Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evden kovuldum :(

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşım baban senin iyiliğin için yapmış bunu.Kimse de yok vicdansız bilmemne demesin.Adam seni çalıştırıp kazandığın parayı elinden alacak deil ya.şimdi sana olum bak oku yoksa hayatta zorluk çekersin dese ne kadar dinlicen ki ama hamburgercide millete yemek taşıyınca babanın doğru sölediğini anlıcan.1 ay çalış sen zaten baban mesajı aldıını anlar.Sonra zaten oda istemez çalışıp da dersten geri kalmanı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 15 Eylül 2004 17:44 tarihinde demiş ki:
kadıköy burger king eleman arıyor bence cafede oturacağıma gidip iş başvurusunda bulunurdum

tam gün arıolar be babacum ben de düşündüm de.... asgari ücret paklamıo çalıştıım yerde... ek ücret arıorum ama işte...
*!ek ücret arar* : fuar bileti isteen var mı otomobil hi - fi....???
*!umutla bekler*
edit:yanlış alıntı...
[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)

[Bu mesaj TiReSiAs tarafından 16 Eylül 2004 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 15 Eylül 2004 17:40 tarihinde demiş ki:
mc donald's veya burgerking de işe gir
bir yandan da öss kas

al sana cillop iş

tabii önerim burger king tabii ki
hem bu yerlerde ücretini de tam alırsın hem sigortan da olur

paticikden birinin yaptığı hamburger yenir mi be:)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

netten frp oynıycak durum mu kaldı :D şu an cafedeyim iş arıyoz 3 arkadaş :P ayrı eve çıkcaz bakalım ayaklarımızın üstünde durcaz ... (g.te gelmiyelimde )[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

pazarlama şirketleri
Tez yemek (fast food :p)
çevirmenlik

şuanda hem çalışmak hem öss kasmak istiyorsan bunlar güzel seçenekler[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 16 Eylül 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
Tez yemek (fast food :p)

zuah ki ne zuah yuh ki ne yuh[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 15 Eylül 2004 20:01 tarihinde değiştirilmiştir][b]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzüldüm. Türk aile yapısı artık çok zayıflamış. İnsani değerler yok artık. Adaletsiz demek doğru değil. Buna demek Devlette Adalet yok demektir. ÖSS yüzünden bana bir kez kovdular ama çok kısa dakikada geçti. Neyse ki kovulduğumdan sonra Ben yangın medivenlerine çıktım bekleyip çok üzülmüştüm. Ama anne babalarım dışarı çıktı beni arıyordu. Aşağıya baktım ve onlar da bize baktı. Kapıya döndüm ve içeri girdim içeri girdik. neyse. ÖSSi daha çok çalışabileceğimi ve geleceğime çok parlak bir sayfa açacağımı söz verdim. Neyse ki Dünya daki İnsanlığını hiç sevmiyorum zaten. Arkadaşlar bu dünyamızın çocukları, bugünden yarına şiddet içinde yaşıyorlar. Bütün o harika iletişim araçlarınız onlara, bir ülkenin diğeriyle savaştığını gösteriyor. Bu savaşların niye yapıldığını bile bilmiyorlar. Bu olayların sürekliliği, onları da saldırganlığa itiyor. Anne babalar da bunu kontrol altına alamıyorlar çünkü nasıl yapacaklarını bilmiyorlar. En iyi ve en kötü şeyler de çocuğa kendi yuvasında öğretilmiş oluyor. İşte bunlar, bir gün gezegenimizin kaderini çizecek kuşaklar...
İnsanüstü bilinçten haberimiz dahi yok; yaşama saygı göstermiyoruz; sevgimiz ise koşullara göre değişiyor hemen. Oysa sevgi, insanlara saygı duyabilmek için gelişmesi gereken bir duygudur; insan saygısının başlangıcıdır. Böyle insani değerler artık yok, çocuklara gösterilen dünya ise, şiddet, nefret, kin, hırs ve cehaletle dolu. Dünyamız, bu güzelim mavi gezegeni lekeleyen karşıt ideolojilerin bir eseri...[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET
Sosyal ağlarda paylaş

beni babam evden kovsa pişman olması için her şeyi yapardım. Ne bilim 1 hafta aramazdım. Annem babamı keserdi falan :D Şaka bi yana baban saçmalamış. Sen o bölümü istemiosan bi sene daha çalışacan. yapcak bişe yok bunda yani. Baban seni bu sene gondermeyi kafasına sokmuş herhalde. Çok yanlış çok...[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar destekler için sağolun ama pek affeder mi bilmiyorum anne kısmına gelince 8 yıldan fazladır annemle babam ayrı... Annemin kesmesi gibi bir durum yok :D belki anamın yanına gitcem :P sonuçta bende insanım sınırlarım var sürekli çalış çalış nereye kadar makine değilim ...[signature][hline]Msn : [email protected]

- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

Bak sana samimi bir şekilde bir şey anlatcam bizim ing öğretmeni sürekli delirtiğimiz için üni deki aklım olsa ing cevirmeni olurdum diyor bencede haklı kadını delirtioz :-) Sonra Ben senin yerindee olsamm anında neiş olursa olsun çalışır sonra arkadaş bulr ayrı eve çıkardım ve bi dahada onları aramazdım şahsen[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
:tebrikz:
*!Bir Bakış Atar*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 17 Eylül 2004 15:22 tarihinde demiş ki:

ben MF değilde kolay olsun diye YD okuyacam 2 yıl ,üstüne girdiğim yd sınavında istediğim yeri tutturamayacağım, evden temelli kovsalar bile ses etmem, edemem...

YD sence kolay mı ? YD gerçekten zor MF de ezber yapabilirsin ama YD de ezber yapcak bir şey yok sürekli çalışmak lazım istediğim yeri kazanamadım diye onların istediğini de olamam ayrıyetten sevmediğim bir işi niye yapayım ?[signature][hline]Msn : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

yeni eve çıkmayı düşünme bence...
ben denedim.. açlıktan nefesin kokuo ama inat bu ya dönmüosun... 2 hafta dayanabildim.. bi gün daha kalsam sibel canın kilo verme rekorunu kırıodum... ister zengin ol ister fakir...
şu anda ailemle yaşıorum ben de kazanamadım istediim yeri.. hem de 12 puan üstünde olmama rağmen... bir sürü dır dır vır vır ama bir daha kalkışmam.. ama illa çıkıcam, çalışacam elim ekmek tutacak diosan her zaman yardım isteebilirsin nası geçinilir nerelerde iş bulunur fln yardım etmeye çalışırım...
pm ya da mail...[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...