0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ardeth said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?20,5658230,5779228#msg-5779228 0ne said: Çok malım lan ben, hadi hediyeyi aldın, gizlice verdin, benim verdiğimi anlayıp sorunca "haberim yok, bilmiyorum" dedin, lan sonra niye mesaj atıyon "Hediyeyi beğendin mi ?" diye salak. Açık açık yüzüne karşı söyleyemiyorum desene, off çok nefret ediyorum lan kendimden, ölemedim ki kurtulayım. hediyeyi ver tepkisini ölç ona göre ya yakınlaş ya da yoluna devam. madem hazırlamışın bi hediye sana fırsat işte kız sana ilgili mi değil mi anlamak için. hediyeyi aldı ilk sordu nedir bu dedi, bilmem haberim yok dedim, sonra işyerindeki mail adresine posta attım, "ne hediyesi neden bahsediyosun anlamadım bişey söyleyip kaçma" falan dedim, o da anlattı, yarın baktım yine soruyo "hediye ne iş" falan diye, direk giricem konuya, "yeni bişey buldum adını da doğumgünü hediyesi koyucam, doğumgününde insanlara ufak tefek hediyeler alınıcak" falan diyesim var. Ama erkek arkadaşının olması en büyük dezavantajım ki olmasa bile ben kendimde pek avantaj saglayabilecegim bi yan görmüyorum, sadece platonik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bi de utanmadan erkek arkadaşı var diyorsun yahu niye insanların ilişkisine sinsice girmeye çalışıyorsun yani kız zaten adamı seviyorsa sallamaz seni ama sende pis bi insan olduğunda kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi 0ne ve bonec de f(bilgi)=fikir fonksiyonu yok cidden yok adamların her yazdığına bu ne lan diyorum bişey eksik adamların yazdıkları yaşadıkları kaşar peynirsiz kumpir gibi bi gidin adam olun gelin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 çalışıyorum demedim ki, aralarına girmem de zaten, 1 yıldır aynı işyerinde çalışıp yüzyüze bakıyoruz 1 doğumgünü hediyesine kanıp bana gelicekse gelmesin zaten, gayet yanlız da takılınabiliniyor. tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 adam gibi, direk ver lan hediyeyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Pasta said: abi 0ne ve bonec de f(bilgi)=fikir fonksiyonu yok cidden yok adamların her yazdığına bu ne lan diyorum bişey eksik adamların yazdıkları yaşadıkları kaşar peynirsiz kumpir gibi bi gidin adam olun gelin lan. 1 - sana mı sorucam 2 - sen heryerde her yazılana inanıyosan daha cok rage'e girersin 3 - sen cok adam olmussun sanki de millete ayar vermeye calısıyosun 4 - hadi arkadaslarını topla da gel de, böyle tek kisiye ayar vermek yetmiyo. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bak mesela. Neye inanıyorum lan bir ikna problemi mi var burda? Random yazıyor adam hiç bir mantıksal süzgeçten geçirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Abi neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 0ne said: çalışıyorum demedim ki, aralarına girmem de zaten, 1 yıldır aynı işyerinde çalışıp yüzyüze bakıyoruz 1 doğumgünü hediyesine kanıp bana gelicekse gelmesin zaten, gayet yanlız da takılınabiliniyor. tey allam ya. e niyetin var ama kusura bakma ama böyle bir niyetle hediye verdiysen başka bir şeye yormak mümkün değil bunu. bunun tek açıklaması var http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs518.snc3/27201_380242371455_17900841455_4464191_3153469_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 vanil hali, sina cok hakli, ekmek kismen hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 en hakli benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bugün üç tane muz yedim çay içtim dün lays yemiştim kola içtim bahçede oturdum ama çimler ıslakmış ayağım ıslandı ama ayağım çıplaktı neyse ki çıplak olmasa çorap olsa ıslak çime bastığım için ıslanırdı çorabım ıslansaydı çok üzülürdüm heralde neyse ki onu da kıl payı atlattık, çünkü duştan çıktığım için ayağım çıplaktı böylece şansım yaver gitmiş oldu sonra çimlere basarken bi daha kola içtim sabah da kola içmiştim hatırlarsanız kolayı biraz kısmam lazım aslında ama hep bişeylerin yanında içtiğim için "yea bu da kolasız gitmez" bahanesiyle içiyorum lökür lökür ama şimdi bişeyler yiyeceğim ve yanında kola içmeyeceğim sonra da divinity II oynarım biraz, dövüş sistemi rezalet ama hikayesi sardı sonra da uyurum saat zaten 2'yi geçmiş sdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdf:pppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kahrolmadan ikimizzzzzzzz bitmeli bu sevgimizzzzzzzz dırınırım dırınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Atomdan küçük bir enerji genişliyo büyüyo soğuyo maddeye dönüşüyo hidrojen oluşuyo hidrojen toplaşıp yıldız yapıyp yıldızlar patlıyo elementler oluşuyo galaksiler yeni yıldızlar gezegenler oluşuyo dandik bi galaksinin dandik bi yıldızının dandik bi gezegeninde moleküller kendini kopyalamayı başarıyo kendi enercisini üretiyo duymayı öğreniyo görmeyi öğreniyo korkuyo seviyo kaçıyo saklanıyo sinirleniyo alet kullanıyo zeka geliştiriyo düşünüyo sonra gelip aptal aptal şeyele uğraşıyo ne tatsız bi hikaye lan bu aptal olmasanıza alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 evrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ur mom begs to differ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 giriyorum, beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Pasta said: abi 0ne ve bonec de f(bilgi)=fikir fonksiyonu yok cidden yok adamların her yazdığına bu ne lan diyorum bişey eksik adamların yazdıkları yaşadıkları kaşar peynirsiz kumpir gibi bi gidin adam olun gelin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 inbox 8 ULAN! 5te yattım ulan ve bugünün cts olduğunun arkında mısınız? itler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yakında evsiz kalıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ne kadar da sıkıcı bir gün ya. Gidip E!'ye mi kitlensem acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ulan kodumun fakirleri nefret ediyorum lan sizden. kafam kazan gibi zaten sag seritten sakin sakin gidiyorum. ne yapisiyon lan gotume defol git ya. gercekten senin sahininle yarisicagimi saniyosun lan? yariscak olsam arabadan iner kosarim sana kendimi kanitlicam diye aabandan pahali benzin mi yakicam it? peki toplam degeri senin arabanin literally 62 kati olan 2 arabanin aasina kirmak nedir lan? beni gectim o cayman a carpsan napican karini kizini mi vercen? nefret ediyorum sizden. isin yok istanbula git bi de simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Sakin ol şampi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 kafamda havlu rahibe gibi otuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar