Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2012 BMW 1 Serisi (F20)

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Ben de bugün gördüm. Açıkçası arkamdayken uzun bi süre Dolmabahçe-Bomonti tünelinde ilerledik, aynadan kestim yaklaşıyor mu şu BMW 7 serisi diye.. Sonra gün ışığı görünüp arabayı aydınlatınca aa bu ne lan 1 miş bu deyip daha dikkatli kesmeye başladım. Beni geçmesine izin verip yoksa Polo'mu diye düşünürken yandan görüp hee bizim 1 serisiymiş hakkaten diye düşünce karmaşası yaşadım.

Fena olmamış ama erkeksi bi araba diyemeyiz yine. Eskisini hatırlatıyor bir şekilde ebatlarıyla ve genel kasa formuyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gördüm ben de Bebek'te, beyazdı. Hem de bir polo ile arka arkaya park etmişlerdi. Arka farlar neredeyse birebir aynı yolda bakınca. Ön farlar, hani böyle dobloların ön farlarının bir kısmını kaporta rengine boyarlar ya sportif dursun diye, aynı öyle gibi geldi bana. Yandan bakışta ise eski 1 serisinde alttan devam eden harika bir çizgi vardı böyle araç tam yere oturuyormuş gibi, o çizgi gitmiş, sanki bir Hyundai'e bakıyordum yani. Cidden üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi guzel yapmislar da, dergilerde bakiyorum fiyatlarina, iyi boyle dedikleri gibi performansli bir tane almak istiyorsan 100-120 bin tl gozden cikartmak gerek, hm performansli hem de donanimi full bir tane almak icin, hatta topgearla car dergisinde test ettikleri model 140 bin tlymis car dergisinin dedigine gore, 140 bin tl 1 serisi icin, cope para at daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
cok kotu bir dizayn, bmw'ye yakismadi. goz aliskanligiyla falan alakasi yok, gayet basarisiz bir model. arkadan ve yandan cok itici duruyor bence. sadece on farlari idare eder olmus. bence verilen parayi hic haketmeyen bir model. bunu alana kadar mini cooper s alirsiniz. o da bmw'nin zaten para ayni yere gidiyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...