Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Amerikanın taşına suyuna kurban ol sen. Imperialsa imperial yapacaksın o kadar!! Illuminatiye kurban ederim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sen mi? şşaka bi yana cidden sinirliyim. di mode on yapıp basarım kalayı.mahkemede hesaplaşırız anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Takma olum sende kafaya bu kadar sonuçta bir ömür karşına çıkma ihtimalı olan şey biraz özen göster bugünlük. Kahrolası yankiler her yerde dostum! edit: Di mode on lafı ne kadar etkiliymiş kendi üstümde gördüm bak. Anında trollkeser bir hali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 lan bana çok bilinmeyen bi şehrin aylık yağmur datası lazım. bulabileceğim bi kaynak var mı? 3.dünya ülkesi ve türkiye değil. nearby airportstan alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 çok ilginç sizinkiler de google dedilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 trafikte harcadigim zamani asgari uzerinden faturalandirip, istanbulda trafik yok diyen baskandan talep etmek gerek aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Çok malım lan ben, hadi hediyeyi aldın, gizlice verdin, benim verdiğimi anlayıp sorunca "haberim yok, bilmiyorum" dedin, lan sonra niye mesaj atıyon "Hediyeyi beğendin mi ?" diye salak. Açık açık yüzüne karşı söyleyemiyorum desene, off çok nefret ediyorum lan kendimden, ölemedim ki kurtulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 lawl gizlice hediye vermek ne be, sapik stalker gibi... böyle kazanamazsiniz kizlari, kaybedersiniz her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 liseli detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://i.imgur.com/0mzbF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 vaniLLe said: lawl gizlice hediye vermek ne be, sapik stalker gibi... böyle kazanamazsiniz kizlari, kaybedersiniz her daim. Kazanmak istediğim birisi değil zaten. Benimle iyi anlaşıyo, sevgilisi var askerde, ama yüzüne karsı biseyler söylerken zorlanıyorum, iş ile ilgili değilse. Platoniğe devam, yapıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sevgiliside varmış ya ağır karaktersiz yada çaresizsin. no offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 belki de ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ayırmaya çalışmakla ilgili bişey demedim ki, çaresizim evet ama karaktersiz değilim çok şükür. Bana kadar düşecek bi insan da değil, ben sadece platonikliğimle kalıcam hepsi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aşırı mutsuzum. mutsuzluktan ölcem birazdan. resmen hiç bu kadar tıkandığım olmamıştı günlük :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 off adeta bir muhtar emeklisi gibi her gün 101/okey oynamaktan baydım adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bendeki bu şansla İzmir'de kutup ayıları bafileyecek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 cok skıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 O kadar okuduktan şeyaptıktan sonra filan süpermarketteki bilumum kasiyer ve promosyoncu kızların yavşaması hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Günlük canım sıkıldı, sevişme isteği geldi hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 amma salak insanlar var, keske yok olsalar. hayir tartismaya calisiyo bi de, bekle BEYNIMI KOYUP GELIYORUM, esit olalim. keh keh mi diyeyim. hayir hic bisi demiyim en iyisi, anlamaz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 0ne said: Çok malım lan ben, hadi hediyeyi aldın, gizlice verdin, benim verdiğimi anlayıp sorunca "haberim yok, bilmiyorum" dedin, lan sonra niye mesaj atıyon "Hediyeyi beğendin mi ?" diye salak. Açık açık yüzüne karşı söyleyemiyorum desene, off çok nefret ediyorum lan kendimden, ölemedim ki kurtulayım. hediyeyi ver tepkisini ölç ona göre ya yakınlaş ya da yoluna devam. madem hazırlamışın bi hediye sana fırsat işte kız sana ilgili mi değil mi anlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 günlük, liv tugedır day elon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar