daszaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?3,5656331,5656419,page=2#msg-5656419 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 alfa 5 yörüngeden ayrılma sinyalleri alıyoruz lütfen kontrol edin, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 takımını söyle sana futboldan anlayıp anlamdgnı söylim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ahahahah iyi yapmışsın. Aferin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daszaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 takım tutmuyorum. etkim olmadığı bir şeyin taraftarı olmak bana saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 futboldan anlamayan bir cok arkadaşımız var burda yabancılık çekmezsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 #gücenme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Pati de ip ban var mı? Yakında korkuyorum birileri alıcak bir uyelik ana bacı küfür edicek yeni üyelik ile ne zamandır isteyipte edemedigi kişiye rahatlıcak o yan uyelık banlıcak asıl uyelık kalıcak gıbı durumlar (10 senedir olan sitede bir ben akıl ettim sanki) olmuyor mu? olmuyorsa neden olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 git forma al para kazandır.kombine falan al etkin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 PZero said: futboldan anlamayan bir cok arkadaşımız var burda yabancılık çekmezsin . Ne kadar tirajikomik bi post olmuş bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daszaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ip ban var. yalnız ip ban kişinin forumu okumasını da engellediği için extreme durumlar dışında kullanılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 said: Pati de ip ban var mı? var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ip den ev adresi bulma var fikirtepedenn kamyonla adam taşıyoruz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 15 dakka izle öğrenirsin metagame i saklambaçtan daha karışık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tüh be bu kötü oldu. Olmadı internet kafeden girip ordan üyelik alıp söver mesela? o da bir ihtimal. Bunları ben düşünebiliyorsam benden önce birileri çoktan düşünmüş ve yazmıştır diye tahmin ediyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 interner cafeden se cafenin ko cularına dövdürüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 13 yaşında falan olucaklarından , bring it on, derim coguna. farkındaysan okunuşu ve yazılışı aynı laf seçtim sıkıntı yaşamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yaw bi iki ay yazsın, az bi alışalım. sonra fake gelince kim kimdir tahmin edilyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daszaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 abi kimse o kadar nefret beslemez ki. bunu yapabilecek bi insan da patide 1 haftadan fazla takılmaz, onlara göre bir yer değil sonuçta. seviyemiz var bizimmm!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daszaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 dasaaa said: yaw bi iki ay yazsın, az bi alışalım. sonra fake gelince kim kimdir tahmin edilyor zaten ben dattebayoyum. daha terbiyeli, daha saygı dolu, daha bir sevgiyle geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 daszaaa said: dasaaa said: yaw bi iki ay yazsın, az bi alışalım. sonra fake gelince kim kimdir tahmin edilyor zaten ben dattebayoyum. daha terbiyeli, daha saygı dolu, daha bir sevgiyle geldim. adam dattebayoymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar