cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://haber.gazetevatan.com/Haber/380853/1/Gundem Metropol Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar AK Parti ve MHP’nin mevcut oy oranları ve sebepleri konusunda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sencar’ın açıklamaları şöyle: MAYIS’TA AKP 5 PUAN DÜŞTÜ, MHP 5 PUAN ARTTI “Bundan 1 ay önce yapmış olduğumuz araştırmada AK Parti’yi % 40 (kararsızlar dağıtılmadan), MHP’yi ise yine kararsızlar dağıtılmadan % 10 olarak bulmuştuk. Yaptığımız son araştırma ise oy oranlarında şok edici bir değişikliği gösterdi. /dasaaa Kararsızlar dağıtılmadan 35%'e düştüğünü görmüşler akp oylarının. Dağıtınca 42% diyorlar ama istatistiğin en zorlandığı durum bu kararsızların oy dağılımıdır, kararsızların oylarından en az payı akp'nin alacağını söylemek çok iddialı bir laf olmaz diye düşünüyorum. Biraz da neticede yandaş araştırma şirketi olmanın gereği olarak o 42%'yi bulmaları gerekiyor. Yine de haber ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 vay be benim hesap 5,5 yıllık ancak 1 madalya var çetin abi 45 günde yakalamış bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 başlık sakıncalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 başlığı ve içeriği düzeltin ya da kapatırım. ampül partisi vs hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Topik açacak bir haber için başka bir haber sitesi arıyordur. Sen değiştir istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: başlığı ve içeriği düzeltin ya da kapatırım. ampül partisi vs hoş değil niye kitliyorsun hadji değiştiriver işte akp diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 vaktim çok yok.. editledim şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Kararsızlar ağırlıklı CHP'ye verecektir sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 MHP %17'yi geçsin hadi aslanlarım ccCcCcCcCccC che che che Che Guevara che che che Bu adamlar barajın altında kalırsa önümüzdeki 4 yıl pompa var. Ulan akepe yüzünden kimleri savunur olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 vaperon said: Topik açacak bir haber için başka bir haber sitesi arıyordur. Sen değiştir istersen. :) Adamın kafasında yarattığım imaja bak?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 patide aynı konuları tartışıp durmaktan çok baydım yav ben seçime kadar gelmicem 7 gün raatsınız hadi allasmarladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 BUNLAR AMERİKANIN OYUNLARI HEP AMERİKANIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: patide aynı konuları tartışıp durmaktan çok baydım yav ben seçime kadar gelmicem 7 gün raatsınız hadi allasmarladık. ALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 napolyonn yoksa ben de yokum beyler ciao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 AMERİKANIN OYUNLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: patide aynı konuları tartışıp durmaktan çok baydım yav ben seçime kadar gelmicem 7 gün raatsınız hadi allasmarladık. bunu dedikten sonra altı saat dayanamadı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://bbsimg.ngfiles.com/1/22784000/ngbbs4dcc40fb84816.jpg hadi CHPliler MHPye oy veriliyomuş koşun said: ATATÜRKÇÜ, SOL, CHP VE LAİKLERDEN MHP’YE DESTEK EĞİLİMİ OLUŞTU AKP’yi destekleyenlerde yaşanan bu kaymanın yanı sıra, Atatürkçü, sol, CHP’li ve laiklik hassasiyeti yüksek olanlardan da MHP’ye oy kayması yaşandı mayıs ayında. MHP’nin kasetlerle baraj altına itilerek AKP’nin milletvekili sayısını artıracağı ve anayasayı değiştireceği kaygısı ile ve MHP’yi baraj altına itilmesini engellemek amacıyla bu kesimden önemli bir kesim MHP’ye destek vermeye karar verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar