Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Araba fena durmuyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ben de bugün gördüm. Açıkçası arkamdayken uzun bi süre Dolmabahçe-Bomonti tünelinde ilerledik, aynadan kestim yaklaşıyor mu şu BMW 7 serisi diye.. Sonra gün ışığı görünüp arabayı aydınlatınca aa bu ne lan 1 miş bu deyip daha dikkatli kesmeye başladım. Beni geçmesine izin verip yoksa Polo'mu diye düşünürken yandan görüp hee bizim 1 serisiymiş hakkaten diye düşünce karmaşası yaşadım. Fena olmamış ama erkeksi bi araba diyemeyiz yine. Eskisini hatırlatıyor bir şekilde ebatlarıyla ve genel kasa formuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Bugün gördüm ben de Bebek'te, beyazdı. Hem de bir polo ile arka arkaya park etmişlerdi. Arka farlar neredeyse birebir aynı yolda bakınca. Ön farlar, hani böyle dobloların ön farlarının bir kısmını kaporta rengine boyarlar ya sportif dursun diye, aynı öyle gibi geldi bana. Yandan bakışta ise eski 1 serisinde alttan devam eden harika bir çizgi vardı böyle araç tam yere oturuyormuş gibi, o çizgi gitmiş, sanki bir Hyundai'e bakıyordum yani. Cidden üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 iyi guzel yapmislar da, dergilerde bakiyorum fiyatlarina, iyi boyle dedikleri gibi performansli bir tane almak istiyorsan 100-120 bin tl gozden cikartmak gerek, hm performansli hem de donanimi full bir tane almak icin, hatta topgearla car dergisinde test ettikleri model 140 bin tlymis car dergisinin dedigine gore, 140 bin tl 1 serisi icin, cope para at daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 cirkin diyenler utansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ilk ciktiginda o farlar cok cirkin demistim. goz alisinca cok guzel oluyor bmw ler. cok pismanim, affedin :( ilk facelifti arkadan yiyecek ama muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 cok kotu bir dizayn, bmw'ye yakismadi. goz aliskanligiyla falan alakasi yok, gayet basarisiz bir model. arkadan ve yandan cok itici duruyor bence. sadece on farlari idare eder olmus. bence verilen parayi hic haketmeyen bir model. bunu alana kadar mini cooper s alirsiniz. o da bmw'nin zaten para ayni yere gidiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 cirkin diyenler utansin v2 http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2012/05/2012-bmw-m135i-profile-in-motion.jpeg http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2012/05/2012-bmw-m135i-rear-three-quarter.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 "3e param yetmedi, 1 aldım." gachayım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Selam, Bu mantıkla 7 serisine kadar geliriz ama :P Ben de beğenmiyorum ama değerlendirme kriterlerim bana göre olan hususlar. Belki üni öğrencisi olsam veya bekar olup da hafif iddialı görünüşe sahip araçlardan hoşlansam neden olmasın diyebilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 "3 den pahali 1 im var, yakhalayim ehe" de olabilirdi o asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 laf ediyorum da ben de alsam 1 alırım. neden, çünkü diğerlerine hakkaten param yetmiyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Selam, Arkadaşlar bu BMW'nin bizi bölmek için tasarladığı bir model! Bu oyuna gelmeyelim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar