Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Takma olum sende kafaya bu kadar sonuçta bir ömür karşına çıkma ihtimalı olan şey biraz özen göster bugünlük. Kahrolası yankiler her yerde dostum!

edit: Di mode on lafı ne kadar etkiliymiş kendi üstümde gördüm bak. Anında trollkeser bir hali var.
Mesaj tarihi:
lan bana çok bilinmeyen bi şehrin aylık yağmur datası lazım. bulabileceğim bi kaynak var mı?

3.dünya ülkesi ve türkiye değil.

nearby airportstan alıyorum
Mesaj tarihi:
Çok malım lan ben, hadi hediyeyi aldın, gizlice verdin, benim verdiğimi anlayıp sorunca "haberim yok, bilmiyorum" dedin, lan sonra niye mesaj atıyon "Hediyeyi beğendin mi ?" diye salak.

Açık açık yüzüne karşı söyleyemiyorum desene, off çok nefret ediyorum lan kendimden, ölemedim ki kurtulayım.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

lawl

gizlice hediye vermek ne be, sapik stalker gibi...
böyle kazanamazsiniz kizlari, kaybedersiniz her daim.

Kazanmak istediğim birisi değil zaten. Benimle iyi anlaşıyo, sevgilisi var askerde, ama yüzüne karsı biseyler söylerken zorlanıyorum, iş ile ilgili değilse.
Platoniğe devam, yapıcak bişey yok.
Mesaj tarihi:
Ayırmaya çalışmakla ilgili bişey demedim ki, çaresizim evet ama karaktersiz değilim çok şükür. Bana kadar düşecek bi insan da değil, ben sadece platonikliğimle kalıcam hepsi o.
Mesaj tarihi:
amma salak insanlar var, keske yok olsalar.

hayir tartismaya calisiyo bi de, bekle BEYNIMI KOYUP GELIYORUM, esit olalim. keh keh mi diyeyim.

hayir hic bisi demiyim en iyisi, anlamaz ki.
Mesaj tarihi:
0ne said:

Çok malım lan ben, hadi hediyeyi aldın, gizlice verdin, benim verdiğimi anlayıp sorunca "haberim yok, bilmiyorum" dedin, lan sonra niye mesaj atıyon "Hediyeyi beğendin mi ?" diye salak.

Açık açık yüzüne karşı söyleyemiyorum desene, off çok nefret ediyorum lan kendimden, ölemedim ki kurtulayım.

hediyeyi ver tepkisini ölç ona göre ya yakınlaş ya da yoluna devam. madem hazırlamışın bi hediye sana fırsat işte kız sana ilgili mi değil mi anlamak için.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...