vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sanirim rüyamda antilop olmustum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 eahahahah afrika savanlarında dört nala bir yaşam, telaşlı bir gün daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bok döngümü düzene soktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 abi şu aylardır her tıkandığımda bir çözüm yolu bulmak için harcadığım eforu üniversite hayatımda harcasaydım okuldan 1.likle mezun olup üstüne çap yapıp onur belgesi falan almıştm lan. neyse yine bulduk gibi birşeyler. biraz moralim düzeldi, spora gideyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 1haftadır abuk subuk öksürüyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Neapsamyea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sesu said: Sakin ol şampi.aksam sana bi yemek ismarliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bak yine öm sandım ben bunu. Kapatın abi şu alıntı-öm işini, sinir bozucu. Kapatılabiliyor mu ya da? Ben mi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yok, bolye guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Kim bana ne demiş diye forum kovalıyorsunuz tabii di mi? Sizi gidi sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sesu said: Kim bana ne demiş diye forum kovalıyorsunuz tabii di mi? Sizi gidi sizi. evet. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 e guzel bisi degil mi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 severek kullandığımız bir özellik aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bence ömye gelmesi yerine ayrı bi kutu olsa alıntı kutusu diye oraya gelse görsek tam süper olur ama işte yük çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Notifikeyşın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 olay mahalinden canli bildiriyorum.. manyak halam yolda giderken, chihuahua gordu,direksiyonu aniden saga kirdi ve "Bebeeeeeeyimmmmm,Schatziiiiiiii" esliginde kopegin yanina kostu.insanlar napiyosun birader der gibi bakti tabi.. offf 20 dkdir onlarla maabbet ediyo. facepalmdan facepalmlara kosuyorum ... manyak kadin>.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 vaniLLe said: olay mahalinden canli bildiriyorum.. manyak halam yolda giderken, chihuahua gordu,direksiyonu aniden saga kirdi ve "Bebeeeeeeyimmmmm,Schatziiiiiiii" esliginde kopegin yanina kostu.insanlar napiyosun birader der gibi bakti tabi.. offf 20 dkdir onlarla maabbet ediyo. facepalmlardan facepalmlara kosuyorum... manyak kadin>.< AaAAaaAAaaaaaaaaAaAaAAaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 saçları mı kestirdim... kırpık gibi hissediyorum elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 socially awkward penguen olmaya bir adım daha yaklaştın şimdi sıra paytak paytak yürümede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Pasta said: ulan kodumun fakirleri nefret ediyorum lan sizden. kafam kazan gibi zaten sag seritten sakin sakin gidiyorum. ne yapisiyon lan gotume defol git ya. gercekten senin sahininle yarisicagimi saniyosun lan? yariscak olsam arabadan iner kosarim sana kendimi kanitlicam diye aabandan pahali benzin mi yakicam it? peki toplam degeri senin arabanin literally 62 kati olan 2 arabanin aasina kirmak nedir lan? beni gectim o cayman a carpsan napican karini kizini mi vercen? nefret ediyorum sizden. isin yok istanbula git bi de simdi. derken uyandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 salak mısın lan sen? he sen askerden falan para gönderiyodun zar zor o yüzden ağlamışsın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bi mail atmışım abi.. öyle lame ingilizce hataları var ki. kendimi vurmak istedim o anda. aslında google harici, rahat, geniş alanda mail yazılabilecek bi desktop programına geçsem fena olmayacak. minicik alanlarda yazılmıyor bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 official olarak gg olmama 2-3 gün kaldi sanirim yaaaaaaaay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar