdan facepalmlara kosuyorum
... manyak kadin>.<
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

olay mahalinden canli bildiriyorum.. manyak halam yolda giderken, chihuahua gordu,direksiyonu aniden saga kirdi ve "Bebeeeeeeyimmmmm,Schatziiiiiiii" esliginde kopegin yanina kostu.insanlar napiyosun birader der gibi bakti tabi.. offf 20 dkdir onlarla maabbet ediyo. facepalmlardan facepalmlara kosuyorum... manyak kadin>.<

AaAAaaAAaaaaaaaaAaAaAAaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

ulan
kodumun fakirleri nefret ediyorum lan sizden. kafam kazan gibi zaten sag seritten sakin sakin gidiyorum.
ne yapisiyon lan gotume defol git ya. gercekten senin sahininle yarisicagimi saniyosun lan? yariscak olsam arabadan iner kosarim sana kendimi kanitlicam diye aabandan pahali benzin mi yakicam it? peki toplam degeri senin arabanin literally 62 kati olan 2 arabanin aasina kirmak nedir lan? beni gectim o cayman a carpsan napican karini kizini mi vercen? nefret ediyorum sizden. isin yok istanbula git bi de simdi.

derken uyandı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...